سلام.
یکی از رفیقام میخواد کلاس های دیتابیس رو بره. تا حد پیشرفته. اطلاعات پایه ای دیتابیس رو داره. دستورات sql رو میشناسه. حالا کجا رو پیشنهاد میکنید؟ یعنی کدوم آموزشگاه؟
مثلا سماتک یا ایزایران یا مجتمع فنی یا... ؟
شاید خودمم باهاش رفتم.
بياد من بهش خصوصي درس مي دم.
البته نمي خوام با اين حرف كلاس هاي بيرون رو زير سوال ببرم ولي كسي رو نديدم كه با رفتن به كلاس هاي بيرون، چيزي ياد بگيره
سلام.
تهرانی؟ چند میگیری؟ یه قیمت بده بهش بگم. کلاس کجا هست؟ تو خونت؟ چه ساعتی؟ تا چه سطحی آموزش میدی؟ چه دیتابیسی؟ اکسس اس کیو ال اوراکل؟
البته کلاس های بیرون بد نیستنا. به خود شخص بستگی داره. مطلب رو نمیشه تزریق کرد تو مغز شاگرد. خودش باید برای یاد گیری تلاش کنه.
Payman62 نوشته است:سلام.
تهرانی؟ چند میگیری؟ یه قیمت بده بهش بگم. کلاس کجا هست؟ تو خونت؟ چه ساعتی؟ تا چه سطحی آموزش میدی؟ چه دیتابیسی؟ اکسس اس کیو ال اوراکل؟
البته کلاس های بیرون بد نیستنا. به خود شخص بستگی داره. مطلب رو نمیشه تزریق کرد تو مغز شاگرد. خودش باید برای یاد گیری تلاش کنه.
سلام
تهرانم
الان كه نمي شه قيمت بدم، يه جلسه برگزار مي شه(مجاني)، من بازخورد(Feedback) مي گيرم و به نسبت اطلاعاتش و اينكه چه قدر مي خواد ياد بگيره قيمت مي دم. محل برگزاري كلاس هم بستگي به شما داره، اگه بخواي توي خونه ما اگر هم بخواي خونه دوستت يا جاي ديگه. تا هر سطحي كه بخواي درس مي دم. در حقيقت كلاس ها كاملاً عملي هستن به اين صورت كه شما يه پروژه نسبتاً بزرگ رو شروع مي كني و همين طوري كه داري اين پروژه رو انجام مي دي با ديتابيس آشنا مي شي و در نهايت كاملاً بهش اشراف پيدا مي كني! من ديتابيس اكسس و اس كيو ال درس مي دم.
كاملاً با حرفت كه گفتي به خود شخص بستگي داره موافقم!!!!