ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چند پیشنهاد که اساسا این فروم را متحول میکند!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7
درود بر شما
هدف این نیست که ما بر فرض مثال کامپیوتر را به رایانه تبدیل کنیم زیرا این واژه در اصل انگلیسی است و خارجی ها ان را اختراع کردن و بر گرداندن ان به زبان خودمان کار اشتباهی است.
اما برخی واژگان که در زبان ما وجود دارند مانند مورد واژگانی بیگانه هستند که نیازی به استفاده از ان ها نیست و ما خودمان برای ان ها جایگزین داریم.
جالب شد ، میشه چندتا مثال بگی ؟
سلام ->درود خداحافظ ->خدانگهدار،بدرود استفاده->کاربرد،بکارگیری قدرتمند->نیرومند جالب->چشمگیر مثال->همانند،نمونه،بسان کلمه->واژه

واژگان زیاد هستند و دیتابیس انلاینی برای برگرداندن هست.
خب آخرش این چه فایده داره ؟
چه من بیام بگم سلام چطوری خداحافظ و چه بگم درود خوب هستی بدرود ؟
مثه امید تو منوتو میشه ، خزش در میاد !
چرا شما میگویید خلیج پارس نه خلیج عرب؟ به همان دلیل
آخه خلیج فارس چه ربطی به خلیج عرب داره ؟
من خودم با این لحن صحبت کردن اصلا راحت نیستم.
( با یه گل بهار نمیشه )
منم فکر نمی کنم با گفتن درود بجای سلام و .. فروم متحول بشه Biggrin

بهتره بجای ماندن در گذشته به آینده و پیشرفت فکر کنیم
(۰۳-آبان-۱۳۹۳, ۰۱:۵۲:۳۳)h.unique نوشته است: [ -> ]آخه خلیج فارس چه ربطی به خلیج عرب داره ؟
من خودم با این لحن صحبت کردن اصلا راحت نیستم.
( با یه گل بهار نمیشه )
بله برای صحبت کردن راحت نیست اما برای نوشتن فک نمیکنم چندان مشکلی ایجاد کند.
متاسفانه فک نمیکنم قوانین سایت به بنده اجازه بحث در این چارچوب را بدهد که بگوییم دلیلم چیست وگرنه برایتان کامل شرح میدادم
حال خواستید در جای دیگر در خدمتتان هستیم.
موفق باشید.
Biggrin
صحبت نکردن درباره ی متحول کردن فروم

هرکسی میتونه نظر بده ولی فقط یه نفر باید تصمیم واجرا کنه .عدم رعایت این موضوع ، دلیلیه که تغییرات خیلی به ندرت اتفاق میوفته.
مطمئنا مدیر سایت خودش میدونه باید چکار کنه (ایدال گرایی باعث رکود و توقف و خیال بافی میشه)تغییرات گاهی با اشتباه همراه است.ولی بهتر از اینه که هیچ وقت اتفاق نیوفته،مهم اینه که توی فرایند تغییر باشیم (هرجاش مورد داشت عوضش میکنیم)

اگر ما منتظر این هستم که به یک نتیجه ی دلگرم کننده(ایدال) از طرف همه باشیم و همه راضی باشن (چنین اتفاقی 99 درصد رخ نمیده)

برای اینکار باید اول اولویت بندی کرد و این سوالات رو از خودمون بپرسیم:
1-آیا اساسا تغییر در فروم لازم است؟
2-اگر این تغییرات اتفاق بیوفتند چه اتفاق خاصی خواهد افتاد
3-اگر این تغییرات اتفاق نیوفتند چه اتفاقی خواهد افتاد

با پاسخ به این سوالات ،(نیاز واقعی) مشخص میشه ونه (خواسته ومیل).

بنده با پاسخ صادقانه به سوالات بالا ،به این نتیجه رسیدم که:هیچ تغییری لازم نیست :)
رسول تو چرا جواب منو نمیدی ؟ :|
میگم چرا پرتال رو دستش نمیکنی ؟
(۰۳-آبان-۱۳۹۳, ۱۱:۵۴:۳۰)h.unique نوشته است: [ -> ]رسول تو چرا جواب منو نمیدی ؟ :|
میگم چرا پرتال رو دستش نمیکنی ؟
میپیچونه Biggrin
چیه پرتال رو دست کنه ؟!
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7