با سلام
مانيتور من(LG T710BH) بعد از نصب اوبونتو آبي رنگ شده البته اين رنگ فقط در سيستم عامل نيست قبل از ورود به ويندوز و يا لينوكس هم همينطوره !
اتصالات رو هم چك كردم نتيجه اي ند اشت.
آيا راهي به نظرتون ميرسه؟
مشكل مربوط به اتصال كابل تصوير مانيتور به كارت گرافيك يا به پشت مانيتور هست در غير اين صورت مشكل مستقيما مربوط به كارت گرافيك يا خود مانيتور هست و در هر صورت هيچ ربطي به سيستم عامل نداره.
بله شما درست ميگيد
من طوري كه تست كردم رنگ قرمز مانيتور خراب شده و اين مشكل دقيقا زماني اتفاق افتاد كه من اوبونتو رو نصب كردم
چهار حالت داره :
اول مونیتور رو Degauss کن
اگه درست نشد پینهای سوکت اتصال مونیتور به کارت گرافیک رو نگاه بنداز شاید یکی شون خم شده باشه
اگه درست نشد کارت گرافیکت رو تست کن (با یک کارت دیگه)اگه از کارت گرافیک هم نبود
مشکل از مونیتورت هست .
متشكر از پاسختون
من قبلا اين كار رو كردم و مطمئن شدم كه مشكل از مانيتورهست چون زماني كه كابل رو از سوكت كارت گرافيك جدا ميكنم پيغام No Signal در حالت قرمز بصورت مشكي نشون ميده !
ميشه اينو تعمير كرد ؟
چرا نشه .!!!.
اگه گارانتي نيست :
سوكتي ( فيش ) كه به كامپيوتر وصل مي شه رو عوض كن . ( تو بازار 300 تومانه ) .
اگه باز هم مشكلت حل نشد ، اون وقته كه بايد كابل ديتاش رو عوض كني .
در كل چيز سختي نيست .
terip2008 نوشته است:چرا نشه .!!!.
اگه گارانتي نيست :
سوكتي ( فيش ) كه به كامپيوتر وصل مي شه رو عوض كن . ( تو بازار 300 تومانه ) .
اگه باز هم مشكلت حل نشد ، اون وقته كه بايد كابل ديتاش رو عوض كني .
در كل چيز سختي نيست .
مشكل اصلا از كابل و سوكت نيست!
وقتي سوكت رو از كامپيوتر جدا ميكنم پيغام No Signal رو در سه حالت سبز قرمز و آبي بايد نشون بده اما زماني كه بايد قرمز رو نشون بده بصورت مشكي نشون ميده (يعني پيكسل هاي قرمز مشكل دارن) البته بعضي وقتها هم درست ميشه !
سلام
خوب هستيد
با توجه به مطالبي كه گفتيد معمولا اين مشكل اي سي اوليه rgb مونيتوره و يا خازن قسمت rgb است
بايد تست و عوض بشه
اگر gb , gr و gg در حدود 36 بودند براي lg و براي سامسونگ فكر كنم 32 بودند يعني خازن ها نشتي ندارند در عير اين صورت خارن ها مشكل دارند و اگر نه همون اي سي rgb است
فكر كنم يك 10 تا 15 تومني حداقل توي گلوش گير كرده
به اميد ديدار
saeedsmk نوشته است:سلام
خوب هستيد
با توجه به مطالبي كه گفتيد معمولا اين مشكل اي سي اوليه rgb مونيتوره و يا خازن قسمت rgb است
بايد تست و عوض بشه
اگر gb , gr و gg در حدود 36 بودند براي lg و براي سامسونگ فكر كنم 32 بودند يعني خازن ها نشتي ندارند در عير اين صورت خارن ها مشكل دارند و اگر نه همون اي سي rgb است
فكر كنم يك 10 تا 15 تومني حداقل توي گلوش گير كرده
به اميد ديدار
سلام
متشكرم كه پاسخ داديد
موفق باشيد