ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش پاک کردن ویروس kazme__gheyz
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
(۲۸-آبان-۱۳۸۷, ۱۰:۴۵:۰۵)lord_viper نوشته است: [ -> ]بهتره به جای اینها یه بعد از نصب ویندوز بنویسم و هم طرفو و هم خودمو خلاص کنم
سلام.
آهان از اون لحاظ.
خوب آخه اکثر بچه ها تو این فروم متخصصن و همه حرفه ای صحبت میکنن. اینه که من به اون مورد اشاره کردم. ولی خوب شما طوری توضیح دادی که همه بفهمن.

دیدی جان صحبت شما رو در مورد تغییرات رجیستری و سنگین شدنش و تغییرات احتمالی فایل های سیستمی و ... قبول دارم. ولی با یه بار ویروسی شدن اون قدر ویندوز آسیب نمیبینه که بخوایم وین نصب کنیم. البته بستگی به ویروس هم داره. ولی بهتره هر وقت احساس کردیم لازمه عوضش میکنیم. ضمن این که نرم افزار های registry cleaner یا repair خود ویندوز و ... برای تعمیر مشکلات وین هست.

ولی صحبت دومت در مورد هزینه نصب وین و ویروس کشی رو قبول ندارم. ما این جا سوال میپرسیم تا به جواب سوال برسیم. پس بهتره بهترین جواب داده بشه تا طرف مشکلش کاملا حل شه. بعد دیگه خودش میدونه برای مشتریاش وین نصب کنه یا ویروس بکشه. ما که این جا برای جوابمون پول نمیگیریم که بخوایم به این صورت پاسخ بدیم.
ولی اگه طرف خیلی ناشیه و نمیدونه تسک منیجر چیه میشه به این صورت راهنماییش کرد.
Di Di نوشته است:در عين حال در بازار شما مي توني از مشتري بابات نصب ويندوز 20 تومن بگيري و براي ويروس كشي هم 15 تومن

برای یه ویندوز 20 تومن!!!!!

مگه چی کار می کنی؟

اینجا با 20 هزار تومن می شه 20 هزارتا کار انجام داد

AmazeAmazeAmazeAmazeAmaze
اين نرخ دولتي هستش! شركتهايي مثل پارسا _ سازنده فارسي ساز پارسا 99 _ براي نصب ويندوز 30 تومن مي گيرن.
مهدی جان قیمتت خوبه اینجا repair میکنن 17 تومان و بعضی جاها نصب ویندوز رو لب تاب 40 تومان
سلام

اگه من یکی از این پست ها(نا مربوط) رو می دادم خداییش چی می گفتید؟
(۲۹-آبان-۱۳۸۷, ۰۰:۰۰:۳۹)xsalamx نوشته است: [ -> ]سلام

اگه من یکی از این پست ها(نا مربوط) رو می دادم خداییش چی می گفتید؟

این پستها هم مثل بقیه بعد از حداکثر 1 هفته پاک خواهد شد تا تاپیک در مسیر اصلیش قرار بگیره
صفحه‌ها: 1 2 3