ايران ويج

نسخه‌ی کامل: افست دیجیتال برای دیتای آنالوگس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
خسته نباشید
می خواستم ببینم چطور میشه یه آفست دیجیتال رو به یک داده ی آنالوگ اضافه کنیم ؟

مثلا فرض کنید یه داده ی آنالوگ داریم و بعد ما بیایم هر t میکرو ثانیه یه آفست بهش اضافه کنیم (تا دیگه پیوسته و نرمال نباشه) و بعد هم بتونیم این آفست ها رو ازش کم کنیم .
فرض کنید یه داده ی آنالوگ مانند صوت داریم و می خایم بعضی جاهاش ولتاز خاصی بهش اضافه کنیم .

ممنون
نتیجه می خوای دیجیتال باشه یا آنالوگ؟
باید دوتا رو به یه فرمت در بیاری (دیجیتال یا آنالوگ) بعد باهم جمع کنی (دیجیتال جمع معمولی آنالوگ با یه opamp)
ha_60 نوشته است:نتیجه می خوای دیجیتال باشه یا آنالوگ؟
باید دوتا رو به یه فرمت در بیاری (دیجیتال یا آنالوگ) بعد باهم جمع کنی (دیجیتال جمع معمولی آنالوگ با یه opamp)

با توجه به یه سری صحبت های قبلی و کمبود پاند خط تلفن برای مثال فکر می کنم بهتره دیتا آنالوگ بمونه .
شما بین دو تا نود تصور کن می خایم یه جا یه آفست هایی رو اضافه کنیم و جای دیگه همونا رو کم کنیم . مثلا یه خط تلفن رو در نظر بگیرین که اینور بعد از میکروفون دهنیش میایم توی هر ثانیه 5 تا نمونه می گیریم و به نمونه اولی v1 و دومی v2 و ... و آخری v5 رو اضافه می کنیم . حالا اونور هم به ترتیب میایم اینا رو کم می کنیم .
که خوب یه سری سیگنال مشخص هم برای سینک کردن باید داشته باشیم .
با این تفاسیر و با هدف کد کردن دیتای روی خط همین روش مناسبه ؟
ضمنا ممنون میشم اگه یه آپ امپ برای این مدل جمع کردن معرفی کنی Heart
741 هم جواب می ده
اینم یه روش فکر کنم بد نباشه باید امتحان کنی
به نظر من TL071 يا TL072 بگيري بهتره .
TL081 هم خوبه .
ولي اگه مي خواي بهترين باشه LM3130 رو بگير .
ممنون از راهنماییتون
اما میشه بگین که اون ولتاژ رو برای اضافه کردن به سیگنال آنالوگ چجوری تولید کنم که اینقدر دقت داشته باشه ؟ و اون طرف خط (روی نود مقصد) هم بشه با همین دقت اونو تولید کرد !
شاید بشه یه فرکانس خاص رو تولید کرد بعد هم فیلتر تولید فرکانس راحت تره چون ولتاژ تو راه ممکنه ضعیف و قوی بشه ودردسر درست کنه تازه همزمان هم باید باشه توی خط تلفن هر چیزی بفرستی شنیده می‌شه
ha_60 نوشته است:شاید بشه یه فرکانس خاص رو تولید کرد بعد هم فیلتر تولید فرکانس راحت تره چون ولتاژ تو راه ممکنه ضعیف و قوی بشه ودردسر درست کنه تازه همزمان هم باید باشه توی خط تلفن هر چیزی بفرستی شنیده می‌شه

اوم.اصلا حواسم به افت ولتااژ احتمالی تو مقصد نبود . پس این روش دیگه ظاهرا به کار نمیاد Shy

در مورد این فرکانسی یه توضیح میدی ؟ خواهشا خیلی تلگرافی توضیح نده Heart
اگه تلگرافی توضیح ندم که به بقیه کار ها نمی رسم Biggrin
ببین باید یه فرکانس دقیق مثلا 1KHz تولید کنی با دامنه نسبتا زیاد این باعث می شه که صدا رو درست نشه تشخیص داد توی گیرنده هم فقط کافیه این فرکانس رو با یه فلتر حذف کنی
البته یه سری فرکانس های صوتی ازبین می ره که می تونی اون فرکانس رو یه جایی انتخاب کنی که خیلی فرکانس صوتی نداریم
و ۲ اینکه شاید کامل نشه حدفش کرد البته بر می گرده به فیلترت
ممنون
در مورد اینکه فرکانس های متغییر اعمال کنیم که مشکلی وجود نداره ؟ چون نمی خام کارش روتین باشه .مثلا رو هر ثانیه چند تا نمونه برداری کنیم و هر نمونه رو با یه فرکانس خاص تلفیق کنیم و اونور همون فرکانس خاص رو فیلتر کنیم !
در ضمن منظورتون از این فیتلرها چیه ؟ یعنی مثلا rc ببندیم ؟ اونا دقتشون اینقدری هست که به کار ما بیاد ؟
2- چرا ممکنه نشه همه فرکانسهای اضافه شده رو حذف کرد ؟
این تلگرافی نگفتن هم واسه این گفتم که من هر روز نیام هر اینجا سوال کنم . یهو کار یه سری بشه Heart
محددا ممنون
صفحه‌ها: 1 2