ايران ويج

نسخه‌ی کامل: همگی بیاین کمک!!!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
یه سوال ساده و فوری داشتم . اگر امکان داره جواب منو بدید.

یه برنامه می خوام بنویسم که کاربر یه ابعادی رو وارد می کنه مثلا 1 متر در 1 متر
(طول و عرض)

بعد من می خوام یه PictureBox ایجاد کنم در این سایز و اندازه که به وسیله Scroll Bar بتونم همه جاهاشو ببینم.... Cool

حالا سوال من اینه که چوری این ابعاد رو وارد کنم
چه جوری میشه متر یا سانتی متر رو به پیکسل تبدیل کرد و به PictureBox داد.... Amaze
و یه سوال دیگه
چه جوری می تونم آخرین پیکسل سطر X و Y رو ببینم یعنی این تصویر چند در چند است ( 120 * 500 پیکسل یا چند سانتی متر )
.. تابعی در این زمینه داریم ؟ Shy
پیکسل واحد مشخصی نیست که بشه راحت به متر تبدیلش کرد. بستگی به کیفیت تصویر شما یا همون Pixel/inch داره. مثلا با کیفیت 72 Pixel/inch یه اینچ میشه 72 پیکسل.
یعنی این واحد بستگی به خودتون داره. حالا اگه شما بگذاری مثلا 100 pixel/cm یه متر میشه 10000 پیکسل.
شیئ Image دوتا خصوصیت height و width برای گرفتن سایز تصویر داره.
من ScaleMode فرم رو در حالت سانتی متر قرار میدم . بعد یه برنامه نوشتم که هر وقت ماوس رو یه جا بردم که x , y رو بر حسب همین سانتی متر رو برام نشون میده .

حالا می خوام در اون مختصات رنگ رو تشخیص بده و گزارش بده ...

با تابع Getpixel که در API هست اینکارو کردم اما همان طور که از قیافش معلومه واسه پیکسل هست ....

حالا از شما دوستان کسی هست که این تابع رو داشته باشه و بر حسب سانتی متر یا میلی متر نقاط رو اسکن کنه و رنگ رو بگه ؟؟Wink

خواهشن کمک کنید .. ممنون Whistle
در اون حالت هم بر اساس رزولیشن کامپیوترت اندازش مشخص میشه. با خصوصیات خانواده Scale... میتونی این کارو بکنی.
برای نشون دادنش و اسکرول. یه پیکچرباکس بگذارید با دوتا اسکرول دو طرفش. یه پیکچرباکس دیگه بزارید توش و عکستونو بگذارید توی اون و اندازشو اندازه عکس کنید. حالا با اسکرول شدن اسکرول ها ÷یکچرباکس دومی رو حرکت بدید.