ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فراخوان زیباسازی!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
خب قالب هاي جانبي چي ميشه؟
خوب کی دست بکار می شید ؟
EleRam نوشته است:خب قالب هاي جانبي چي ميشه؟
فعلا 1.4 نصب بشه. همين راه بيفته. باقيش بماند.
Iron_Fist نوشته است:خوب کی دست بکار می شید ؟
چيو؟
ajlajlajl نوشته است:
Iron_Fist نوشته است:خوب کی دست بکار می شید ؟
چيو؟
نصب همین پروبلو منظورم بود
وقتی این سوال رو کرده بودم یادم رفته بود حامد باید نصب کنه
مثل اين كه اين قالب براي 1.4 هسته. ژس قبلش آقا هادي يا آقا حامد يا .... بايد اونو نصب كنن.
سلام سعی میکنم یک قالب برای آیکونها ایجاد کنم.
سلام سلام،

با عرض شرمندگی من ظهر کلی نوشتمو نوشتم ، وسطش برقا رفت ... می خواستم خودمو کیس و مانیتور رو با هم بندازم تو کوچه ... یه چند ساعتی استراحت کردم حالم خوب شد .

پست 1 دوباره آپدیت شد .
هواستون به مرحله آخر هم باشه که طراحی لوگو هست !
یعنی مثلا توی اون هدر نمونه که آقا مرتضی گذاشتن ، جای "<<<" قراره لوگو قرار بگیره .
بعد راستی یه پیشنهاد! بهتر نیست کلمه ایران ویج فارسی نوشته بشه ؟ ( راجع به این نظر بدید )

در مورد آیکون ها هم ، با عرض شرمندگی من بیچاره زیاد دستی تو کارای گرافیکی ندارم ...
هر چی زور زدم یه قالب قشنک برای آیکون ها طراحی کنم ، یا خودم خوشم نیمد ، یا اینکه برقا رفت !
اگر از دوستان یکی یه شاکله قشنک برای آیکون ها بسازه عالی میشه .

راجع به آپدگرید کردن هم ، حقیقتش من زیاد تو جریان کارش نیستم ، هادی داره روش کار می کنه.
گویا دیتابیس سایت یونیکد نیست ( یه همچین چیزی ) یه سری مشکلات داره ، داره باهاش سر و کله میزنه.
ولی عجله نکنید حتما آپگرید می کنیم ( سایت های پشتیبانی هم هنوز همشون آپگرید نکردن ... )
راستی یه فکری به حال آواتار ها و امضا های بزرگ بکنید مخصوصا امضا های تصویری
سلام
یه تغییر کوچیک در منوی بالا دادم.
[تصویر:  mq5ykr7fufwdovvwx6ud_thumb.png]
بنظرمن ایران ویج انگلیسی نوشته بشه بهتره چون فونتهای فارسی استاندارد نیستن و خیلی از کارهایی که میشه با همتای انگلیسی اونها انجام داد با فارسی ها نمیشه!!
اینهم دوقالب برای آیکونها:
ست اول:
[تصویر:  at4esnxq0f4t7vu7av4x_thumb.png]
ست دوم:
[تصویر:  598psap6lbb6m88zgh7e_thumb.png]

سایز هردو ست 74*74 هست.
فایل psd رو بهمراه مثالها پیوست کردم.
فكر كنم ست يك بهتر باشه. رنگشم به قالب ميخوره.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9