ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برنامه ديتابيس روي كامپيوتر هاي ديگه اجرا نميشه.(كككممممممك)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
ديگه اعصاب برام نمونده. توروخدا يكي بياد به من كمك كنه وگرنه ميزنم خودمو ميكشم خلاص ميشما [تصویر:  29.gif][تصویر:  29.gif][تصویر:  29.gif][تصویر:  29.gif][تصویر:  29.gif][تصویر:  29.gif][تصویر:  29.gif][تصویر:  29.gif][تصویر:  29.gif][تصویر:  29.gif]
آقا سوال من اينه:
وقتي يه برنامه ديتابيس مينويسيم همراهش چه دي ال ال هايي بايد بزاريم تا روي همه ي سيستم ها اجرا بشه؟؟؟؟
حالا برنامه من:
من از رفرنس Microsoft DAO 3.51 Object Library رو اضافه كردم. از طريق كد نويسي هم با ديتابيس ارتباط برقرار ميكنم (براي Read/Write).
روي سيستم خودم راحت كار ميكنه ولي روي سيستم هاي ديگه كار نميكنه.
هر دفه هم يه اروري ميده. هرچي dll كه به فكرم رسيد همراه برنامه ميزارم ولي باز اجرا نميشه.
مثلا الان ميگه:
runtime erro 3633
can not load dll : msjter35.dll
در صورتي كه msjter35.dll روي سيستم هست.
از DAO 3.51 استفاده كردم تا مثلا برنامه روي وين 98 هم اجرا بشه ولي حتي توي اكس پي هم اجرا نميشه.
بگيد من بايد چي كنم؟ :cry:
اين پسره بي معرفتم كه جواب ما رو نداد!! :cry:
(خودش ميدونه)[/list]
فكر ميكنم بايد mdac نصب كني
کد:
Microsoft Data Access Componnets
يه فايل تقريبا كوچولوه كه بايد نصب بشه
چي چي هست كجا هست؟ حجمش چقدره؟
بايد به همراه برنامه قرارش بدم؟ چطوري توي اينستال برنامم قرار بدم؟
(چقد سوال كردم!!)
[تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif]
سلام عزيز
منم دقيقا مشكلات زيادي با ado داشتم حتي وقتي با اون برنامه همراه وي بي اينستالي ميساختم و مشكل با استفاده از ورژن جديد اينستال ساز مايكروسافت كه از سايت مايكروسافت گرفتم حل شد حتما اين برنامرو بگيريد و از اون استفاده كنين بسيار قويتر و زيباتر هستش اسمش visual studio installer v1.1 هستش .
ميشه بيشتر راجبه اين توضيح بدي بهزاد جان
من دارم دانلودش ميكنم ولي حجمش زياده!
اگه از اينستالرها استفاده كني كه عاليه ، ولي براي دانش خودت : اگه بخوايي بدوني از چه فايلهايي استفاده ميشه تو برنامت اين لينك رو ببين : http://www.iranvig.com/modules.php?name=...le&sid=238
.
AsefSoft نوشته است:[تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif]
ببخشيد انگار شما زياد عجله داشتي!
mdac 2.7 تقريبا 5 مگابايته
از سايت مايكروسافت قابل دريافته
اگه خواستي فقط فايل اگزه رو روي يه كامپيوتر ديگه ببري بدون ست آپ درست كردن

ولي اگه از اينستالرها استفاده كني خودشون اين كار رو برات انجام ميدن!
من اينا رو بهت پيشنهاد ميكنم:
کد:
Wise Installation System
Setup Factory
Install shield
Installer wise
سلام سلام
من فايل اولو گرفتم الان دارم دوميشو ميگيرم.
از همگي ممنون اينا رو كه گفتين ميبينم.
ولي من مشكلم اين نيست كه چه دي ال هايي الان داره استفاده ميكنه اشكان جان. به مشمولي عزيز هم گفتم (حالا نميدونم سرش شلوغه چيه؟ مارو تحويل نميگيره!!) من از يه برنامه استفاده ميكنم به نام CProcess كه خيلي ترو تميز ليست برنامه هاي در حال اجرا رو نشون ميده و روي هر برنامه كه كليك كني ليست تمام دي ال ال هاي مورد نياز اونو نشون ميده و ميگه الان روي چه شاخه اي از ويندوزه و...
حالا تا اينجاي كار مشكلي نيست.
ولي وقتي به ليست نگاه كنيد خيلي بلندو بالاست و شامل همه دي ال ال هاست. و من نميدونم براي برنامم دقيقن از كدومشون استفاده كنم و...

حالا اختصاصا در باره اين برنامه كه شديدا در موردش مشكل دارم. لطفا كمكم كنيد. چون من تا حالا برنامه با DB كار نكرده بودم و تجربه ندارم كه چه چيزايي بايد همراهش باشه تا روي همه ويندوز ها دقيقا كار كنه؟
يكم با تجربياتتون به ما جوونا هم كمك كنيد [تصویر:  21.gif]
منتظرم

--------------
اينم لينك برنامه CProcess:
http://www.nirsoft.net/utils/cprocess.html
حتما ببينيد چيز جالبيه
يه به اينجا نگاه كنيد ببينيد كه چقدر ليست طولانيه:
http://asefsoft.com/tmp/dlllist.txt
Mohamad_VB نوشته است:
AsefSoft نوشته است:[تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif][تصویر:  61.gif]
ببخشيد انگار شما زياد عجله داشتي!
mdac 2.7 تقريبا 5 مگابايته
از سايت مايكروسافت قابل دريافته
اگه خواستي فقط فايل اگزه رو روي يه كامپيوتر ديگه ببري بدون ست آپ درست كردن

ولي اگه از اينستالرها استفاده كني خودشون اين كار رو برات انجام ميدن!
من اينا رو بهت پيشنهاد ميكنم:
کد:
Wise Installation System
Setup Factory
Install shield
Installer wise
محمد جان ممنونم
من با اين اينستالر ها كار نكردم
اينا خودشون فايل هاي مورد نياز رو همراه ستاپ قرار ميدن؟ اگه بخواي بهترينشو پيشنهاد بدي كدومو ميگي؟
ضمنا من از Tarma Installer استفاده ميكردم تا حالا ولي همچين امكاني رو نديدم!
صفحه‌ها: 1 2 3