ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مایکروسافت؛ ویندوز؛ و بار دیگر آبروریزی...
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
صفحه مرگ (Crash Screen) ویندوز در مراسم المپیک پکن...

[تصویر:  1218323763_3033.jpg]

« منبع
http://forum.powerapple.com/modules.php?...34&start=0

آفرین بر دلاور مردان مایکروسافت! Clap
باحال بود.
البته اینجوری که میشه معمولا مشکل سخت افزاری هست یا از رم هست یا هارد.کم پیش میاد از ویندوز و مایکروسافت باشه.
خیلی جالب بودLaugh Clap Clap
عکس کاملا ساختگیه !!
اگر کسی مراسم افتتاحیه رو دیده باشه میدونه ( توی عکس هم کاملا مشخصه)که اونجایی که الان به اصطلاح صفحه آبی مایکروسافت قرار داره سقف جایی هست که مردم نشستن و هر انسان عاقلی میدونه که هیچ چیزی رو اونجای سقف پروژکت نمیکنن !! Cool

نکته جالبی که بود اینکه من توی لینکی که داده بودید رفتم .. البته زبانش چینی بود ... خب اشکال نداره ... متن های چینی اون رو با کمک Altavista ترجمه کردم و دیدم که خودشون هم نوشتن که این قضیه جک هست !!

اینقدر ساده و ظاهر بین نباشید Exclamation
خب اگر مطلب رو یکم دقیقتر هم بخونید متوجه میشید یه عده این حرفو زدن ولی باز هم انگار شوخی نیست!

اینم یه عکس دیگه:

[تصویر:  1218340651_3403.jpg]

به قول یکی از کاربران همون سایت: با یه Restart مشکل سریع حل میشه ;)
و اما برای اینکه کاملا به قضیه پی ببرید کافیه این صفحه رو ملاحضه بفرمایید:
http://66.102.9.104/translate_c?hl=en&sl...5V8-r1WtKQ

این وبلاگ کسیه که اولین بار این مطلب رو منتشر کرد...
والا من که هرچی فکر می کنم یادم نمی آد که همچین چیزی دیده باشم
من که نشسته بودم نزدیک تلوزیون و دوتا چشم هم قرض کرده بودم که
کامل ببینم ولی چیزی که هست این بلو اسکرین رو یادم نمی آد دیده باشم
اما این وبلاگ چیز دیگه ای میگه...
Iron_Fist نوشته است:والا من که هرچی فکر می کنم یادم نمی آد که همچین چیزی دیده باشم
من که نشسته بودم نزدیک تلوزیون و دوتا چشم هم قرض کرده بودم که
کامل ببینم ولی چیزی که هست این بلو اسکرین رو یادم نمی آد دیده باشم
دلیل نمی شه که ، خوب شاید تو فیلم نبوده ، آخه این یارو وبلاگیه میگه خودش این عکسا رو گرفته ...

البته این احتمال هم وجود داره که یکی برای اینکه کرم بریزه واقعا یک همچین چیزی رو اون بالا پروجکت کرده باشه Amaze آخه هر جور فکر کنی هیچ دلیلی وجود نداره که بالا سر تماشاچی ها یک همچین چیزی رو ، اون هم با اون ابعاد کوچیک پروجکت کنن ... حداقل اگه یکم بزرگ تر بود باز یه چیزی ...
بابا دعوا نکنید پیش میاد دیگه
به نظر من بر مي گرده به دشمني عميق چيني ها با آمريكايي ها!!
مي خوان به هر وسيله اي يه صدمه اي ، آبروريزيي چيزي واسه اين آمريكايي هاي مادر مرده!! درست كنن. اول كه ريختن سر مربي واليبالشون ، چند وقت پيشم يه چيني حمله كرد به چند تاآمريكايي و دو سه تا رو كشت و زخمي كرد بعد هم خودشو كشت!!
اينم بر مي گرده به همون قضيه و از خود تصاوير مشخص هست كه مونتاژ شده _ شركت Adobe داخل تمام فايلهايي كه توسط اون ويرايش مي شن يه امضا قرار مي ده كه احتمالا بتونيد با يه هگز اديتور پيداش كنيد _‌ و گرچه امكان رخ دادن چنين اتفاقي كم نيست ولي مطمئن باشيد اگه اتفاق افتاده بود دنيا پر مي شد از عكس هايي كه تماشاگران از زاويه هاي مختلف انداخته بودن و تو تمام سايتهاي خبري دنيا هم صدا مي كرد.
در ثاني نمايش اين صفحه بيشتر از اين كه تقصير ماكروسافت و ويندوزش باشه بر مي گرده به قطعات نا مرقوب و تقلبي چيني !Wink
صفحه‌ها: 1 2