ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تعریف دیتابیس Access در هاست
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

من یه برنامه با زبان VB6 نوشتم که اطلاعات رو میگیره و توی یک دیتابیس Access ذخیره میکنه.
امـّـا میخوام دیتابیسم توی فضا هاست سایتم باشه ؛ در پوشه ای به نام App_Data .

توضیحات تکمیلی بیشتر :
من هربار کامپیوترمو روشن میکنم ، ابتدا به اینترنت متصل میشم ، بعد برناممو اجرا میکنم .
حالا میخوم اطلاعاتی که توی برنامه وارد کردم با زدن کلید Save توی دیتابیسم که در فضای هاست و در پوشه App_Data قرار داره ، ذخیره بشه .
اشتباه نشه ؛ من تمام کد نویسی هامو انجام دادم و برنامه رو روی کامپیوترم اجرا کردم و کاملاً درست بود ، فقط میخوم بدونم برای آدرس دیتابیس چی باید بنویسم و اینکه آیا باید Username,Password مربوط به ftp ام را توی برنامه بنویسم یا نه .
سلام.
اگه بخواي کل ديتابيس رو عوض کني که بهتره از FTP براي اينکار استفاده کني.
اگه ميخواي فقط يه سري اطلاعات جديد رو به ديتابيس قبلي اضافه کني، بهتره يه صفحه رو سايتت بذاري و اطلاعات رو با استفاده از برنامه و يه حلقه به صورت رکورد به رکورد به اون صفحه بفرستي و در داخل صفحه اون ها رو تو ديتابيس Add کني.

موفق باشي.
:exclamation: میشه کمی بیشتر ( جامعتر ) توضیح بدهید !
خیلی ممنون
تا جایی که من می دونم هاست ها از بانک اطلاعاتی اکسس پشتیبانی نمی کنن

چون شما می خوای تغییری توی فایلت ایجاد کنی(یعنی می خوای روی هاستت عمل Write رو انجام بدی) حتماً باید رمز FTP رو داشته باشی
اتفاقا هم هاست Windows و هم Linux از دیتا بیس اکسس پشتیبانی میکنه .
- من کد آدرس دیتابیس و نحوه تعریف User,Pass اف.تی.پی واسه ی برنامه رو میخوم .

واقعاً هیچ کس نمیتونه کمک کنه ؟!!!
سلام.
tkd نوشته است::exclamation: میشه کمی بیشتر ( جامعتر ) توضیح بدهید !
خیلی ممنون
توضيح روش دوم:
1- براي اينکه بدوني چه رکوردهايي رو به سايت ارسال کردي، توي جدولت يه فيلد (مثلا Send) مي ذاري و مقدار اون رو براي ارسال نشده ها 0 و براي ارسال شده ها 1 قرار ميدي.
2- داخل برنامه مياي رکوردهايي که فيلد Send اون ها 0 هست رو فيلتر مي کني.
3- با استفاده از يه حلقه و کنترل Inet مياي و رکوردها رو دونه دونه مي خوني و با متد Get به يه صفحه (مثلا GetData) مي فرستي. يه همچين چيزي بايد در بياد:
کد:
http://www.mydomain.com/getdata.asp?field1=data1&field2=data2&field3=data3
4- داخل صفحه GetData، اطلاعات دريافتي رو مي خوني و سپس اون ها رو تو ديتابيسي که داخل سايت داري Add مي کني.
5- بعد از اينکه يه رکورد رو به سايت ارسال کردي بايد فيلد Send اون رو برابر 1 قرار بدي تا دفعه بعد دوباره ارسال نشه.

Exclamation براي روش اول (يعني استفاده از FTP) بايد از Winsock استفاده کني که تو سايت براش مثال زياد هست.

موفق باشي. Heart