ايران ويج

نسخه‌ی کامل: قالب جدید و چند نکته
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
سلام،

اگه یادتون باشه ، بعد از ProBlue ، بیشترین رای مربوط به قالب NDesign بود . اونم روی فروم نصبیده شد !
میخوای امتحانش کنی؟ یه نگا به پایین فروم بنداز ...

نقل قول: واي چشام داره ماي بيبي ميره
الان دیگه کامل حس حامد رو میفهمی که وقتی تو امضاش مینویسه "این مای بیبی آخر منو میکشه" !!!!!

علی جون برم ببینم چه کردی ...
آره والا. آقا حامد الان احساستو درك ميكنم.033
خب پلاگين چت
براي مشخص كردم صفحه خاص براش يه مشكل داشتم. مثلا اگه براش يه كد يه تالارو ميداديم فقط توي اون تالار ميشد ببينيش و توي زير تالار هاش نميشد. دوباره اگه اينو درست ميكردي توي پستا كه ميرفتي ... . و ... . براي همين اومدم نسبت به آدرس تنظيمش كردم. همين آدرس بالاي صفحه (كه الان نوشته "ايران ويج » اعلامیه ها و اخبار » اعلامیه ها و اخبار سایت » قالب جدید و چند نکته » ارسال پاسخ"). ميتونيد مشخص كنيد كه مثلا فقط وقتي بياد كه توي اين عبارت "دات نت فریم ورک" باشه بنابر اين اون وقت ديگه توي همه زير فروم ها و پستاي اون بخش و نظرسنجيهاشو كلا هرچيزي كه توي اون بخش باشه و هدر داشته باشه اونم مياد.
الان نصبشم كاملا اتوماتيكه. ديگه كار دستي نداره. بعد نصب توي تنظيمات دو تا فيلد هست يكي عبارات مجاز و يكي عبارات غير مجاز(اگه اين عبارت توي ادرس بود اونجا چت رو نشون نميده). براي همه صفحات هم توي فيلد عبارت مجاز بنويسيد all. عبارت ها رو هم ميتونيد با , از هم جدا كنيد. خلاص.
اينم تست كردم براي من كه مشكلي نداشت.
ايول اين قالب(n.design) هم قشنگه ها.فقط بين دكمه هاي زير پست ها يه { هست!
و اگه ميشه كادر انتخاب قالب سريعو ببرييد توي كادر زيريش كه مشكل پس زمينه نداشته باشه.
قالب N Design هم خیلی خوبه
فقط یه مورد کوچیک . توی drop down menu فونتها رو تاهوما کنید تا یکدست بشه فونتها.
باید select یا option رو توی css با فونت تاهوما تعریف کنین.
موفق باشید
يه چيز ديگه. ميشه تگهاي جدول بندي رو توي mycode تعريف كنيد؟. فكر نكنم از لحاظ امنيتي مشكلي داشته باشه. خيلي جاها ميشه كه ادم به يه جدول بندي نياز داره. من الان تستشم كردم خوب كار ميكرد.
سلام،

علی جون دو تا پلاگین رو دیدم.
اولی رو نصب کردم ، تنظیماتی که اضافه کرده بودی اومده بود ، ولی وقتی میزدم که شکلک ها رو اون بالا نمایش بده ، این اتفاق نمی اوفتاد و اصلا شکلک ها حذف می شدن ... من با IE7 و قالب پروبلو تست می کنم .

دومی رو نصب کردم ، اون قضیه فیلتر کردنش خیلی ردیف کار می کرد ... یعنی دقیقا همون جایی که می خواستیم به نمایش در می اومد ... ولی خود پلاگین از کار افتاده بود ... عکس ها رو ضمیمه کردم ...

بازم ممنون بابت زحمت هایی که می کشی ... میدونم این کارا خیلی اعصاب می خواد ...

(۱۹-شهریور-۱۳۸۷, ۱۶:۰۷:۳۴)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]ايول اين قالب(n.design) هم قشنگه ها.فقط بين دكمه هاي زير پست ها يه { هست!
جدی؟! آخه برای من نیست ! ... یه عکس بزار ببینم قضیه چیه ...

(۱۹-شهریور-۱۳۸۷, ۱۸:۵۴:۱۵)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]و اگه ميشه كادر انتخاب قالب سريعو ببرييد توي كادر زيريش كه مشكل پس زمينه نداشته باشه.
متاسفانه سازنده این پلاگین به صورت روتین و مثل بقیه پلاگین ها عمل نکرده ... یعنی اصلا هیچ کاری به تمپلیت ها نداره ... کد ها رو ببینی متوجه میشی ... خلاصه من نمی تونم از تو تمپلیت ها جاشو عوض کنم ... موقعیت مکانی اون کادر پایین یه جور خاص تعیین میشه ...

(۱۹-شهریور-۱۳۸۷, ۲۰:۴۷:۴۶)man4toman نوشته است: [ -> ]قالب N Design هم خیلی خوبه
فقط یه مورد کوچیک . توی drop down menu فونتها رو تاهوما کنید تا یکدست بشه فونتها.
باید select یا option رو توی css با فونت تاهوما تعریف کنین.
موفق باشید
ممنون . select رو دیدم ، درست شد ... ولی option نبود که ویرایش کنم
چت رو درست كردم و ضميمه. شرمنده.

اون شكلك ها رو نتونستم كاريش كنم. آخه تمپليتش توي problue وسط خطي كه براي نشونه ازش استفاده كردم يه اينتر زده [تصویر:  angry.gif]. بايد دستي درستش كنيد.
توي تمپليت هاي قالب problue تمپليت showthread_quickreply (زير مجموعه showthread) رو باز كنيد. يه خط هست به اين شكل:(خط 51 و 52)
<td
class="trow1">
درست بعد از اين و قبل از div بنويسيد
کد php:
{$clickablesmiliest
و ذخيره.

و. براي اون انتخاب سريع. من يه خورده دستكاريش كردم شد اين:
[تصویر:  q1.jpg]
چطوره؟ اومدم خطهاي 48 تا 58 فايل quicktheme.php (همون فايل خود پلاگين) رو به اينا تغيير دادم:
کد:
    $data = "<form method=\"post\" action=\"./index.php?action=quicktheme\">\n\n";
    $data .= "<input type=\"hidden\" name=\"uid\" value=\"{$mybb->user['uid']}\" />";
    $data .= "<span class=\"smalltext\"><strong>&nbsp;قالب انجمن:</strong> ".$theme_select;
    $data .= "</span>\n<input type=\"submit\" value=\"برو\" />\n";
    $data .= "\n</form>\n";        

preg_match('#'.preg_quote('<div class="bottommenu">').'#i', $page, $matches);
    if($matches[0])
    {
        $page = str_replace($matches[0], "<div class=\"bottommenu\"><div class=\"float_right\">".$data."\n</div>", $page);
    }

اينم عكس } :
[تصویر:  q2.jpg]
اقا من نمیدونم
تا قبل مهر تم و ردیف کنید
دیگه یه تم که اینقدر ....
من میخام قبل دانشگام این تم و ببینم بعد برم
شاید دیگه عمره نموند
ا چرا پيوست نشده اين چت. به جان شما من پيوستش كرده بودم!
امير آقا چي شد؟

ميگم اين تگهاي جدول رو درست كنيد كارش دارم.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11