ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بحث گرافیک در ویبی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام عزیزان..
ببینید می تونید کمکم کنید. Wink

من یه برنامه نوشتم که یه تصویر رو بهش میدی در هر اندازه ای مثلا 1 متر در 1 متر
بیشتر نمی شه Whistle که همین هم توسط اسکرول بار جابه جا میشه...

خوب بعد از داخل کردن عکس میام تمام پیکسل ها رو رنگشون عوض می کنم .( از بالا تا پایین یکی یکی x , y رو رنگشون عوض مکینم. به ترتیب)
یعنی scan رو کلیک می کنم .

[تصویر:  2wdaaog.jpg]

خوب مشکل کجاست . Cool
اینه که برنامه جاهایی که قابل دیدن است و نیازی نیست که اسکرول بار رو تغییر بدیم رو درست رنگ پیکسل ها رو عوض می کنه ولی اگر یکم اون طرف ترو نگاه کنی و اسکرول رو جابه جا کنی میبینی که اون قسمت ها رنگشون عوض نشده.... و حتی با جابه جایی اسکرول بار اون جاهایی رو هم که رنگشون عوض شده بود پاک میشه ...
Amaze
این عکس رو در حال تغییر رنگ دادن گرفتم ( وسط کار بود )
[تصویر:  i5x5pi.jpg]
این رنگ مشکی هم که رنگ جدید هست که به جای پیکسل های تصویر قبلی ( قرمز ) میاد Rolleyes
هدف از نوشتن این برنامه یه چیز دیگری است .که من فقط مشکل رو به شما دوستان گفتم.

حالا کسی می تونه راهنماییم کنه چه جوری بعد از اینکه اسکن رو زدم همه جای عکس حتی اونای که قابل دیدن نیست( که باید اسکرول بار را تغییر بدیم) رو رنگ پیکسلشون عوض بشه و دیگه پاک نشه Question

خسته شدم .... Whistle
من توی ویبی هرکاری کردم نتونستم اینکارو بکنم. ولی وقتی رفتم به ویبی دات نت تونستم.
برای پاک نشدنش کافیه Autoredraw رو true کنید.
خوب دوست عزیز
true نکنم که رسم نمی کنه... Whistle

بازم کمک کنید. HeartHappyClap
کسی کمکم نمی کنه ؟؟ یا بلد نیستید ؟؟؟ Whistle

Angry Clap
dreamvbfox نوشته است:خوب دوست عزیز
true نکنم که رسم نمی کنه...
من که اینکارو میکردم.
امتحان کن ....

در موارد GetPixel فرق می کنه .... Happy Laugh
مثال.
یه کار دیگه هم میتونید بکنید. همه عملیات رو توی فایل ( یا اگه تونستید توی حافظه ) انجام بدید بعد نتیجه رو نشون بدید.
ممنون دوست عزیز Wink
Happy
همون طور که جناب ajlajlajl گفتن میتونین از یه فایل(اگه bitmapیا همون .bmpخودمون با شه خیلی بهتره) استفاده کنین