ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در مورد SendMessage
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام

قبل از هر چیز باید بگم که من سرچ کردم نتونستم به جوابم برسم حالا اگه ممکنه کمک کنید

سوالم اینه که ما یه کدی داریم که در پایین نوشتمش

که میاد هندل مورد نظر رو میبنده

ولی مشکلش اینه که وقتی من مثلا یه فولدر باز می کنم و می خوام با کد زیر ببندمش نمیتونه ببنددش ولی موقعی که یه برنامه رو می خوام میبنده لطفا بگین که باید چی کار کنم که بتونه فولدر و یا صفحات IE رو ببنده

ممنون.

کد:
Public Const WM_CLOSE = &H10

SendMessage Handle, WM_CLOSE, 0&, 0&

در تکمیل سوالم بگم که کد بالا رو می خوام که هر وقت یه Applications رو خواستم ببندم آیا برای بستم Applications راهی جز Sendmessage هست مرسی اگه کمک کنید

با تشکر.
در مورد سوال اول اینکه به جای سند مسیج از PostMessage استفاده کن
و سوال دوم که تکمیل سوال اولته هم یا همون رو بکار ببر یا تابع DestroyWindow که نهایتانآ کار جفتشون یکی هست
.
.
.

اینم یه پاتکی به دوران برنام نویسی گذشته
با اجازه از خسرو خان
برای بستن یک application راههای زیادی هست از جمله استفاده از wm_closeو wm_destroy کهبرای بستن فورم مربوط بهبرنامه هست معمولا گفته میشه از wm_destroy استفاده نکنین چون ممکنه همه object ها که owner اونها فورم بوده free نشن و همین طور میتونین از toolhelp32 برای بستن پروسس اون application استفاده کنین که به کل اون برنامه از حافظه خارج خواهد شد
والا راهی که خود ماکروسافت پیشنهاد کرده رو من ذکر کردم
لطفا پیوست رو ببینید
خسرو جان راهی که شما فرمودین برای بستن پنجره هست و کاملا درسته و راهی که من گفتم هم برای بستن applicaton هست
اوه من از وقت تا حالا حواسم نبود درباره بستن برنامه حرف می زنید
من همش داشتم درباره بستن پنجره حرف می زدم
من تازه الان حواسم سر جاش اومد
من برای بستن اپلیکیشن بستن پروسسش رو پیشنهاد می کنم
این تنها چیزی هست که به ذهنم می رسه
این برنامه رو هم سابق برای اینکار نوشته بودم
ببینید : http://forum.iranled.com/attachment.php?aid=126
موفق باشید