ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مقاله هاي الكترونيك
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام به همه دوستان

تا چند وقت ديگه مدرسه ها ( دانشگاه ها ) شروع مي شه و اكثر معلمها ( استادها ) هم يه پروژه و يا مقاله اي مي خوان .Rolleyes

اين تاپيك زدم واسه تبادل مقاله و پروژه .

نكات عمومي :

1 - مقاله تئوري باشد و مقالات عملي ( مثلا ساعت با AVR ) را بهتر است در WWW.iranled.com قرار بدين .
2 - لطفا فايل DOC يا RTF رو بذاريد و از گذاشتن فايل PDF خودداري كنيد . يه طوري باشه كه بقيه اونو بتونن براي خودشون ويرايش كنند .
3 - مقاله هاي در رابطه با درس هاي مرتبط با رشته الكترونيك و برق باشد .
4 - بهتره مقاله هاتون رو فشرده كنيد تا ارسال و دريافتش راحت تر باشه . ( آخه فايل هاي متني خيلي فشرده مي شن )Cool
5 - حرفي نيست . منتظر مقاله هاتون هستم .

نكته انحرافي :
يه طوري باشه كه معلمتون ( استاد ) اينجا رو نبينه . واسه خودتون مي گم .
منبع خواستين بدين اينجا رو به عنوان منبع ندين .Shy
يه مقاله در مورد LCD و پلاسما

خوب انگار اولين مقاله رو خودم بايد بذارم . Question
من اين مقاله رو واسه آزمايشگاه تلويزيون دادم .
زياد هم نتونستم روش وقت بذارم .
مال 2 يا 3 سال پيش هم هستش .
و جالبيش اينجاست كه اين مقاله رو همه دوستان من دارن و هر كدوم تو دانشگاه خودشون ( تو شهرهاي متفاوت ) اينو حداقل به چند تا استاد ارائه دادن .Clap
البته سطح مقاله خيلي پايينه . Whistle

دريافت مقاله در مورد LCD و پلاسما
اینو می دم یکی بزاره تو ویکی لینکشو می زارم اینجا
(;

اينم يه مقاله كامل در مورد عملكرد و طرز كار و توضيح قسمت هاي مختلف تلويزيون رنگي كه كار يكي از دوستامه !

Clap
علي مقاله اي در مورد رسم دياگرام بد يا اسميت توي كنترل خطي نداري ؟
ندارم
سعيد جان بهترين و راحترين (راحترين منظورم آسان ترين )روش رسم اين نمدارها در كتاب كنترل خطي آرياز برادراني گفته شده كه واسه ارشد شديدا مفيده البته كمي هم غلط تايپي داره

از علي هم ممنونم كه چنين تايپيك رو ايجاد كرد اميد وارم بقيه هم كمك كنند
فایل tv ها خرابه !
مهندس فایل خراب نیست !

شما باید با خود مرورگر دانلود کنین !
علي اين فايلا چه جوري باز ميشن
سه تا فایل رو کنار هم بذار و با وین رار WINRAR بازش کن !
صفحه‌ها: 1 2