۲۷-مرداد-۱۳۸۷, ۱۴:۲۴:۱۶
سلام دوستان
بعد از انتشار نسخه جدید MyBB، نیاز به راه اندازی اون در سایت و Upgrade کردن سایت احساس می شه.
اما راه اندازی این نسخه با دو مشکل اساسی ما رو روبرو می کنه
اول اینکه نسخه فارسی اون موجود نیست و دوم مبحث Plugin ها هستن که با نسخه های قبلی سازگاری ندارن
طی صحبتی که با ha_60 عزیز داشتم، ایشون به من اجازه دادن که این تاپیک رو راه بندازم و شروع به ترجمه سایت کنیم
من این کار رو به فاز های زیر تقسیم کردم:
1. دادن فراخوان به منظور پیدا کردن افرادی برای ترجمه
2. تقسیم بندی متونی که باید ترجمه بشن و دادن هر قسمت به یکی از اعضای تیم ترجمه
3. جمع آوری متون ترجمه شده و یکسان سازی اون ها از نظر نگارشی
در حال حاضر ما در فاز اول هستیم. به همین خاطر من از تمام دوستانی که در خودشون توانایی ترجمه متن ها رو می بینن، دعوت می کنم تا توی همین تاپیک خودشون رو معرفی کنن و آمادگی خودشون رو اعلام کنن
کسانی که سوال دارن یا می خوان موضوع دیگه ای رو مطرح کنن توی این تاپیک این کار رو انجام ندن و پیام خصوصی بفرستن و یا میل بزنن که تاپیک خلوت بمونه
اون دوستانی هم که خودشون رو معرفی می کنن، حتماً ایمیلشون رو ذکر کنن
با تشکر
بعد از انتشار نسخه جدید MyBB، نیاز به راه اندازی اون در سایت و Upgrade کردن سایت احساس می شه.
اما راه اندازی این نسخه با دو مشکل اساسی ما رو روبرو می کنه
اول اینکه نسخه فارسی اون موجود نیست و دوم مبحث Plugin ها هستن که با نسخه های قبلی سازگاری ندارن
طی صحبتی که با ha_60 عزیز داشتم، ایشون به من اجازه دادن که این تاپیک رو راه بندازم و شروع به ترجمه سایت کنیم
من این کار رو به فاز های زیر تقسیم کردم:
1. دادن فراخوان به منظور پیدا کردن افرادی برای ترجمه
2. تقسیم بندی متونی که باید ترجمه بشن و دادن هر قسمت به یکی از اعضای تیم ترجمه
3. جمع آوری متون ترجمه شده و یکسان سازی اون ها از نظر نگارشی
در حال حاضر ما در فاز اول هستیم. به همین خاطر من از تمام دوستانی که در خودشون توانایی ترجمه متن ها رو می بینن، دعوت می کنم تا توی همین تاپیک خودشون رو معرفی کنن و آمادگی خودشون رو اعلام کنن
کسانی که سوال دارن یا می خوان موضوع دیگه ای رو مطرح کنن توی این تاپیک این کار رو انجام ندن و پیام خصوصی بفرستن و یا میل بزنن که تاپیک خلوت بمونه
اون دوستانی هم که خودشون رو معرفی می کنن، حتماً ایمیلشون رو ذکر کنن
با تشکر