ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کار با PictureBox
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام
کسی می دونه چطور میشه کاری کرد که مثلا یه عکس 800 در 600 پیکسل را توی یک PictureBox باز کنی و بهش مقدار بدی که مثلا قسمتی را که از سمت چپ 20 پیکسل و بالا 40 پیکسل فاصله داره را نشان بده !
آیا برای این کار کنترلی وجود داره که PNG هم ساپورت کنه ؟
ممنون می شم هر چه زودتر کمکم کنید .
کسی نمی تونه راهنماییم کنه ؟
ميتونيد از دو تا ژيكچرباكس توي هم استفاده كنيد.توي داخليه عكسو ميزاريد و مثلا موقعيتشو ميديد -20,-40 .
در مورد png نميدونم.
مشكل حل شد آقاي داوود؟
ممنونم از راهنماییتون
یک راهنمایی واسه ساخت یک برنامه می خواستم .
من می خوام یه برنامه بنویسم که یک عکس را باز کنه و کاربر مثلا از منو بزنه ساخت عکس جدید بعد مشخصات تیکه ای از عکس که می خواد را وارد می کنه تا تیکه مورد نطرش روی فرم بیاد و بشه رو فرم جابه جایش کرد . شمت پیشنهادی دارید ؟ یعنی می تونید راهنماییم کنید ؟
سورس بزاریم ممنون می شم
سلام.
يه API بود به اسم BitBelt (يا يه چيز تو اين مايه ها) که فکر کنم براي کاري که مي خواي بدردت بخوره.

موفق باشي.
(۱۱-شهریور-۱۳۸۷, ۱۳:۱۵:۰۳)mbza11 نوشته است: [ -> ]سلام.
يه API بود به اسم BitBelt (يا يه چيز تو اين مايه ها) که فکر کنم براي کاري که مي خواي بدردت بخوره.

موفق باشي.

میشه بیشتر در موردش توضیح بدی ؟
اون API که شما می گید اسمش BitBlt هست . اگه اطلاعاتی در موردش بدین ممنون می شم .
کد php:
Private Const SRC_PAINT = &HEE0086
Private Const SRC_ERASE = &H440328
Private Const SRC_INVERT = &H660046
Private Const SRC_AND = &H8800C6
Private Const SRC_COPY = &HCC0020

Private Declare Function BitBlt Lib "gdi32.dll" (ByVal hDestDC As LongByVal X As LongByVal Y As LongByVal nWidth As LongByVal nHeight As LongByVal hSrcDC As LongByVal XSrc As LongByVal YSrc As LongByVal dwRop As Long) As Long 
با سلام!
خوبین
در حقیقت این تابع از یه کنترل عکس میگیره در ابعاد خواسته شدهHeart

نقل قول: اين تابع از يک پنجره عکس مي گيرد و آن را در يک کنترل گرافيکي چاپ مي کند.
گر تابع کار خود را با موفقيت به پايان برساند مقدار بازگشتي يک عدد غير صفر و اگر تابع با خطايي مواجه شود مقدار بر گشتي صفر خواهد بود

hdc : هندل بافت گرافيکي کنترلي مقصد
x : نقطه شروع ترسيم عکس جديد در راستاي افق
y : نقطه شروع ترسيم عکس جديد در راستاي عمود
nWidth : عرض تصوير جديد
nHeight : ارتفاع تصوير جديد
hSrcDC : هندل بافت گرافيکي کنترلي که بايد از آن عکس گرفته شود
xSrc : فاصلهء تصوير از سمت چپ کنترل
ySrc : فاصلهء تصوير از بالاي کنترل
dwRop : نحوه ترسيم تصوير . ثابت هاي زير
SRC_PAINT : تصوير کنترل مبدا و مقصد را با هم Or کرده و در کنترل مقصد قرار مي دهد
SRC_ERASE : تصوير پنجره مقصد را Not کرده و با پنجره مبدا Or مي کند و نتيجه را در کنترل مقصد مي نويسد
SRC_INVERT : تصوير کنترل مبدا و مقصد را با هم Xor کرده و در کنترل مقصد قرار مي دهد
SRC_AND : تصوير کنترل مبدا و مقصد را با هم And کرده و در کنترل مقصد قرار مي دهد
SRC_COPY : تصوير کنترل مبدا رو بدون دستکاري در کنترل مقصد قرار مي دهد
از لطف شما بی نهایت متشکرم اگه لطف کنی یک مثال از کات کردن یک تیکه از عکس برام بزاری ممنون می شم
شکل کلی تابع هست دیگه تمام پارامتر هاشم توضیح دادم فقط یه نکته: باید هندل بافت گرافیکی عکستو به این تابع بدی نه هندل خوده Picbox . تلاش کن اگه مشکلی داشتی همینجا بگو ، تا یه نمونه برات بنویسم بزارم
هندل بافت گرافیکی هم با تابع (GetDC(hwn بدست میاد.
یا حق
(۱۱-شهریور-۱۳۸۷, ۲۳:۴۱:۱۸)HoseinVig نوشته است: [ -> ]شکل کلی تابع هست دیگه تمام پارامتر هاشم توضیح دادم فقط یه نکته: باید هندل بافت گرافیکی عکستو به این تابع بدی نه هندل خوده Picbox . تلاش کن اگه مشکلی داشتی همینجا بگو ، تا یه نمونه برات بنویسم بزارم
هندل بافت گرافیکی هم با تابع (GetDC(hwn بدست میاد.
یا حق

سلام حسین جان
ممنون از راهنماییت . من 2 روزی هست دارم با تابع ور می رم ولی نتونستم !
اگه لطف کنی یه سورس برام بزاری ممنون می شم Heart
صفحه‌ها: 1 2 3