سلام
من تا چند وقت پيش نميدونستم كه توي وي بي هم ميشه از دستورات اسمبلي استفاده كرد !!!!! شما چي ؟. ميدونستيد ؟!
واقعا فوق العادست ! اين يعني همه چيز !
اصلا من نميدونم كي اينو جا انداخته كه ويژوال بيسيك نسبت به زبان هايي مثل سي و پاسكال ضعيف تره .
من كه نديدم كاري رو در اون زبون ها بشه انجام داد كه در وي بي نشه !
اين سورس يه نمونه از استفاده از اسمبلي در وي بي است كه اطلاعات سخت افزاري سيستم رو ميكشه بيرون :
http://www.Planet-Source-Code.com/vb/scr...3&lngWId=1
خوشحال ميشم نظرتون رو در باره اسمبلي در وي بي بدونم .
نبي
سلام
بله كد قشنگيه قبلا ديده بودم.
در ضمن كسي برنامه اي سراغ نداره كه بشه باهاش تو وي سي اسمبلي كار كرد و خروجي هم داشته باشه.(مثلا در هر لحظه بشه مقدار رجسترها رو نشون بده؟!)
من هنوز كد رو نديدم ولي تا اونجا كه مي دونم توو vb نمي شه اسمبلي نوشت فقط تو ورژن 7 ).net(
توي سي هم تا اونجا كه مي دونم كاري نداره ولي بستگي به Compiler داره معمولا با نوشتن كلمه asm شروع مي شه
سلام
من سورس يه كامپايلر اسمبلي با وي بي رو دارم!!! 8O تو اين چند روز ميزارم تو تك كليك!! :wink:
اون اسمبلي تو VB نبود آخه من همه اسمبلي ها رو پاك كردم بازم كار كرد
نقل قول: من سورس يه كامپايلر اسمبلي با وي بي رو دارم!!! تو اين چند روز ميزارم تو تك كليك!!
8O 8O 8O 8O 8O
من پدرم در اومد يكي نوشتم هنوز هم خطي داره البته برا ميكرو بود
منتظرم
ha_60 نوشته است:اون اسمبلي تو VB نبود آخه من همه اسمبلي ها رو پاك كردم بازم كار كرد
حق با تو بود .
من اشتباه كردم
kamran11958 نوشته است:سلام
من سورس يه كامپايلر اسمبلي با وي بي رو دارم!!! 8O تو اين چند روز ميزارم تو تك كليك!! :wink:
سلام
اي ول ديدمششش
حرف نداشت
تك تك بوددددددددددددددددددددددددددددددد
عروسك
هلو
آخرش بود :wink:
سلام جيگرا
بحث جالبي رو شروع كرذين . يه دي ال ال من دارم كه برا وي بي هستش و با ارسال برنامه اسمبلي به اون براتون اجراش ميكنه ولي با انجكت به راحتي تو ويبي ميشه اسمبلي اجرا كرد روش هم اينه كه آپ كد اسمبلي رو تو يه محل حافظه لود كنين و بعد هم ران ... حل حله من با اين روش به پورتهاي سخت افزاري دسترسي پيدا ميكنم با اينكه همه از دي ال ال استفاده ميكردن .
behzad-hacker نوشته است:سلام جيگرا
بحث جالبي رو شروع كرذين . يه دي ال ال من دارم كه برا وي بي هستش و با ارسال برنامه اسمبلي به اون براتون اجراش ميكنه ولي با انجكت به راحتي تو ويبي ميشه اسمبلي اجرا كرد روش هم اينه كه آپ كد اسمبلي رو تو يه محل حافظه لود كنين و بعد هم ران ... حل حله من با اين روش به پورتهاي سخت افزاري دسترسي پيدا ميكنم با اينكه همه از دي ال ال استفاده ميكردن .
پورت تو XP 8O 8O 8O عزيز دل برادر به اين مفتي ها هم نيست IOPBMP رو چي كار مي كني؟
مشكل اسمبلي هم اسمبل كردنشه و گرنه اجرا كه كدها رو بريز تو يه فايل COM و با Shell اجرا كن
راستي كنكور داري يا نه؟
سلام عزيز
برا ايكس پي هم بايد برنامت اجازه دسترسي داشته باشه كه خوب اونم راه داره عزيز مثل همون كاري كه porttalk ميكنه .
اولا پست قدیمیه
دوما نمی شه از اسمبلی توی ویژوال بیسیک استفاده کرده
سوما اگه می خوای اسمبلی استفاده کنی با پاوربیسیک یه DLL می سازی و اسمبلی رو اونجا استفاده می کنی می ذاری کنار
برنامه و استفاده می کنی