ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در مورد تبدیل فرمت عکس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام من مازیار هستم
یه برنامه نوشتم که از دسکتاپ عکس می گیره و اونارو با فرمت بی ام پی ذخیره میکنه بدیش اینه که حجم حدود 2.5 مگابایته ولی عکس ها رو که با پینت تبدیل به جی پی جی می کنم حجمش 70 کیلو بایت میشه می خواستم کمک کنید تا بتونم فرمت عکس رو عوض کنم
سلام دوست عزيز
اين يه فايل OCX هست كه باهاش مي تونيد فايل هاي BMP‌رو به JPG كانورت كنيد. در كنار اون يه برنامه نمونه هم قرار دادم تا چگونگي كار با فايل رو نشون بده همچيني مي تونيد تصويري كه در كليپ برد ويندوز قرار داره رو مستقيما به صورت JPG ذخيره كنيد.
راستي آقا مازيار اين اسمي كه براي خودتون انتخاب كرديد فكر نمي كنم در شان شما باشه Heart
[attachment=1421]
[attachment=1422]
آقا متشکرم از جوابت اگر بدون کامپوننت فقط با کد نویسی باشه بهتره
برای اینکار باید با ساختار فایلی BMP و JPG آشنا باشید

که یه جا روی همین بحث شد و یک فایل آموزشی یکی از دوستان گذاشتند که ساختار فایل های آیکون و Bitmap رو نشون می داد

البته کدنویسیش به زبان ++C است ولی به راحتی می شه به ویژوال بیسیک تبدیلش کرد
ساختار فايلاي آيكون و بيتمپ ساده است و ميشه ياد گرفت. ولي ساختار فايل jpg به همين راحتيا نيست.
راحتتريد اگه از activex ها استفاده كنيد.
با تشکر از جوا های شما مشکل من اینه که این اکتیو ایکس که این آقا معرفی کرده در ابتدا و انتهای اجرای برنامه یه پیغام می ده که اسم سایت شرکت سازنده این اکتیئو ایکس نوشته شده در حالیکه برنامه من بیشتر برای کارای جاسوسی هستش و نمی خوام کسی از این برنامه اطلاع پیدا کنه
منم یک Leyloger نوشتم که عکس میگیرخ و تبدیل به jpg میکنه
دهنم سرو شد تا بدون کامپوننتشرو تونستم پیدا کنم(1 هفته دنبالش بودم)
در ضمن میتونی فایل رو زیپ کنی که مثل تبدیل کار میکنه و حجم 70 80 درصد کم میشه
به زودی اون تبدیل رو هم میزارم
الان دسترسی ندارم اینجا..
نگ اسكرينش رو برداشتم .
مي تونيد از اينجا دانلود كنيد ( تازگيها نمي تونم داخل سايت فايل آپلود كنم مشكل چيه؟ )
بابا جا قحطی بود بزاریش این رپید بی صاحاب شده