سلام
خوب هستيد
براي نصب SIروي XP راهنمائي مي خواستم چون هركاري كردم نتونستم نصبش كنم. اونطور كه آقا سعيد گفتن ظاهرا احتياج به پچ و .... داره.
اگه امكانش هست طريقه عملي نصب رو همراه با وسايل مورد نيازش اينجا قرار بديد تا بتونيم از اين برنامه قدرتمند استفاده كنيم.
ممنونم
(۱۵-شهریور-۱۳۸۷, ۲۳:۳۱:۲۴)Di Di نوشته است: [ -> ]سلام
خوب هستيد
براي نصب SIروي XP راهنمائي مي خواستم چون هركاري كردم نتونستم نصبش كنم. اونطور كه آقا سعيد گفتن ظاهرا احتياج به پچ و .... داره.
اگه امكانش هست طريقه عملي نصب رو همراه با وسايل مورد نيازش اينجا قرار بديد تا بتونيم از اين برنامه قدرتمند استفاده كنيم.
ممنونم
سلام
خوب هستيد
فكر كنم اين دوتا راه نما كمك تون كنه
کد:
File: XP-2000-Nt4.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/142924941/XP-2000-Nt4.rar
File-Size: 0.05 MB
Uploaded: 9/6/2008, 1:22:59
------------------------------------------------------------------------------------
به اميد ديدار
سلام دوستان
بی ادبی حساب نکنید محض شوخی عرض میکنم "حالا اینی که گفتی یعنیییییییی چه؟"
اگه ممکنه کمی در مورد این برنامه بیشتر توضیح بدید. مرسی سحر
SoftIce
برنامه اي قدرتمند براي ديباگ كردنبرنامه هاي تحت ويندوز هستش و براي كرك قفل هاي مختلف واقعا مفيد هست
اما شما فعلا از برنامه هايي نظير OllyDBg براي اين كار استفاده كنيد تا زماني كه اونقدر حرفه اي شديدي كه ديگه
OllyDBg براتون كفايت نمي كرد بريد سراغ برنامه هاي ديگه اي مثل SI يا IDA.
سلام
منم همچین مشکلی دارم می خوام این دیباگر رو نصب کنم. ولی درست کار نمیکنه
قبلا روی XP SP2 نصب کردم و کار مکیرده با استفاده از همون پچ و ...
ولی می خوام روی SP3 نصب کنم ( به دلایلی این سرویس پک باید نصب باشه) ولی کار نمیکنه
خودم به این نتیجه رسیدم که بهتره Visual Softice رو با Vmware به صورت remote شده تنظیم کنم
راهنماهای خود softice هم یه توضیحاتی در این مورد داده ولی نمیدونم مشکل از کجاست
اگه کسی اینکارو کرده یه راهنمایی بکنه
ممنون
یک سی دی دارم که از بیرون خریدم.فکر کنم برنامه winice بود.اون حتما روی xp جواب میده.این برنامه چون کل سیستم را به حالت دیباگ میبره در اثر یک تغییر کوچک و یا بخاطر روش ضد کرک ، سیستم هنگ میکنه.
با این روشهای ضد کرک جدید از این برنامه ها نمیشه استفاده کرد.فقط میشه از ollydbg استفاده کرد که برای هر روش ضد کرکی یک ضد ضد کرک بصورت پلاگین برای اون درست میکنند.