ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت User Control
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با عرض سلام و حسته نیاشید خدمت تمامی اساتید محترم ایران ویج
یه درخواستی داشتم
از دوستان کسی هست که بتونه آموزش دقیق ساخت یه User Control و طریقه تبدیل آن به OCX را آموزش بده ؟
آخه توضیح این کار توی کتاب Deitel&Deitel خودش یه فصل 40 صفحه ایه!
با سلام
اینها بطور کامل توضیح ندادن اگه میتونید یکم بحث رو بازش کنید
(۱۲-شهریور-۱۳۸۷, ۰۸:۲۸:۲۲)m_vb66 نوشته است: [ -> ]اینها بطور کامل توضیح ندادن اگه میتونید یکم بحث رو بازش کنید
سلام
مشکل شما چی هست که با این مقالات حل نشده ؟
ممنون حامد جان
تو اون اموزشهایی که گذاشتین از خود کنترلهای بیسیک استفاده شده میخواهم ببینم چجوری میشه یک کنترل
ساخت که همه چیز رو خودت بسازی براش از شکلش گرفته تا متدهاش
سلام
2 تا سوال داشتم .
1. چجوری میشه رنگ پس زمینه ی User Control را با رنگ فورمی که User Control ما رویش قرار می گیرید یکسان کرد ؟
یعنی مثلا اگر رنگ پس زمینه فرم مشکی بود رنگ پس زمینه ی User Control هم مشکی بشه ؟ ( خود به خود ها نه این که کاربر خودش تغییر بده )

2. رویداد ها را چجوری باید تنظیم کرد ؟
مثلا واسه تعیین رویداد Click واسه User Control باید چی کار کنم ؟
هر کاری کردم نشد !
(۱۳-شهریور-۱۳۸۷, ۱۴:۲۴:۵۹)davoodx نوشته است: [ -> ]سلام
2 تا سوال داشتم .
1. چجوری میشه رنگ پس زمینه ی User Control را با رنگ فورمی که User Control ما رویش قرار می گیرید یکسان کرد ؟
یعنی مثلا اگر رنگ پس زمینه فرم مشکی بود رنگ پس زمینه ی User Control هم مشکی بشه ؟ ( خود به خود ها نه این که کاربر خودش تغییر بده )

هر کاری کردم نشد !

1-
اگه فقط ميخوايد رنگش مثل ژس زمينه بشه توي يه رويداد مثل show يا initialize مينويسيد:
BackColor=Parent.BackColor
ولي اگه ميخوايد transparent بشه خصوصيت BackStyle ش رو بزاريد روي Transparent .
2- اول رويداد رو تعريف ميكنيد بعد هر وقت خواستيد اجراش ميكنيد.
مثلا براي كليك اون بالا تعريف ميكنيد Public Event Click() بعد توي رويداد كليك يوزر كنترل مينويسيد RaiseEvent Click
ممنون Rolleyes
چجوری میشه کاری کرد که تا کنترل روی فرم اضافه میشه به موقعیتش به X = 0 و Y = 0 منتقل بشه ؟
(۱۳-شهریور-۱۳۸۷, ۱۵:۴۴:۲۶)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]
(۱۳-شهریور-۱۳۸۷, ۱۴:۲۴:۵۹)davoodx نوشته است: [ -> ]سلام
2 تا سوال داشتم .

هر کاری کردم نشد !

1-
اگه فقط ميخوايد رنگش مثل ژس زمينه بشه توي يه رويداد مثل show يا initialize مينويسيد:
ولي اگه ميخوايد transparent بشه خصوصيت BackStyle ش رو بزاريد روي Transparent .
2- اول رويداد رو تعريف ميكنيد بعد هر وقت خواستيد اجراش ميكنيد.
مثلا براي كليك اون بالا تعريف ميكنيد Public Event Click() بعد توي رويداد كليك يوزر كنترل مينويسيد RaiseEvent Click

سلام.این کد چرا کار نمیکنه؟
(۱۳-شهریور-۱۳۸۷, ۱۹:۱۷:۲۴)surpriser نوشته است: [ -> ]سلام.این کد چرا کار نمیکنه؟

از این کد استفاده کن :

کد php:
Private Sub UserControl_Show()
UserControl.BackColor Parent.BackColor
End Sub 
صفحه‌ها: 1 2