۱۴-شهریور-۱۳۸۷, ۱۷:۲۱:۵۳
سلام به همه
هول نکنید بابا. متنش مثل عنوانش زیاد خوشمزه نیست.
میخوام یکی از بحث های قدیمی رو زنده کنم چون اونموقع مدرک مصور نداشتم فقط خودم دیده بودم حالا می خوام به شما هم نشون بدم.
لطفا اول این مطالب رو بخونید، بعد عکس رو ببینید.
طبق حرف هایی که قبلا زدم، کاراکترها از هم جدا هستند و از چپ به راست باید بخونید که درست در بیاد.
حالا دیدید که نرم افزار Microsoft Office Document Imaging متن عربی رو هم تشخیص میده؟
اگه خوب به عکس توجه کنید می بینید که حرف پ رو هم تشخیص داده. پس باید بگیم OCR فارسی نه عربی.
حتما نظرتون رو بگید.
تو پیش نمایش پست، عکس رو نمی بینم!
این هم لینکش برا احتیاط
پست رو ارسال کردم ولی باز هم عکس رو نمی بینم. اشکال از تگ Image انجمنه یا از سیستم منه؟ شما عکس رو دارید؟
هول نکنید بابا. متنش مثل عنوانش زیاد خوشمزه نیست.
میخوام یکی از بحث های قدیمی رو زنده کنم چون اونموقع مدرک مصور نداشتم فقط خودم دیده بودم حالا می خوام به شما هم نشون بدم.
لطفا اول این مطالب رو بخونید، بعد عکس رو ببینید.
mojtabamalaekeh نوشته است:توجه کردید OCR مایکروسافت چقدر سریعه؟ همینطور که ماوس رو می کشی رو عکس انگار داری متن رو Select می کنی نه یه عکس رو.
در ضمن متن فارسی (در واقع عربی) رو هم میتونه تشخیص بده ولی خودش نخواسته این کار رو بکنه. اینو که میگم به چشم خودم دیدم. یه روز اتفاقی برام پیش اومد. البته یه مشکل داشت و اونم این بود که تمام کاراکترها از هم جدا بودند و از چپ راست درست در میومدند. مثلا «ایرانویج» شده بود «ج ی و ن ا ر ی ا»
lord_viper نوشته است:سرعت orc بستگی به تیم نویسنده و الگوریمهای بکار رفته در اون میشه هر کسی که علمشو داشته باشه میتونه انجام بده
برای متن عربی هم اگه تونسته حتما این قابلیت رو اضافه میکرد کیه که از فروش بیشتر بدش بیاد؟
شما وقتی برای بخشی سرمایه گزاری میکنی ایا اونو بطور کامل در اختیار خریدار قرار نمیدی تا به واسطه اون سود بیشتری ببری یا زحمت میکشی ولی نصف قابلیت رو تو نرم افزار قرار میدی؟
mojtabamalaekeh نوشته است:من با مدرک حرف زدم چون به چشم خودم دیدم. شاید عربستان هزینه ای بابت این کار نداده. الگوریتمی که پویا باشه ورودی هر چی بهش بدی، جواب میده.یه مقدار از نوار ابزار نرم افزار Microsoft Office Document Imaging هم تو عکس گنجوندم که مطمئن باشید مدرک موثقه. اون پایین هم نرم افزار Notepad رو می بینید که متن تشخیص داده شده توسط OCR رو توش کپی کردم.
طبق حرف هایی که قبلا زدم، کاراکترها از هم جدا هستند و از چپ به راست باید بخونید که درست در بیاد.
حالا دیدید که نرم افزار Microsoft Office Document Imaging متن عربی رو هم تشخیص میده؟
اگه خوب به عکس توجه کنید می بینید که حرف پ رو هم تشخیص داده. پس باید بگیم OCR فارسی نه عربی.
حتما نظرتون رو بگید.
تو پیش نمایش پست، عکس رو نمی بینم!
این هم لینکش برا احتیاط
پست رو ارسال کردم ولی باز هم عکس رو نمی بینم. اشکال از تگ Image انجمنه یا از سیستم منه؟ شما عکس رو دارید؟