آقا منم يه همچين مشكلي داشتم . آخرشم ولش كردم . راستي چطور حل ميشه .
شايد منظور نبي هم همينه كه من ميگم .
من فيلد تاريخ رو برابر date مي گذاشتم و تاريخ به صورت ميلادي در بانك اكسس ذخيره ميشد و براي خوندن اون از بانك اكسس در data grid اون رو ميلادي نشون ميداد . راه و چاهي وجود داره كه بشه به صورت شمسي ذخيره بشه؟
mahdi7656 نوشته است:آقا منم يه همچين مشكلي داشتم . آخرشم ولش كردم . راستي چطور حل ميشه .
شايد منظور نبي هم همينه كه من ميگم .
من فيلد تاريخ رو برابر date مي گذاشتم و تاريخ به صورت ميلادي در بانك اكسس ذخيره ميشد و براي خوندن اون از بانك اكسس در data grid اون رو ميلادي نشون ميداد . راه و چاهي وجود داره كه بشه به صورت شمسي ذخيره بشه؟
سلام
من كه مشكلم حل شد . شما مشكلت چيه ؟
من اومدم از فيلد text تو ديتا بيس استفاده كردم و تاريخ شمسي رو بصورت رشته تو ديتا بيس نوشتم و براي مقايسه از همون كدي كه بالا ارائه دادم استفاده كردم .. مشكل ديگه اي بود بپرس
تشكر
نبي
بابا ماشاالله به اين آقا نبي گل
بابا تو كه خيلي فعالي ! واقعا ماشاالله و دمت گرم . خوشم مياد از اين بچه هاي فعال و پر شور ميبينم بخدا .
موفق باشي
دوست عزيز شما مي تونيد با دو تابع اين كار رو انجام بديد كار كلي اين دو تابع اينه كه تابع اول تاريخ رو به صورت ميلادي در مي آرا و ذخيره مي كنه و تابع دوم براي نمايش اين تاريخ به صورت شمسيه من پيشنهاد مي كنم يكي دو هفته وقت بزاري مي توني اون دوتا تابع رو بنويسي از من هم نخوا چون اين تابع مال من نيست من هم فقط حق استفاده دارم ولي اگه براي نوشتنش احتياج به كمك ( تقويم ) داشتي من در خدمتم . :wink:
معاونت گروه نرم افزاري پگاه
Mamad2003 نوشته است:بابا ماشاالله به اين آقا نبي گل
بابا تو كه خيلي فعالي ! واقعا ماشاالله و دمت گرم . خوشم مياد از اين بچه هاي فعال و پر شور ميبينم بخدا .
موفق باشي
سلام
آقا ممد ! ما چاكرتيم . ايجا از حظور شما استفاده ميكنيم عزيز
از PegahSW ممنون ... ولي بحث روي مقايسه بود.... بازم تشكر از دوستان
نبي
سلام دوستان
فکر می کنم میشه تاریخ را بدون هیچ علامتی ذخیره کرد
مثلا 13900706
مقایسه هم مثل فیلد عددی به راحتی انجام میشه