man4toman نوشته است:نقل قول: استفاده از تصاوير شاد . سبز . قرمز . ( مثلا طرح ها وكتوري گل ) شايد روحيه مناسب ايجاد كنه . اما به همون اندازه سرعت لودينگ انجمن رو كم مي كنه .
نمیدونم چقدر گرافیک کار کردید ولی دیگه اینقدر رو باید بدونید که راحت میشه عکسها رو اوپتیمایز کرد.در ضمن عکسهای فرمت PNG معروفن به سلطانهای فرمتهای گرافیکی وب!
چون نسبت به بقیه هم حجم کمتری رومیگیرن و هم خاصیتهای ترنسپرنت رو دارن و هم اینکه لودینگ سریعتری دارن.
در ضمن قالبهای CSS Based سرعت لودینگ بالایی دارن چون عکسها رو در مرحله ی آخر لود میکنن.
تازه صفحه براي بار اول كه باز بشه براي دفعات بعد كه تمام اجزا دانلود نميشن... (و خداوند Caching را آفريد...!
)
حالا سوال من اينه كه اين نظر سجني كه گذاشتين قالب هاش كجان؟ من فقط سه تا قالب براي انتخاب دارم كه الان my_arfaee رو انتخاب كردم
من که شخصا هیچ فعالیتی در زمینه وب نداشتم ولی حرف از رنگها شد:
رنگ قرمز و خانواده اون از رنگهای گرمند یعنی یه حس گرما به آدم دست می ده وقتی که رنگ قرمز یا خانواده اون را می بینه و همین طور باعث
می شه اعضا پرخاشگر بشن :
یک تحقیق در این رابطه شده و توی اتوبوس که همه جای آن قرمز بوده افراد بعد از یکی دو ساعت به هم پرخاش کردند و به زد و خورد کشیده
2-رنگهای سرد مثل آبی یا سبز و بنفش رنگهای سردند و همین طور آرامش بخش و همین طور تحقیقی که در این رابطه انجام شده در یک اتوبوس دیگر که
تمام آن از آبی و سبز ملایم بوده افراد پس از یک ساعت به خواب فرو رفته اند
حالا من می گم اصلا دنبال رنگهای گرم توی قالب نریم به همون دلیل هایی که گفتم و ممکنه توی انجمن یه مشکلاتی به وجود بیاد و هم قرمز برای چشم ضرر داره و
چشم رو خسته می کنه
بهتره که از رنگهای سرد استفاده کنید یا از رنگهای خنثی : سفید طوسی مشکی
نقل قول: بدون نظر خواهی براساس فاكتور های زیر عمل كنيم ..
1. زمينه فعاليت .
2. ميانگين سرعت اينترنت اعضا !
3. مدت زمانی كه اعضا توی انجمن وقت صرف مي كنن .
4. استاندارد های موجود ..
.. مثلا كسي انتظار نداره شما يه قالبي رو طراحي كني . كه نياز باشه فونتش هم در كنارش نصب بشه !
و موارد از اين دست . كه هر چي دقيق تر بشيم به يك قالب نزديك تر ميشم و نيازي به نظرسنجي هم نيست ..
همه این فاکتور هایی که گفتی خوبه ... باید بهشون خیلی توجه بشه ولی خوب منافاتی هم با نظر سنجی نداره !
خوب این نیاز ذهنی رو ما از کجا بفهمیم ؟ شاید من یه قاتل روانی و عصبی باشم که نیاز دارم رنگ آبی که باعث آرامش میشه ( یا قهوه ای ) رو ببینم که باعث تسکین اعصابم بشه .
بهره ای که من دارم از این انجمن میبرم یا به قول شما فعالیتی که من اینجا دارم ( با توجه به گسترده بودنش ( کامپیوتر - الکترونیک - بخش آزاد ... ) ) با بهره ای که دیگری میبره خوب فرق داره .
arnh نوشته است:خلاصه می كنم !
بدون نظر خواهی براساس فاكتور های زیر عمل كنيم ..
1. زمينه فعاليت .
2. ميانگين سرعت اينترنت اعضا !
3. مدت زمانی كه اعضا توی انجمن وقت صرف مي كنن .
4. استاندارد های موجود ..
.. مثلا كسي انتظار نداره شما يه قالبي رو طراحي كني . كه نياز باشه فونتش هم در كنارش نصب بشه !
و موارد از اين دست . كه هر چي دقيق تر بشيم به يك قالب نزديك تر ميشم و نيازي به نظرسنجي هم نيست ..
همه اینها خوبه ولی هیچی جای تجربه و همه پرسی رو نمیگیره اینها برای ساخت طرح اولیه خوبه ولی برای کامل کردن و کاربر پسند شدنش نیاز به خیلی چیزهای دیگه هست
هنوزم که هنوزه شرکتهای بزرگ بخشی دارن که نظر کاربرها رو نسبت به نرم افزارشون جمع میکنه و با توجه به نظر اونها مسیر تکامل اون نرم افزار رو ترسیم میکنن
نقل قول: هنوز خيلي چيزا واسه ياد گرفتن هست ..
و الكي هم ادعای متخصص بودن نميشه كرد .
همه چیز رو همه کس میدونه
نقل قول: خيلي تند رفتي دوست عزيز آقاي man4toman
arnh جان، نظر شخصيشو گفته چرا انقدر نسبت بهش موضع گرفتي
سلام
نسبت به کسی موضعی ندارم چون نیازی به اینکار ندارم. این دوستمون نظر داد منم نظرمو درمورد نظرشون دادم.
نقل قول: كه هر چي دقيق تر بشيم به يك قالب نزديك تر ميشم و نيازي به نظرسنجي هم نيست ..
شما اعتقاد به اجبار دارید؟؟
نقل قول: اون سوابقی رو هم كه دادی بيخيالش ! چون از نظر شما دوستان و همكاران ما خداي چيز دونستنن . ( كه ما هم از تجربياتشون كم استفاده نمي كنيم )
از نظرمن هیچکس خدای چیز دونستن نیست!!
در ضمن سابقه ی کاری جزئی از رزومه هست ولی نیاز نیست سابقه و فعالیت اصلیم رو بگم و این نوع حرف زدن با خودم رو هم اصلا نمی پسندم.
بهتره یک مقدار در نوع نوشتاری تون تجدید نظر کنید.
نقل قول: هنوز خيلي چيزا واسه ياد گرفتن هست ..
و الكي هم ادعای متخصص بودن نميشه كرد .
ادعایی ندارم ولی حاضرم در هر موردی که ذکرش رفت هر نوع مباحثه ایی دوست دارین انجام بدم : که البته نیازی نمیبینم چون ...
سخن آخر:
من اینجا اومدم فقط بخاطر دوستم که اینجا بود و خواستم کمکی کرده باشم.
سایتهای فارسی بزرگ زیادی هستن که گرافیک و قالبشون رو بتنهایی انجام دادم و صدالبته بصورت رایگان چون به پیشرفت ایرانیها علاقه دارم.
پروژه های گروهی بزرگی هم اشتراکی با دوستان زدم که با این چیزی که توی این انجمن دیدم هیچوقت اینجا قابل اجرا نخواهد بود.
برای این انجمن طرحهای زیادی داشتم که این برخورد یک کاربر ارشد!!! واقعا منو متعجب کرد.
با طرح ریزی که کردم براحتی رنک انجمن در گوگل چند برابر میشه(SEO).
فقط یک نکته:از برخورد نامناسب دلخور میشم.اگه قراره اینجا کسی توهینی بکنه بهتره همین الان بکشم کنار و به کارهای نرسیده ام برسم.
موفق باشید
سلام ،
اینجا کسی به کسی توهینی نکرده ، هر کس حق داره نظر شخصیشو بدون اهانت به دیگری بیان کنه . من و علیرضا یکم به خاطر همون فاکتور 1 که خودش گفت ، ناراحت هستیم . به خاطر همینه یکم لحن علیرضا تند شده ...
در ضمن اینجا هیچ کس برای کاری که انجام میده منتی بر دیگری نمی ذاره !
از آقا مرتضی و علیرضا خان میخوام که دیگه بحثشون رو ادامه ندن و لطفا روی بحث اصلی متمرکز بشید . اینجا همه با هم دوستیم ! دعوا نداریم که ...
نقل قول: در ضمن اینجا هیچ کس برای کاری که انجام میده منتی بر دیگری نمی ذاره !
سلام
درسته! بحث منت گذاری نبود. بحث اینه که جاهای دیگه برخوردها خیلی مناسب بود
.بگذریم....
سایت mybbsupport.ir از قالب اولی استاده نکردن.این یه قالب پرمیوم هست که یه مقدار تغییرش داده.
بنظر من ProBlue خیلی بهتره ازش. مقدار آبی هم توش کمتره.
البته میشه راحت رنگهاش رو تغییرداد و قالب رو بهینه تر کرد.
والبته هنوزمنتظر انتخاب قالب هستیم.
هنوز مشخص نیست چه کسایی میتونن کمک کنن:
1.تغییر و ویرایش در قالب mybb
2.فارسی سازی دکمه ها
3.طراحی هدر (فکر کنم بصورت نظر خواهی باشه بهتره)
4.جمه آوری آیکونهای مناسب برای هر بخش
...
حضور تازه ي جناب man4toman باعث تلنگري شد به كساني كه فكر مي كنن خيلي واردن...
اميدوارم يه روزي ما هم مثل اروپايي ها به كارهاي گروهي اعتقاد پيدا كنيم و به جاي گردن كشي و بعدش شانه خالي كردن به فكر ايجاد گروه سالم و فعال باشيم... (اميدوارم!)
یه جا گفته بودم بهتره لوگوی بالا بزرگتر بشه.برای مثال یه هدر اماده کردم(بر اساس قالب اول):
بیشتر برای نشون دادن تغییری که ایجاد شده این طرح رو زدم.
ایول ، خیلی قشنگ شده ... حجم ای هدر چقدر هست ؟ فرمتش چیه ؟ سرعت نگیره ؟
راستی یادت باشه اون
زمان کنونی و
خوش آمدید و اینا رو از اون حالت کلیشه ای در بیاریم ... حالا البته اینا بحث های مرحله بعد هستش ...
آقا پس چرا همه تو نظر سنجی شرکت نمی کنن ؟
جناب EleRam ؟ lucifer67 ؟ علیرضا ؟ حامد؟ مدیران انجمن ؟ ...
برا خودم که نظر سنجی رو نذاشتم !