ايران ويج

نسخه‌ی کامل: خنک کردن رگلاتور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
سلام
رگلاتور 7805 که من به میکرو وصل میکنم خیلی داغ میکنه
چه جوری اونو خنک کنم؟
يه هيت سينك يا يه تيكه آلومينيوم بهش وصل كن تا خنك بشه .
مي توني يه ترانزيستور بذاري تا جريان از ترانزيستور بگذره و رگولاتور داغ نكنه .
اگه ولتاژ 12 داري مي دي مي توني وسط يه رگولاتور 7809 بذاري تا گرما بين دو رگولاتور تقسيم بشه .
يه ترانزيستور معرفي ميكني؟
يه ترانزيستور مثبت و قدرت ديگه .
هر چي شد . فقط جريان بالا و وات بالا باشه .
اينم يه مدار نمونه :

[تصویر:  1260960639.jpg]

R2 گذاشتنش الزامي نيست و واسه افزايش بيش از اندازه جريان و محافظت ترانزيستور دربرابر اضافه بار هستش .
به جاي R1 هم مي توني يه ديود بذاري .
طرز كار . اگه جريان به حدي برسد كه ولتا‍ژ دو سر R1 حدود 0.7 برسد ؛ ترانزيستور هادي شده و جريان از آن مي گذرد .
در جريان هاي كمتر از ايم مقدار رگولاتور جريان خروجي را تامين مي كند .
مثلا اگر R1 = 7 اهم باشد پس جريان 100 ميلي آمپري باعث افت ولتاژ 0.7 ولتي در دو سر مقاومت R1 مي شود . 0.1 *7 = 0.7
و اگر جريان كمتر از 100 ميلي آمپر باشد رگولاتور تامين كننده جريان بوده و در جريان بيشتر از 100 ميلي آمپر ترانزيستور جريان خروجي را تامين مي كند .
حداكثر جريان خروجي هم به حداكثر جريان ترانزيستور و همين طور تلفات و قدرت آن محدود مي شود .

شماره ترانزيستور هم نمي دونم .

اينقدر كه بازار كامله من هر موقع ترانزيستوري بگيرم به يارو مي گم يه ترانزيستور قدرت و مثبت بده و يارو مي گه قابلمه اي مي خواي يا معمولي و ... --- و خريد ما اينطوريه .
شماره مهم نيست ؛ چي تو بازار پيدا بشه مهمه .

در ضمن اينها از اولين مباحث الكترونيك تو بحث تغذيه ها و رگولاتور هاست و اكثر كتاب ها اين مطالبو دارن .
توضيحات بيشتر رو مي توني از اونها بگيري .
(۲۳-مرداد-۱۳۸۷, ۰۲:۰۵:۰۷)terip2008 نوشته است: [ -> ]يه ترانزيستور مثبت و قدرت ديگه .
هر چي شد . فقط جريان بالا و وات بالا باشه .
اينم يه مدار نمونه :

[تصویر:  4lls0p.jpg]

R2 گذاشتنش الزامي نيست و واسه افزايش بيش از اندازه جريان و محافظت ترانزيستور دربرابر اضافه بار هستش .
به جاي R1 هم مي توني يه ديود بذاري .
طرز كار . اگه جريان به حدي برسد كه ولتا‍ژ دو سر R1 حدود 0.7 برسد ؛ ترانزيستور هادي شده و جريان از آن مي گذرد .
در جريان هاي كمتر از ايم مقدار رگولاتور جريان خروجي را تامين مي كند .
مثلا اگر R1 = 7 اهم باشد پس جريان 100 ميلي آمپري باعث افت ولتاژ 0.7 ولتي در دو سر مقاومت R1 مي شود . 0.1 *7 = 0.7
و اگر جريان كمتر از 100 ميلي آمپر باشد رگولاتور تامين كننده جريان بوده و در جريان بيشتر از 100 ميلي آمپر ترانزيستور جريان خروجي را تامين مي كند .
حداكثر جريان خروجي هم به حداكثر جريان ترانزيستور و همين طور تلفات و قدرت آن محدود مي شود .

شماره ترانزيستور هم نمي دونم .

اينقدر كه بازار كامله من هر موقع ترانزيستوري بگيرم به يارو مي گم يه ترانزيستور قدرت و مثبت بده و يارو مي گه قابلمه اي مي خواي يا معمولي و ... --- و خريد ما اينطوريه .
شماره مهم نيست ؛ چي تو بازار پيدا بشه مهمه .

در ضمن اينها از اولين مباحث الكترونيك تو بحث تغذيه ها و رگولاتور هاست و اكثر كتاب ها اين مطالبو دارن .
توضيحات بيشتر رو مي توني از اونها بگيري .

سلام
ممنون از توضيحات كاملت
من يه دونه mj2955 رو خريدم ولي اين دوتا پايه داره
چه جوري به مدار وصلش كنم؟
ترتيب پايه هاش چي؟
پايه سوم همون پايه كلكتوره كه بدنه ترانزيستور هستش .

يه MJ2955 سرچ كني ديتا شيتش رو پيدا مي كني .
سلام
اين رگلاتورها وقتي خراب ميشند 3 ولت ميدن؟
من 3 4 تا دارم كه 3ميدن.يعني خراب شدن؟
سلام
همیشه 3 ولت نمیدند ، ولتاژ خروجیش با ولتاژی که روش نوشته برابر نیست
ولتاژ وروديتون چقدره .
اين رگولاتورها بايد يه 2 يا 3 ولتي ولتاژ وروديشون از ولتاژ رگولاتور بيشتر باشه .
سلام
9 آداپتور رو ميدم
ولي نميدونم چرا گاتي ميكنن و خود به خود 3 ميدن.مجبورم چند روز يه بار رگلاتورها رو عوض كنم وفقط پول رگلاتور بدم!
1 - الان ترانزيستور وصله . اگه وصله سالمه !!
2 - چقدر جريان داري از روگولاتور مي كشي .
3 - مطمئني سري 78 هستش . ( سري 79 نباشه )
4 - آيا در زماني كه 3 ولت مي ده داغ هم مي كنه ؟
5 - آيا رگولاتور از اول 3 ولت ميده يا اينكه پس از مدتي كه كار كرد 3 ولت مي ده
6 - ايا رگولاتور هاي 3 آمپري موجود در بازار ( قابلمه يي ها رو مي گم ) رو هم امتحان كردي ؟ آگه آره اونها چطور بودن ؟
7 - ايا بار شما سلفي هستش ؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5