ايران ويج

نسخه‌ی کامل: قالب جدید و چند نکته
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
یه مدت درگیر سایت خودمون هستم کمتر وقت میکنم.
به محض اینکه وقتم آزاد شد میرم روی قالب تا پروفایل رو بکشم راست.دوستان یه مدت تحمل کنن.
اندازه صفحه كه براي من يكي خيلي خوبه Biggrin
براي تغيير محل پروفايل. ميريد توي كنترل پنل كاربري. ويرايش اختيارات. توي قسمت Thread View Options . تيك Display posts in classic mode. رو ميزاريد. همين.
الان من آوردش سمت راست. ولي همون بالا هم باشه بد نيستا؟
گزينه اعتبار كه مثل اين كه توي اين قالب نيست.
اخطار هم. يه گزينه است. كه فقط افراد به افراد با سطح بالا تر يا مساوي خودشون ميتونن اخطار بدن. فكر كنم توي بخش مديريت ميشد تنظيم كرد كه نسبت به سطح اخطار يه كارايي كرد. نوع اختار هم توسط مدير بايد تعريف بشه و تعريف ميشه كه هر نوع اختار چقدر به ميزان اختار اضافه ميكنه.
سايز آواتارم خداييش كمه. از اين ميمونام هيچي نمونده!
ولي از يه چيزش خيلي خوشم اومد. تايپيكايي كه نخوندمو bold ميكنه.
(۱۰-شهریور-۱۳۸۷, ۰۰:۱۲:۰۴)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]براي تغيير محل پروفايل. ميريد توي كنترل پنل كاربري. ويرايش اختيارات. توي قسمت Thread View Options . تيك Display posts in classic mode. رو ميزاريد.

ايول حاج علي! حالا اينطوري خوب شد
خوب این گزینه رو به آقا حامد بگین تا از قسمت مدیریت بصورت دیفالت کنه.
سلام،

میبینم که دوستان همه خوشحال هستین ! ایشاالله همیشه ایرانویج اینطوری باشه !
به نظر من پهنای صفحه رو از همون اول هم نباید دست میزدیم . اما به خاطر اصرار دوستان این کار انجام شد .
مزیت جم و جور بودن صفحه اینه که وقتی شما داری یه متنی رو میخونی که هر خطش 40 ، 50 تا کلمه داره ، زود خسته میشی ، ولی اگه یه متن رو بخونی که تعداد خطوط اون بیشتر باشه ولی در عوض تعداد کلمات توی هر خط کمتر باشه ، دیر تر خسته میشی .
راجع به چیدمان صفحه ، باید بگم که از ویژگی های نسخه 1.4 نمایش پست ها به صورت افقی هست که اتفاقا به نظر من خوبه ، به پست ها هویت بیشتری میده . در ضمن ما از زمانی که سیستم سایت روی phpBB بود ، داریم فروم رو یه جور میبینیم ( یعنی پروفایل ها سمت راست ) ، چه اشکال داره یه تنوعی بدیم ؟
اگه این مشکل اسکرول خیلی داره اذیتتون میکنه ، راه حل رو علی آقا اینجا گفتن. تا ایشاالله اینم درست کنیم.
نقل قول: خوب این گزینه رو به آقا حامد بگین تا از قسمت مدیریت بصورت دیفالت کنه.
این گرینه توی پانل ودیریت وجود داره ، فعال هم میشه ، ولی فقط برای مهمانان محترم سایت ! ( از ویژگی های مسخره نسخه جدید )
اگه بخوایم برای تمام یوزر ها اعمال کنیم ، باید دیتابیس رو دستی عوض کنیم .
هنوز هیچ پچی از طرف MyBB برای حل این مشکل ارائه نشده.
نقل قول: سايز آواتارم خداييش كمه. از اين ميمونام هيچي نمونده!
برای خودتون میگیم به خدا ! خود قالب یه کم سنگین شده ، آواتار و امضا هم قرار باشه گنده باشه دیگه واویلا .
اتفاقا این میمون ها بیشتر با هم رفیق شدن ! ( به هم نزدیک تر شد ! )

سیستم اعتبار فعلا غیر فعال شد .
داریم روی سیستم تشکر ها کار می کنیم . خیلی چیز ها توی ورژن جدید عوض شدن . به زودی درست میشن . راستی یه آمار جالب راجع به تشکر ها بهتون بدم : 25 درصد کل تشکر های سایت مربوط به دوست عزیزمون terip2008 هست !
مشکلات نگارشی رو داریم روش کار می کنیم . اینم متاسفانه خیلی کار داره ، مثلا اگه دقت کنید یه چیزی در حدود 90 درصد کنترول پنل کاربری ترجمه نشده !!
این تاپیک رو فراموش نکنید .
همین .
(۱۰-شهریور-۱۳۸۷, ۰۰:۱۲:۰۴)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]براي تغيير محل پروفايل. ميريد توي كنترل پنل كاربري. ويرايش اختيارات. توي قسمت Thread View Options . تيك Display posts in classic mode. رو ميزاريد. همين.
سلام
من روز اول اینو تغییر دادم دیدم هیچی عوض نشد گفتم لابد ویژگی جدید مای بی بی هست (دیگه به کنترل پنش کاربری خودم نگاه نکردم) علی آقا از تذکرت متشکرم Heart
----------
اندازه آواتارها رو حالا یکم صبر کنید فعلا 100*100 تا ببینیم چی میشه
چندتا مشکل من دیدم که خیلی به شکل انجمن لطمه می زنه :

1-وقتی عکس ها از قبیل آواتار یا ... از حد معمول بزرگتر می شوند اون پستی که عکس ذیل توشه از بقیه پست ها بزرگتر می شه

در صورتی که در ورژن قبلی حداقل برای آواتار این طوری نبود و وقتی که آواتار بزرگ می شد کل اون تاپیک و پستهای اون به یک

به همون اندازه بزرگ می شدند

این قضیه وقتی که از نقل قول یا کد و PHP هم استفاده می کنیم پیش می یاد و زیبایی قالب رو از بین می بره

این مشکل را من توی فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر دیدم

مشکلات ظاهری توی اینترنت اکسپلورر خیلی بیشتره مثلا :

پست از نظر قاب پشتی انجمن سر جاشون نیستند و کمی مایل به راست هستند

....

و همین طور آواتارها بسیار بی کیفیت شدند

البته همه اینها به نظر من طبیعی هستند چون یک مرتبه کلی تغییر توی سیستم ایجاد شده و به ترتیب همش قابل حله

==================

اگه می شه همون قالب قبلی رو هم جزو قالب ها بزارید
تحولاتی در پشت پرده داره اتفاق میافته که باعث رفع ایرادات و بهتر شدن انجمن میشن .
نیاز به یکم زمان و همکاری داره !.
یک نظر سنجی
برای استفاده بهتر از قالب میخواهییم پهنای نمایش فروم به 100% زیاد کنیم یعنی فاصله های طرفین حذف بشن حالا دوستانی که مخالف یا موافق این امر هستن نظرشون رو (با دلیل)ذکر کنن .
نه ! 100 درصد زیاده ! یک دلیلش میتونه همون زیاد شدن تعداد کلمات توی یک خط و حستگی باشه یک دلیل دیگش هم میتونه زیبایی باشه!
به نظرم اندازه الانش خوبه(آواتور رو آوردم سمت راست) یکم دیگه جا داره زیادش کنی
بنده رايم موافقه!
منم موافقم

برای مشکل خستگی هم می شه بگید زیاد طولانی ننویسید(در یک خط)

بعد وقتی اندازه 100 درصد بشه تقریبا مشکلاتی که من توی پست قبلیم گفتم رفع می شه
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11