۰۶-اسفند-۱۳۸۳, ۰۲:۰۲:۰۱
۰۶-اسفند-۱۳۸۳, ۱۹:۳۰:۴۶
اگه منظورت تو xp ، گلابي كه نيست ! بهزاد 6 ماه روش كار كرد تا تونست درش بياره ! ولي تو ويندوز هاي ديگه امكان داره ، يه سرچ تو pscode بزن ، هست .
۰۶-اسفند-۱۳۸۳, ۲۰:۲۲:۱۳
Api :
LsaOpenPolicy
RetrivePrivateDataObject
LoockUpaccountname
LsaOpenPolicy
RetrivePrivateDataObject
LoockUpaccountname
۰۶-اسفند-۱۳۸۳, ۲۱:۳۴:۲۳
سلام
امير جون گلابيه :wink:
دوست عزيز من يه دونه نوشتم رو همه ويندوزها كار ميكنه تا فردا ميزارم تو تك كليك :wink:
بله ولي واقعا بهزاد تا آخرش رفته! كامل فوت و فن دستشه :wink: به كسي هم سورس مورس نميده! :wink:
امير جون گلابيه :wink:
دوست عزيز من يه دونه نوشتم رو همه ويندوزها كار ميكنه تا فردا ميزارم تو تك كليك :wink:
بله ولي واقعا بهزاد تا آخرش رفته! كامل فوت و فن دستشه :wink: به كسي هم سورس مورس نميده! :wink:
۰۷-اسفند-۱۳۸۳, ۰۰:۵۴:۵۳
عزيز برا اين چيزا بايد خودت زحمت بكشي از كسي انتظار نداشته باش كه اين سورس ها رو دو دستي بهت تقديم بكنه اگه open source بشه كه ديگه چه بدرد ميخوره و از ارزشش مي افته.
(حالا دم رفيق ما گرم كه به ما داد)
من 4 ماه طول كشيد تا تونستم يه برنامه بنويسم كه تمام پسورد هاي ذخيره شده تو IE رو نشون بده حالا نبايد انتظار داشته باشي كه من اين سورس رو به كسي بدم (شايد يه روز دادم )
برا كمك يه سر به MSDN بزن ميتوني كمك بگيري
(حالا دم رفيق ما گرم كه به ما داد)
من 4 ماه طول كشيد تا تونستم يه برنامه بنويسم كه تمام پسورد هاي ذخيره شده تو IE رو نشون بده حالا نبايد انتظار داشته باشي كه من اين سورس رو به كسي بدم (شايد يه روز دادم )
برا كمك يه سر به MSDN بزن ميتوني كمك بگيري
۰۷-اسفند-۱۳۸۳, ۰۸:۴۵:۴۱
kamran11958 نوشته است:امير جون گلابيه :wink: :wink:اگه منظورت همونيه كه با استفاده از يه برنامه ي ديگه يا اينكه يه پلاگين روش نصبه ، بله ، منم ميگم گلابيه ! اصلا ميگم خياره !! ولي اينكه بخوايي تو يه حجمي مثل تروجان بهزاد اين كار رو بكني ، اون جاي حرف داره ! :wink: