ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کتاب اصول مهندسی اینترنت ، تالیف : احسان ملکیان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
[تصویر:  osool.jpg]

کتاب اصول مهندسی اینترنت.

------------
به علت عدم رعایت حق مالکیت معنوی (قانون ۵ ام بند آخر) ویرایش شد
این PDF فقط شامل فصل 'برنامه نویسی تحت شبکۀ اینترنت' هست، که از صفحه 238 تا 284 کتاب میباشد.
از نظر من که انتشار کتاب های داخلی به صورت اسکن شده تو نت یا روی سی دی کار درستی نیست و جز ضرر برای ناشر و نویسنده چیزی در بر نداره . بهتره برید کتاب رو بخرید تا دانلودش کنید . با این کارا همین چهار تا کتاب زپرتی کامپوتر هم دیگه چاپ نمی شه .
من فصل 1 تا 4 این کتاب رو می خوام :-(
می تونی اونارم بذاری؟؟؟؟ /-:
کاش این فایل از اینترنت حذف میشد....
با دزدی از آقای ملکیان زیاد فرقی نداره.

دفعات دانلود: 467
حتی در صورت شکایت ایشون ( که فکر نمیکنم اتفاق بی افته ) ممکنه سایت هم بسته بشه ، هم مدیرش بره اب خنک بخوره :)
پس با این حساب این کتاب هم باید حذف بشه .
من هم با حذف کردن موافقم کلیه کتاب ها یا نرم افزار های دارای کپی رایت رو باید بر داشت
پس لطف كنيد و اين تايپيك رو پاك كنيد
و اگه قراركتاب بزارين بهتره مختصري از مطالبش رو بزارين تا اگه كسي تمايل داشت بره بخره
با تشكر
زمانی که هیچ منبع فارسی در مورد برنامه نویسی سوکت پروگرامینگ وجود نداشت ، اولین بار توی کتاب ایشون تونستم این مطلب را پیدا کنم و دریچه جدیدی برام باز شد به دنیای برنامه نویسی
شاید یه جورائی من و خیلی از دانشجوهای کامپیوتر مدیونش باشیم......
سلام اه
کو لینک دانلود؟
بابا قانون کپی رایت کجا بوده لینک دانلودو بزار
یارو میره اخطراع میکنه بعد به گروهی بود که نمیشه اسمشو ببری با زور اختراع را به اسم خودش ثبت میکنه هیچ کاری هم سازنده اخطراعه نتونست بکنه بعد میگن کپی رایت
جوکر خیلی زرنگی رفتی خوندیش بعد میگی کاش حذف مشید؟
اما کم هم در این زمینه کار نکردم ولی هنوز تشنه اطلاعاتم
(۱۵-مهر-۱۳۸۷, ۰۳:۵۶:۱۵)Iron_Fist نوشته است: [ -> ]از نظر من که انتشار کتاب های داخلی به صورت اسکن شده تو نت یا روی سی دی کار درستی نیست و جز ضرر برای ناشر و نویسنده چیزی در بر نداره . بهتره برید کتاب رو بخرید تا دانلودش کنید . با این کارا همین چهار تا کتاب زپرتی کامپوتر هم دیگه چاپ نمی شه .

می خام چنین کتابایی دیگه چاپ نشه با این قیمتای بالا مسخرشو درآوردن
اگه یه مجموعه سی دی مبتذل بخوای فت و فراوون توی خیابونای ایران به راحتی پیدا میشه اما درس خوندن و تهیه ی کتاب شده برای 4 تا بچه پولدار اعیان و اشراف مثل من و تو
خوش تیپ CoolCoolCoolCoolCoolCoolCool
صفحه‌ها: 1 2 3