با سلام
وقتی به این فروم برای اولین بار وارد شدم اصلا ظاهر فروم منو جذب نکرد!
در واقع بهتر بگم قالب فروم بسیار خشک - کاربر گریز و غیر اصولی هست!
رنگبندی و گرافیک بسیار ضعیفی داره و لوگوی فروم هم که بسیار آماتور و شاید اگه قرار باشه بهش نمره ایی از 20 بدم بنده نمره 0 ! رو میدم.
چیدمان المانها در این قالب بسیار ضعیفه.
یکی از مهمترین نکات جذب کاربر برای کلیه سایتها داشتن یک قالب کاربر پسند و چیدمان مناسب و یوزرفرندلی بودن سایت هست.
بعد از این مقدمه ی کوتاه حالامیرسیم به پیشنهادات من:
1.بهتره سیستم فروم رو از mybb به vb تغییر بدین.چون vb هم حرفه ایی تره و هم اینکه آخرین نسخه ی فارسی ساز اون موجوده و هم اینکه دارای قالبهای بسیار حرفه ایی و شیک هست.
2.اگه قراره که سیستم رو عوض نکنید و با همین mybb ادامه بدید حداقل قالب رو عوض کنید و اینکه برای قالب آیکونهای مناسب هر بخش انتخاب کنید.
3.بسیار مهمه که لوگوی بالای سایت رو تعویض کنید و یک لوگوی زیبا که مضمون سایت رو میرسونه رو جایگزین کنید و اینکه باکس تبلیغات بالای سایت رو هم یا کوچکتر کنید(که فکر نکنم در دست شما باشه) و یا اینکه جای اونو عوض کنید.
البته مشکل این فروم بسیار بیشتره اما این مشکلاتی که گفتم فعلا مهمترین بودن.
بنده فقط بخاطر دوست عزیزم lord_viper سایت رو بررسی کردم و اینجا عنوان کردم.
اگر کمک خاصی خواستید بنده میتونم کمکتون کنم.
یک نکته که برام جالب بود:
این صفحه :
http://forum.iranled.com/online.php
دیشب بخاطر فشار سیستم بالا نمی اومد!
اما نکته اینه که مهمانان سایت شما تقریبا 3 برابر افراد حاضر هستن.این مسئله به نکاتی که بالا گفتم برمیگرده.
مثلا سایت برنامه نویس که تقریبا 90 درصد حاضرین سایت اعضا هستن...
سلام،
از اینکه وقت گذاشتی و پیشنهادات خودت رو مطرح کردی ، واقعا ازت ممنونم.
یادمه خیلی وقت پیشا یه نفر با آی دی smart_slims یک سری پیشنهاد برای سایت داشت ، ولی به خاطر اینکه خیلی تهاجمی و گستاخانه اونارو مطرح کرده بود ، باعث شد بچه ها نسبت بهش جبهه بگیرن و کلا اون فرد از سایت رفت ( در صورتی که اگه اون پیشنهادات رو درست مطرح می کرد ، میشد روی تک تکشون بحث کرد )
از اینکه پیشنهاداتت رو خیلی دوستانه مطرح کردی ، واقعا سپاسگذارم.
راجع به سیستم فروم باید عرض کنم ، همون طور که میدونی MyBB به صورت free عرضه شده و کاملا با اهداف سایت همسو هستش ... راحت میتونیم جاهایی رو که می خواییم ویرایش کنیم و علاوه بر اون پشتیبانی خوبی هم داره ... ولی vB فک نمی کنم اوپن سورس باشه و در ضمن یک چیزی در حدود 180 دلار قیمت نسخه اصلی اون هست ( نسخه های بدون لایسنس هم به خاطر هاست فروم نمی تونیم اسفاده کنیم )
با پیشنهاد عوض کردن قالب هم من به شخصه موافقم ! ولی خوب من ، فقط منم ! باید همه بچه ها تصمیم به عوض کردنش بگیرن . برای لوگو هم همین طور . پیشنهاد می کنم توی یه تاپیک جدید ( یا حتی همین تاپیک ) یه نظر سنجی برای این دو تا کار بزاری تا از نظر بقیه دوستان هم با خبر بشیم.
نقل قول: البته مشکل این فروم بسیار بیشتره...
اگه بگید همه رو خوشحال میشیم .
نقل قول: چیدمان المانها در این قالب بسیار ضعیفه.
پیشنهاد ؟
منم با تغییر قالب موافقم. هرچند خودم همین قالبو بیشتر دوست دارم و تنظیم کردم برای من همیشه اینو بیاره . اگه کسی قالب جدید رو دوست نداشت میتونه مثل من قالبی که دوست داره رو تنظیم کنه. نگاه اول مهم تره.
در مورد لوگو هم موافقم. همینطوری قشنگ نبود. دو طرفشم زدید گذاشتید کنار صفحه. شد غوض بالا غوض. بابا شما حرفه ای هستید کاری با اینا ندارید. یه چهار تا تازه کار و آماتور که میاند تو سایت اول یه نگاه به سرتا پای سایت میکنن.
در مورد MyBB و VB هم طبق همون دلایلی که گفتند فکر میکنم روی همین MyBB بمونیم بهتره.
در کل اینجا هنوز خیلی کارا میشه کرد.چند تا چیزی هست که میخوام بگم. ولی الان نمیشه چیز زیادی گفت چون معلوم نیست کی میریم روی ورژن جدید. وقتی رفتیم میگم. البته اگه کسی گوش کنه.
سلام دوباره
در مورد Vb نسخه ی نال شده و لایسنس ترکونده! مشکلی برای هاست نداره مگه اینکه مدیر هاست بیاد خودشیرینی کنه!
اما در مورد mybb ، تا بحال با سیستمهای فوروم مختلفی کار کردم ولی این سیستم واقعا بد قلقه.طراحی قالب برای این سیستم هم واقعا سخته.
راستش چند قالب حرفه ایی براش داشتم ولی روی ورژن جدید mybb نصب نشد!!
حالا ماهم منتظر میمونیم ببینیم شما چی پیشنهاد میدین.
ولی اگه سیستم رو عوض کنین دست من برای کمک خیلی باز میشه.چون الا نمیتونم با mybb راحت کار کنم در نتیجه مقدار کمک به شما هم کم میشه.
موفق باشید
پ.ن 1:
سیستمهای اوپن سورس بسیار فوق العاده ایی داریم.برای مثال smf که دو نمونه ی پیاده سازی شده:
کد:
http://www.sclek.com/
http://ftboard.phpnet.us/smf/index.php
پ.ن 2:
چرا بخش خوصی قابل مشاهده هست؟البته محتواش نه.
بخش خصوصی تیم ویروس نویسی ایران ویج
ولی بخش خصوصی کلا نباید توی چشم باشه...
پ.ن 3:
تاریخ ارسال پست مشکل داره:
امروز ۰۸:۰۹:۲۷
ساعت الان 10:08
نه زمان ارسال مشکل نداره. احتمالا فاصله زمانیتونو تنظیم نکردید.
TimeZone سیستمهای فرومهای دیگه در صورت عدم تطابق هم زمان ارسال رو درست نشون میده.
فقط رو تولدها مشکل ایجاد میکنه...
راستش منم مي خواستم اين فروم رو راه بندازم -ولي گذاشتم بعد از Upgrade كردن Mybb- كه ديدم دوست خوبمون man4toman زحمت اين كار رو كشيدن اونم به صورت حرفه اي!!!!
منم چند تا مشكل ديده بودم كه اميدوارم بعد از Upgrade كردن حل بشن:
1. دكمه ها شكل ظاهري خوبي ندارن
2. دسترسي به بغضي امكانات فقط در پايين صفحه امكان داره، مثل امتياز دادن به يه تاپيك
3. تبليغات محل مناسبي ندارن(كه بهش اشاره شد)
4. "نسخه قابل چاپ" اصلاً جالب نيست
5. لينك "Iranvig" كه در پايين همه صفحات وجود داره، آدرس فروم رو داره نه
www.Iranvig.com
6. سايت
www.Iranvig.com ارتباطش با فروم خيلي خيلي كمه
7. غلط هاي املايي و نگارشي به وفور توي سايت پيدا مي شه
8. Help فروم به اينگليسيه
9. RSS هايي داريم كه به درد نمي خورن، مثلاً از RSS صفحه اي كه مي نويسه "با تشکر , پاسخ شما ارسال شد. شما اکنون به پست ارسال شده هدایت می شوید." مي شه استفاده كرد
10. ................
نقل قول: سايت http://www.Iranvig.com ارتباطش با فروم خيلي خيلي كمه
یه پیشنهاد در این مورد هم دارم.
فکر میکنم اساس کار سایت روی سورسها هست.
میتونین با ایجاد یه بخش در سایت و مخلوط کردن اعضای سایت با فوروم فعالیت رو روی فوروم متمرکز کنین که به افزایش فعالیتفوروم هم کمک زیادی میکنه.
در مورد قالب هم چند قالب شیک فارسی پیدا کردم بعلاوه یک قالب که درام فارسیش میکنم.
بعد با یکسری آیکون زیبا برای فوروم و یک هدر شیک سایت بکلی تغییر پیدا میکنه.
موفق باشید
من مي تونم كليد هاي گرافيكي جديد و فارسي رو طراحي كنم اگه مي خواين اين كار رو شروع كنم
اول مدیرای انجمن باید قالب رو اوکی کنن.
من دارم قالبهای وجود رو تست میکنم.تموم شد چندتا رو میزارم تا تصمیم گیری بشه.
بعد میریم سر گرافیک - کاستومایز کردن قالب و نصب مدهای جدید و کاربردی و...
موفق باشید
برای مثال:
مدهای پیشنهادی:
1.حاضران در تاپیک
2.مد مدال
3.مد we miss you
4.مد ادیتور در پاسخ سریع و ...