۲۲-اسفند-۱۳۸۳, ۱۱:۲۴:۰۲
koroshbozorg نوشته است:آقا ما كه همين فوق ديپلم رو هم به زور گرفتيم
حالا هم براي كارشناسي ميخونيم.(دوستان پيشنهاد شما چيه ؟؟ بخونيم يا نه) ارزش دار :?:
حتما ارزش داره . اميدوارم موفق باشي
koroshbozorg نوشته است:آقا ما كه همين فوق ديپلم رو هم به زور گرفتيم
حالا هم براي كارشناسي ميخونيم.(دوستان پيشنهاد شما چيه ؟؟ بخونيم يا نه) ارزش دار :?:
NabiKAZ نوشته است:آقا نبي حتما موفق ميشي كسي كه از درس خوندن لذت ببره موفق هست ، فقط يادت باشه تيوري خوبه ولي وقتي بهتر ميشه كه راه كار عملياتي بهش بدي.Mamad2003 نوشته است:دوستان سلام
والا ما كه ديگه حال و حوصله اين كنكور رو نداريم ! ديگه از دستش خلاص شديم !
ولي خيلي برام جالبه كه مثلا ليسانس مامايي تو ايران ميتونه فوق ليسانس نرم افزار بگيره !!
:
:
سلام
راستش منتظر بودم اينجا هم يكي اين حرفا رو بهم بزنه !!! ميدونيد چرا؟ آخه با اين حرفا نا اميد كه نميشم هيچ! بلكه روحيه هم بيشتر ميگيرم . شايد به خاطر اين باشه كه احساس ميكنم تصميمم سخت و با ارزشه و كار هر كسي نيست ! خلاصه از ارائه نظراتت خيلي ممنونم. چند روز پيش رفتم دانشگاه سراسري كه از كلاساشون استفاده كنم ، از استادش اجازه گرفتم ، اولين كلاس الگوريتم رو رفتم، خيلي عقب هستم! ولي شايد بهم بخنديد اگه بگم وقتي سر كلاس بودم تو پوست خودم نميگنجيدم !!! من عاشق درس خوندن تو اين رشته هستم . پس نهايت سعيم رو ميكنم و اميدوارم .
بازم از شما ممنونم .
نبي
v-mashmoolie نوشته است:در مورد کنکورارشد کی می گه آسونه . شما دو تا سوال ساختمان و یا ذخیره و بازیابی بزنی اونوقت باید بجای دانشگاه بری تیمارستان . اونم کتابهای استاد قمی که خودش هم نفهمیده چی نوشته . ساختمان داده ها در سی ++ . یکسری جفنگیات که هیچگونه کاربرد عملی نداره . راحت بگم تا حالا یکبار هم نشده از تکنولوژی هایی که در این کتاب گفته استفاده کنم ولی چی کار می شه کرد باید بخونی تا بتونی ادامه بدی .