ايران ويج

نسخه‌ی کامل: string?
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
فکر کنم علتش مقادیر string هست که شما از وی بی به ++VC میفرستین . مطمعن هستم که امکان حضور یونیکد نیست چون تابع MessageBox پارامترهای LPCTSTR میگیره و این یعنی*const char اونهم در حالی که UNICODE تعریف نشده باشه. در این حالت کامپایلر LPSTR رو به عنوان LPCTSTR قبول میکنه اما اگر UNICODE تعریف شده باشه کد شما کامپایل نخواهد شد !
برای اینکه من قضیه رو مطمعن بشم بهتره فایل DLL کامپایل شده رو برام اینجا بگذاری تا خودم با وی بی و مقداری که دادی تستش کنم !
[attachment=1368]
خدمت شما...
برنامه کاملا کار میکنه و به من متن نوشته شده رو در MessageBox نمایش میده .. ! تابع MessageBox محاله که حروف رو یونیکد نشون بده چون نسخه یونیکد اون MessageBoxW هست !!

[attachment=1369]
اگه اون فايل (منظورم "c:\data") رو بسازه(كه نمي سازه) برنامه درست كار كرده.
Unicode رو امتحان كردين؟ به خدا اينجا unicode رو هم نشون ميده(با همون تابع MessageBox). تو عكس هم مي تونين ببينيد.
كم كم دارم به خودكشي فكر مي كنم. ديگه از زندگي سير شدم...
[attachment=1372]
نقل قول: اگه اون فايل (منظورم "c:\data") رو بسازه(كه نمي سازه) برنامه درست كار كرده.

این دیگه به مکانیسم داخلی تابع شما مربوط میشه !! دقت کن که در ++C معمولا مسیرها رو معمولا با دوتا \ به توابع فایل میفرستن چون \ در رشته ها به عنوان scape sequence هست . پس برای ارسال مسیر یک فایل به توابعی که با فایلها کار میکنند ما مثلا c:\\data رو میفرستیم نه c:\data

نقل قول: Unicode رو امتحان كردين؟ به خدا اينجا unicode رو هم نشون ميده(با همون تابع MessageBox). تو عكس هم مي تونين ببينيد

من 100 جا رو گشتم و مرجع ها رو برسی کردم !! هرچی به شما گفتم درسته . امکان کامپایل کردن با یونیکد اصلا نیست چون کامپایلر این اجازه رو نمیده ( تبدیل *char به *wchar_t همینجوری انجام نمیشه )
من کلا نمیتونم فارسی توی محیط وی بی بنویسم .. حالا شما چطور مینویسی رو نمیدونم ... من هرچی فارسی هم مینویسم بشکل اسکی درمیاد !! این عکس که خیلی عجیبه !!
نقل قول: اگه اون فايل (منظورم "c:\data") رو بسازه(كه نمي سازه) برنامه درست كار كرده.
براي اين گفتم چون قبلا وقتي با console اون دستور رو مي فرستادم درست عمل مي كرد.

نقل قول: من 100 جا رو گشتم و مرجع ها رو برسی کردم !! هرچی به شما گفتم درسته . امکان کامپایل کردن با یونیکد اصلا نیست چون کامپایلر این اجازه رو نمیده ( تبدیل *char به *wchar_t همینجوری انجام نمیشه )
من کلا نمیتونم فارسی توی محیط وی بی بنویسم .. حالا شما چطور مینویسی رو نمیدونم ... من هرچی فارسی هم مینویسم بشکل اسکی درمیاد !! این عکس که خیلی عجیبه !!
پس من چطوري اين كارا رو مي كنم؟! ConfusedSad
نقل قول: براي اين گفتم چون قبلا وقتي با console اون دستور رو مي فرستادم درست عمل مي كرد

بدون دیدن اصل کد نمیشه قضاوتی کرد . باید کدی که فایل میسازه رو ببینم.
اگر کسی بتونه راهنمایی کنه که چطور توی محیط وی بی فارسی بنویسم خوب میشه چون میتونم این قضیه رو تست کنم. من کدینگ فارسی رو دارم ولی خوب نمیتونم فارسی توی محیط مثل وی بی بنویسم !
صفحه‌ها: 1 2