۲۸-مرداد-۱۳۸۷, ۱۶:۰۹:۴۱
با سلام خدمت دوستان
این سؤال رو دوستم که تو فروم عضو نیست ازم پرسیده
من چیزی نفهمیدم و توضیح بیشتر ازش خواستم:
توی اکسل جدولی دارم که همه ماهه پر میشه در این جدول فیلدهای
نام و نام خانوادگی و کد پرسنلی
اشخاص لازمه البته چون تعداد افراد ثابته ولی ماهنامه تعدادشون کم و زیاد میشه حالا میخواستم بدونم که آیا امکان داره که بازدن کدپرسنلی مشخصات افراد و برام بده تا نیاز به پانچ نباشم البته میتونم با کپی و پیست اینکار بکنم ولی مدتش طولانی میشه و یا اینکه نام و یا نام خانودگیشو بدم تا کد پرسنلی شو نشونم بده تا کنترلش کنم.
باتشکر
اینم توضیح بیشتر:
کسی میتونه با یه مثال ساده این تابعو برای من توضیح بده؟
من دوتا جدول دارم تو یکیش اسامی پرسنل هستش که تعدادش ثابته میخوام بااستفاده از این جدول در جدول دوم با زدن کد پرسنلی مشخصات فردو از جدول اول برداشته تو جدول دوم بیاره آیا امکانش هست یا از یه روش دیگه استفاده کنم.
برام خیلی مهمه اگه راهنمائیم کنین ممنون میشم
باتشکر
یادم رفت بگم: تنها سرنخمون تابعی هست به اسم تابع Vlookup
این سؤال رو دوستم که تو فروم عضو نیست ازم پرسیده
من چیزی نفهمیدم و توضیح بیشتر ازش خواستم:
توی اکسل جدولی دارم که همه ماهه پر میشه در این جدول فیلدهای
نام و نام خانوادگی و کد پرسنلی
اشخاص لازمه البته چون تعداد افراد ثابته ولی ماهنامه تعدادشون کم و زیاد میشه حالا میخواستم بدونم که آیا امکان داره که بازدن کدپرسنلی مشخصات افراد و برام بده تا نیاز به پانچ نباشم البته میتونم با کپی و پیست اینکار بکنم ولی مدتش طولانی میشه و یا اینکه نام و یا نام خانودگیشو بدم تا کد پرسنلی شو نشونم بده تا کنترلش کنم.
باتشکر
اینم توضیح بیشتر:
کسی میتونه با یه مثال ساده این تابعو برای من توضیح بده؟
من دوتا جدول دارم تو یکیش اسامی پرسنل هستش که تعدادش ثابته میخوام بااستفاده از این جدول در جدول دوم با زدن کد پرسنلی مشخصات فردو از جدول اول برداشته تو جدول دوم بیاره آیا امکانش هست یا از یه روش دیگه استفاده کنم.
برام خیلی مهمه اگه راهنمائیم کنین ممنون میشم
باتشکر
یادم رفت بگم: تنها سرنخمون تابعی هست به اسم تابع Vlookup