ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش پاک کردن ویروس kazme__gheyz
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام به همه
من در حدی نیستم که بخوام کسی رو راهنمایی کنم فقط این روش رو بلد بودم واسه پاک کردن این ویروس که واستون می زارم شاید به درد کسی خورد
من خودم با جدیدترین آپدیت کاسپر سیستمم رو اسکن کردم ولی این ویروس پاک نشد. مجبور شدم به صورت دستی پاکش کنم.
اول از همه باید یک ویندوز جدید نصب کنین و در این ویندوز به هیچ عنوان درون درایوها نشوید
باید بدونین که با کلیک کردن روی درایو هارد این ویروس اجرا می شه. پس به هیچ عنوان بعد از عوش کردن ویندوز روی درایوها کلیک نکنین. برای رفتن به درایو ها از آدرس بار استفاده کنین
بعد از نصب ویندوز با حالت SAFE MODE بالا بیاین. و این دو فیل رو که واستون گذاشتم رو درون همه ی درایوها کپی کنید. باز هم می گم با آدرس بار درون درایو ها برین به هیچ عنوان روی درایوها کلیک نکنین. بعد از کپی هر دو فایل را اجرا کنین
خوب بعد از اینکه فایل ها رو کپی کردین با حالت معمولی با ویندوز بالا بیاین و از درون همه ی درایو ها فایل Autorun.inf رو پاک کنین.
بعد از پاک کردن فایل ویندوز رو عوش کنین و از شر این ویروس راحت بشین. اگرم خواستین عوض نکنین فرقی نداره

امیدوارم کمکی کرده باشم
زیر سایه ی مرتضی علی
علی علی یا علی
میتونین روی درایو مورد نظر راستکلیک کرده و با انتخاب گزینه اکسپلورر داخل درایو بشین در این حالت هم ویروس اجرا نمیشه
سلام:
در سايت http://www.sophos.com از sav32cli استفاده كنيد
http://www.sophos.com/support/knowledgeb...13252.html
آنتي ويروسي كه آرش نوشته به راحتي مي تونه اين كرم و امثال اون رو از سيستم حذف كنه اما اگه قراره خودتون دستي و با نصب مجدد ويندوز از شرش راحت بشيد كه بعد از نصب كافيه با يه سرچ ساده تمام فايل هاي اتوران و فايل هاي ويروس رو از رو سيستم حذف كنيد و ديگه فايل و كار اضافه اي احتياج نيست!!
در ضمن من كه اين كاظم كرمه رو نديدم ولي در هر صورت كرمي كه اتوران مي سازه، مي تونه اوتوران رو به نحوي بنويسه كه با دستورات Open , Autorun , Explorer‌ هم اجرا بشه و بنابراين توصيه اكيد مي كنم براي باز كردن درايوهاي مشكوك ( مثل فلش مموري ها يا رم هاي موبايل يا .... ) حتما از آدرس بار استفاده كنيد.
یه فایل regگذاشتم تو بخش انتی ویروس که اجرای فایلهای autorun رو از کار میاندازه و دیگه هیچ ویروسی از خانواده autorun سارها نمیتونه رو سیستم فعالیت کنه
آقای Di Di با سرچ کردن نمی شه فایل های این ویروس رو پیدا کرد چون سوپر هیدن هستن.
من از آنتیش خبری نداشتم
amir200ha نوشته است:آقای Di Di با سرچ کردن نمی شه فایل های این ویروس رو پیدا کرد چون سوپر هیدن هستن.
Laugh
بعد از نصب مجدد ويندوز از منوي Tools در اكسپلورر گزينه Folder Options‌رو انتخاب كنيد.
سپس به تب View رفته و از ليستي كه در اين صفحه وجود دارد گزينه :
Show Hidden Files and folder
را انتخاب كرده و نيز گزينه :
Hidde protected operating system files ( recommanded ) 'lll
را غير فعال كنيد ( تيك كنار آن را بر داريد )

سپس به سراغ سرچ رفته ابتدا گزينه All files and folder‌ را بر گزينيد.
به جاي نام فايل علامت ستاره (( * )) قرار دهيد.
بر روي More Advanced Options كليك كنيد.
گزينه Serch Hidden Files and folders ‌ را فعال كنيد.

بر روي ديكمه سرچ كليك كرده و تا 2 بشماريد!

فايل هاي اتوران و ويروس در هر درايو به سرعت پيدا مي شوند و مي توانيد آنهارا حذف نمائيد.
آقای di di این روشی که گفتی عمل نمی کنه. می تونی رو سیستم خودت این ویروسو اجرا کن بعد با این روش خودت سرچ کن اگه پیدا کردی جایزه داری
من دیروز رو سیستم یکی از بچه ها نورتون رو با آخرین آپدیت هاش نصب کردم و این ویروس رو به کلی حذف کرد و تغیراتی که این ویروس ایجاد کرده بود رو به حال اول باز گردوند
من ويندوزم را دوباره نصب كردم ولي فايده اي نداشت.چكار كنم؟
اگر روي يك سيستم چندين ويروس وجود داشته باشد آيا بايد همه اونارو از اول نصب كنيم يا فقط يكيشون كافيه؟
ببخشيد متوجه منظورتون نشدم، مي خواين ويروس نصب كنيد؟!!
صفحه‌ها: 1 2 3