۰۷-شهریور-۱۳۸۷, ۲۰:۰۶:۵۵
۰۷-شهریور-۱۳۸۷, ۲۰:۲۶:۴۸
يه تكست ميگذاريد بالا براي وارد كردن مقدار مورد جستجو
زيرش يه كمبو ميگذاريد كه با اون فيلد مورد نظرشونو انتخاب كنند.
همين.
همين.
۰۷-شهریور-۱۳۸۷, ۲۳:۳۰:۵۹
ajlajlajl نوشته است:يه تكست ميگذاريد بالا براي وارد كردن مقدار مورد جستجويه كمبو ميگذاريد كه با اون فيلد مورد نظرشونو انتخاب كنند
همين
زيرش يه تكست ميگذاريدبراي وارد كردن مقدار مورد جستجو
همين
۰۸-شهریور-۱۳۸۷, ۱۰:۴۰:۰۷
lord_viper نوشته است:ajlajlajl نوشته است:يه تكست ميگذاريد بالا براي وارد كردن مقدار مورد جستجويه كمبو ميگذاريد كه با اون فيلد مورد نظرشونو انتخاب كنند
همين
همين
يه كمبو ميگذاريد كه با اون فيلد مورد نظرشونو انتخاب كنند
رو به روش يه تكست ميگذاريدبراي وارد كردن مقدار مورد جستجو
همين

اما اگه بخواين همزمان بر اساس چندتا از فيلدها جستجو كنيد روش هاي بهتري هم هست كه اگه لازم داريد بگيد تا بيشتر در موردش توضيح بدم .
۰۸-شهریور-۱۳۸۷, ۱۰:۴۸:۴۳
همين!
۰۸-شهریور-۱۳۸۷, ۲۰:۳۷:۱۷
(۰۸-شهریور-۱۳۸۷, ۱۰:۴۰:۰۷)Di Di نوشته است: [ -> ]سلامlord_viper نوشته است:ajlajlajl نوشته است:يه تكست ميگذاريد بالا براي وارد كردن مقدار مورد جستجويه كمبو ميگذاريد كه با اون فيلد مورد نظرشونو انتخاب كنند
همين
همين
يه كمبو ميگذاريد كه با اون فيلد مورد نظرشونو انتخاب كنند
رو به روش يه تكست ميگذاريدبراي وارد كردن مقدار مورد جستجو
همين
اما اگه بخواين همزمان بر اساس چندتا از فيلدها جستجو كنيد روش هاي بهتري هم هست كه اگه لازم داريد بگيد تا بيشتر در موردش توضيح بدم .
مرسی از لطفتون.من خودم به مطلبی که آقای ajliajli گفته بودن پی برده بودم ولی میخواستم که بتونه کاربر بر اساس چند تا فیلد هم جیتجو کنه اگه زحمت بکشین توضیح بدین ممنون میشم.
۰۸-شهریور-۱۳۸۷, ۲۳:۴۴:۴۵
ساده ترين روش براي انجام جستجوي تركيبي استفاده از چندين تكست باكس هست. بزاريد روي يه مثال صحبت كنم.
فرض كنيد ما ديتابيسي با فيلدهاي :نام ، جنسيت، گروه خون ، وضعيت تاهل داريم و مي خوايم صفحه جستجويي طراحي كنيم كه كاربر بتونه بر اساس يك يا چند تا از اين فيلدها جستجو كنه.
بايد به برنامه بگيد فقط بر اساس فيلدهايي جستجو كن كه تكست باكس مربوط به اون خالي نباشه و كاربر هم فقط اون قسمت هايي رو پر مي كنه كه مي خواد در موردش جستجو بشه.
اين روش كلي كار هست اما در يك موردي كه براي من پيش اومد بايد داخل 3 تا ديتابيس كه در مجموع 240 تا فيلد داشتن صفحه جستجويي مي ساختم كه بتونه بر اساس يه فيلد يا هر 240 فيلد جستجو كنه. من بايد از تكست باس و كامبو باكس استفاده مي كردم كه براي عملي شدن اين كار و اينكه يوزر فريندلي هم باشه مجبور شدم يه كامپوننت تلفيقي بسازيم.
تركيبي از تكست باس و چك باكس با هم ! يعني تكست باكسي كه هم مي تونست متن بگيره و هم مثل چك باكس حالت سلكت و ديسلكت داشته باشه تا كاربر تصميمي بگيره كه اون رو در جستجو دخيل كنه يا خير.
فرض كنيد ما ديتابيسي با فيلدهاي :نام ، جنسيت، گروه خون ، وضعيت تاهل داريم و مي خوايم صفحه جستجويي طراحي كنيم كه كاربر بتونه بر اساس يك يا چند تا از اين فيلدها جستجو كنه.
بايد به برنامه بگيد فقط بر اساس فيلدهايي جستجو كن كه تكست باكس مربوط به اون خالي نباشه و كاربر هم فقط اون قسمت هايي رو پر مي كنه كه مي خواد در موردش جستجو بشه.
اين روش كلي كار هست اما در يك موردي كه براي من پيش اومد بايد داخل 3 تا ديتابيس كه در مجموع 240 تا فيلد داشتن صفحه جستجويي مي ساختم كه بتونه بر اساس يه فيلد يا هر 240 فيلد جستجو كنه. من بايد از تكست باس و كامبو باكس استفاده مي كردم كه براي عملي شدن اين كار و اينكه يوزر فريندلي هم باشه مجبور شدم يه كامپوننت تلفيقي بسازيم.
تركيبي از تكست باس و چك باكس با هم ! يعني تكست باكسي كه هم مي تونست متن بگيره و هم مثل چك باكس حالت سلكت و ديسلكت داشته باشه تا كاربر تصميمي بگيره كه اون رو در جستجو دخيل كنه يا خير.