ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک فوری در مورد وب سایت خواهش می کنم سریعتر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
دوستان سلام
بازم با یه زحمت دیگه اومدم
سوالم اینه مثلا تو سایت گوگل یه دکمه به نام سرچ و جود داره چجوری میه من یه برنامه بنویسم که تو یه دکمه داته باشه و وقتی سایت گوگل باز باه و من برنامهمم رو باز کنم و زوی دکمه توی برنامه کلیک کنم دکمه سرچ گوگل زده بشه
مرسی اگه زودتر جواب بدین.
با تشکر
تقربا نمی شه به یه دکمه توی فرم html چیزی ارسال کنی
ولی اون دکمه یه فرمی رو submit می کنه که خود این عمل رو توی برنامه می شه شبیه سازی کرد
به نام خدا

سلام دوست من شما می تونی با کامپوننت Internet Browser این کار رو انجام بدی.
من خودم این کار رو کردم ولی دقیق یادم نیست چطوری.

هر دکمه یه اسم داره توی HTML شما باید اسم دکمه رو صدا بزنی.

بزار میگردم اگه برنامه رو توی هاردم که نوشته بودم پیدا کردم برات میزارم.

ولی بدون که 100% شدنیه چون تجربه کردم.

موفق باشی
همونطور که یکی از دوستان گفت باید توی خود برنامه از Internet Browser استفاده کنی.
بعد اگر بخوایی توی یک تکست باکس نوشته ای رو وارد کنی باید کد زیر رو وارد کنی :
(با فرض اینکه نام Internet Browser رو Web انتخاب کردی و اینکه id اون تکست باکس در صفحه ای که باز کردی هست text)
کد:
Web.Document.getElementById("text").Value = "neveshteii ke mikhai"
و برای کلیک کردن روی یک دکمه که بر فرض id اون توی صفحه هست: submit باید کد زیر رو وارد کنی :
کد:
Web.Document.All.Item("submit").Click

Rolleyes
یعنی به هیچ وجه نمیشه به html چیزی فرستاد حتی با Internet Browser
اگه با Internet Browser بشه صفحات ie رو کنترل کرد خوب میه یهنی من نمی خوام برنامه من خوش بشه Browser و کاربر از اون برای تماشای وب استفاده کنه.
امیدوارم منظورم رو کامب رسونده باشم.
دوستان اگه ممکنه یه پروژه بزارین واسه دانلود ممنون میشم.
به نظرم میتونی url اون صفحه ای که توی IE باز شده رو با برنامت در بیاری و همون url رو توی Internet Browserت Navigate کنی. ولی با Web.Visible = False از ظاهر برنامه پاکش کنی که کاربر فکر کنه روی IE داره عملیات انجام میده. بعدش هم وقتی کارایی رو که تو پست قبلی گفتم انجام دادی و submit فرم انجام شد و DocumentComplete توی Internet browser اتفاق افتاد می تونی کار برعکس رو انجام بدی. یعنی url صفحه ای که در Internet browser باز شده رو با همون IE باز کنی. امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم. Rolleyes
سلام
فرض کنید که من در یه برنامه از بروسر استفاده کرده ام و مثلا یه سایت رو باز کردهام که شامل تعدادی دکمه و تعدادی تکست هست خوب حالا باید چی کار بکنم که بتونم اون دکمه ها و تکست ها رو تحت کنترل خودم در بیارم یعنی چه فرقی بین تکست ها وجود داره برنامهاز کجا بفهمه که مثلا فلان تکست رو کار داشته دارم.
مرسی اگه ممکنه کامل توضیح دهید.
باید از کد های html صفحه متوجه بشی. یا با استفاده از Front Page . هر آبجکت در یک فایل html یک id داره که برای انجام عملیات روی اون آبجکت باید id اون رو داشته باشی که id رو هم باید از توی سورس صفحه ی html در بیاری. دنبال id=ye chizi بگرد و id آبجکت مورد نظرتو پیدا کن.
منم با این برنامه در یک دکمه این اطلاعات رو بدست اوردم ولی id نبود.

<INPUT class=button type=submit value="ثبت امتیاز" name=submit_vote>
میشه بگین آی دی رو از کجا پیدا کنم.
با سلام
با این برنامه در یک دکمه این اطلاعات رو بدست اوردم ولی id نبود.

<INPUT class=button type=submit value="ثبت امتیاز" name=submit_vote
میشه بگین آی دی رو از کجا پیدا کنم.
صفحه‌ها: 1 2 3