ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با relationship
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
دوتا جدول دارم که توسط یک فیلد مشترک یه ارتباط یک به یک بین اونها برقرار کردم که این فیلد مشترک رو در جدول اصلی primary key کردم ولی در جدول دوم نه.

در ویژوال بیسیک یکی از فرمها اطلاعاتش توسط adodc در جدول دوم ثبت میشه ولی اگه اون فیلد دوم تکراری وارد بشه erorr میده که این باید منحصر به فرد باشه.من نمیخوام اینطوری باشه.یعنی کاربر باید بتونه در جدول دوم اون فیلد مشترک رو تکراری هم بده.
با سلام
اگه تو جدول دوم کلید نباشه نباید همچین مشکلی بوجود بیاد مگر اینکه شما تو خصوصیات اون فیلد اونو ایندکس Indexed > Yes(No Duplicates) بدون تکرار معرفی کرده باشن در این صورت هم اون فیلد مقدار تکراری نمی گیره .
اگه قرار باشه توي جدول دومي تكراري داشته باشه كه ديگه يك به يك نميشه. ميشه يك به چند.
(۱۲-شهریور-۱۳۸۷, ۱۵:۰۰:۳۵)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]اگه قرار باشه توي جدول دومي تكراري داشته باشه كه ديگه يك به يك نميشه. ميشه يك به چند.

حالا یک به چند.طرز ارتباطش اینه که فیلد مشترک رو تو relationship از جدول اصلی باید به جدول فرعی درگ کنم دیگه؟اگه اشتباهه بگین چیکار کنم؟
(۱۲-شهریور-۱۳۸۷, ۱۴:۳۳:۵۳)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]با سلام
اگه تو جدول دوم کلید نباشه نباید همچین مشکلی بوجود بیاد مگر اینکه شما تو خصوصیات اون فیلد اونو ایندکس Indexed > Yes(No Duplicates) بدون تکرار معرفی کرده باشن در این صورت هم اون فیلد مقدار تکراری نمی گیره .

سلام
این فیلد index اون no است
ميشه بزاريد اينجا؟