ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نياز به همكاري (در مورد سريال هاي سخت افزارهاي شما)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
سلام نبی جان خسته نباشی وقتی دیدمت باورم نشد که تو هم این جایی!!!؟
من یک خواهش داشتم از شما و می خواستم این برنامه ایی که رویش قفل گذاشتی )کسب در آمد از طریق اینترنت مال سایت سی دی سرا را می گم ) اگه میشه به من کیجنش را بدی یا یک فایلی بدی که دیگه نیاز به کرک نداشته باشه
من برنامه را خریدم ولی هر روز باید زنگ می زدم یک کد جدید می گرفتم چون من ویندوزم را هر هفته عوض می کنم حالا می خواستم اگه میشه این لطف را بکنید
راستی این قفل را واقعا خودتان گذاشتین!!!؟ چه جوری گذاشتیش یعنی با چی نوشتیش؟
بزاريد من يه چيزي رو روشن كنم
من ايمان نيستم من مهدي هستم
اين ايمان رو ميشناسم زياد رو حرفاش حساب نكنيد ادم راستي نيست :roll:
(ميشناسم ميگم)
بعد اينكه يكي دوتا از برنامه هاتو بزار ببينيم ميتونيم كرك كنيم
يا توي پرشين تولز يه تاپيك هست اونجا خوبه

-----------------
اگه ميشه بگيد چجوري يه قفل درست حسابي بزاريم
من شديدا نيازمند هستم
منم يه چيزي بگم!......يه راه خوبش اينه كه از يه dll كه تو دلفي نوشته شده و توي يه فايل res در ويبي گزاشته شده استفاده كني.اگه ميخواي يه برنامه با وي بي بنويسي كه كرك نشه به نظر من غير ممكنه.فكر كنم حتي مايكروسافت هم نتونه با وي بي يه همچين كاري كنه.برنامه هايي كه با وي بي نوشته شدن سه سوته كرك ميشن.البته همون dll هم كه گفتم برنامه رو كاملا امن نميكنه ميتوني نمونشو بسازي ببيني چه جوري كرك ميشه :wink: .راه ديگه استفاده از سي و كد اسكي هست.
اصلا هر چي فكر ميكنم ميبينم غير ممكنه كسي بتونه برنامه اي بنويسه كه كرك نشه.هر كسي خواست ميتونه برنامشو بزاره تو همين فروم براش امتحانش كنم.<please dont viruse> 8O
اتفاقا كرك كردن فايل هاي وي بي از همه سخت تره
اينو از چند تا كركر هم شنيدم

فكر نكن چون يكي دوتا برنامه مثل الي و هكر ويو كار كردي ميشه هر فايلي رو كركيد Biggrin
mehdvirus نوشته است:اتفاقا كرك كردن فايل هاي وي بي از همه سخت تره
اينو از چند تا كركر هم شنيدم

فكر نكن چون يكي دوتا برنامه مثل الي و هكر ويو كار كردي ميشه هر فايلي رو كركيد Biggrin

برنامه هاي حرفه اي با ويبي بزار تا يه تستش بكنم براتAmaze جدا گفتم شايد شما راه جديدي كشف كردي.
عزيزم متاسفانه من وقتشو ندارم
ولي ميتوني يه سر به بخش برنامه نويسي پرشين تولز بزني يكي دو تا از بچه هاي همينجا هم اونجا پست دادن و برنامه ها با ويبي نوشته شده
برو خودتو يه تست بزنAmaze Amaze Amaze
mehdvirus نوشته است:عزيزم متاسفانه من وقتشو ندارم
ولي ميتوني يه سر به بخش برنامه نويسي پرشين تولز بزني يكي دو تا از بچه هاي همينجا هم اونجا پست دادن و برنامه ها با ويبي نوشته شده
برو خودتو يه تست بزنAmaze Amaze Amaze

من كه تنم نميخواره كه الكي به خودم دردسر بدم ميخواستم يه كمكي به بچه ها شده باشه. :roll:
من برنامه هايي رو كرك كردم كه كه هر كدوم يكي دو هفته وقت روشون گزاشتم ولي ارزش كرك شدن رو داشتن.
در هر صورت اگه كسي وقت داشت برنامه بنويسه من براي تستش در خدمتم :wink:
سلام
اول اينكه اون دوستمون m-m رو بجا نميارم ! ميشه معرفي كنيد..
اكتيو كد كسب در امد... رو هم بايد از سايتش و خودشون بگيري .. شرمنده من اجازه ندارم ...

در مورد كرك شدن برنامه هاي وي بي هم چندين بار ايمان بهم ثابت كرد كه ميشه .. و فايلهاي منو به سرعت كرك كرد .
البته به كمك خود ايمان و ايده هايي كه بهم داد موفق شدم يه قفل همچين بگي نگي امن بسازم و سي ديم رو بدم بيرون . منظورم اينه:
www.ahwazserver.com/cnt

بزودی میاد بازار و ببینم کی میتونه کرکش کنه :wink:

فعلا
نبی
نقل قول: البته به كمك خود ايمان و ايده هايي كه بهم داد موفق شدم يه قفل همچين بگي نگي امن بسازم و سي ديم رو بدم بيرون . منظورم اينه:
www.ahwazserver.com/cnt

بزودی میاد بازار و ببینم کی میتونه کرکش کنه

فعلا

مطمعا باش اگه اونو به يكي بفروشي بعد از يك هفته ديگه چيزي گيرت نمياد و همون چهار پنج هزارتمني هست كه از نفر اولي گرفتي.چون بقيه به صورت مجاني رايت ميكنن و استفاده ميكنن.تازه كلاس برنامت هم خيلي مياد پايين چون قسمتي كه زحمت كشيدي و گزاشتي براي گرفتن سريال نامبر رو ديگه نميبيني.Amaze
lolohacko نوشته است:
نقل قول: البته به كمك خود ايمان و ايده هايي كه بهم داد موفق شدم يه قفل همچين بگي نگي امن بسازم و سي ديم رو بدم بيرون . منظورم اينه:
www.ahwazserver.com/cnt

بزودی میاد بازار و ببینم کی میتونه کرکش کنه

فعلا

مطمعا باش اگه اونو به يكي بفروشي بعد از يك هفته ديگه چيزي گيرت نمياد و همون چهار پنج هزارتمني هست كه از نفر اولي گرفتي.چون بقيه به صورت مجاني رايت ميكنن و استفاده ميكنن.تازه كلاس برنامت هم خيلي مياد پايين چون قسمتي كه زحمت كشيدي و گزاشتي براي گرفتن سريال نامبر رو ديگه نميبيني.Amaze

سلام
اولا برنامه من حداقل 50 تومن قيمتشه !
بعدشم من 600 تومن گرفتم كشيدم كنار ! به من چه كرك بشه :wink:

نبي
خر شانسي ديگهAmaze Amaze
ما هم همچيمون دستومن مونده
تلفن گويا-كافي نتAmaze Amaze -تلفن مدارسAmaze
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8