امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک در ساخت دستگاه جوجه کشی خانگی
نویسنده پیام
saeid000 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 5

تشکرها : 16
( 6 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #1
کمک در ساخت دستگاه جوجه کشی خانگی
دوستان آیا میشه دستگاه جوجه کشی خانگی ساخت یعنی کوچیک باشه برای تخم جوجه بلدرچین یا نه اگه میشه راهنمایی کنین یه چیزه ساده ای باشه ولی جوجه کشی کنه تخم ها رو جوجه کنه یادتون میاد تو راهنمایی تو کتاب حرفه فن یکی بود که خیلی ساده بود ولی نمیشه بهش اعتماد کرد کلا اگه راهی برای ساخت این دستگاه چه ساده چه پیشرفته راهنمایی کنین با تشکر مداری چیزی داره راهنمایی کنین
۱۷-مهر-۱۳۸۸, ۱۳:۳۷:۵۱
تشکر شده توسط : majed35, rezasede, غلامحسین حسینی
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 383
( 2597 تشکر در 855 ارسال )
ارسال: #2
RE: کمک در ساخت دستگاه جوجه کشی خانگی
یادش بخیر ! یه زمانی هم من بهش فکر میکردم.

اگه مقیاس کوچیک باشه با یه هیتر برقی یا یک المنت مثلاً 1000 وات (اتو) حل میشه. بهتره پشت هیتر یا المنت یه موتو (فن )هم بزارین. البته فن اینبار برای گرم کردن هوا بطوری که وقتی سنسور عمل کرد المنت و فن رو همزمان روشن کنه و هوای گرم به کل محیط برسه.

برای اتوماتیک کردن یا میتونید از سنسورهای لکترونیکی ، و در پی اون میکرو یا مدار ات مقایسه کننده استفاده کنید و یا میتونید از ترموتات که بیشتر یه سنسور مکانیکیه استفاده کنید.

فقط این مسأله رو هم در نظر داشته باشین که تخمها هر روز باید دو سه بار جابجا بشن کاری که مادر هر پرنده ای با تخماش میکنه. برای این کار هم کافیه یه تسمه یا ریل یا ... شبیه اونی که تو نان ماشینی ها میبینید با یه موتور درست کنید که در هر روز مثلا دو بازر تخما رو جابجا کنه.

راستی تخم بلدرچین کجا گیر میاد ؟ و قیمتش چنده؟
۱۸-مهر-۱۳۸۸, ۰۰:۵۳:۵۳
تشکر شده توسط : saeid000, t3r!p3000, 1nafar, mahdi20
saeid000 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 6 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #3
(۱۸-مهر-۱۳۸۸, ۰۰:۵۳:۵۳)ilgar نوشته است: یادش بخیر ! یه زمانی هم من بهش فکر میکردم.

اگه مقیاس کوچیک باشه با یه هیتر برقی یا یک المنت مثلاً 1000 وات (اتو) حل میشه. بهتره پشت هیتر یا المنت یه موتو (فن )هم بزارین. البته فن اینبار برای گرم کردن هوا بطوری که وقتی سنسور عمل کرد المنت و فن رو همزمان روشن کنه و هوای گرم به کل محیط برسه.

برای اتوماتیک کردن یا میتونید از سنسورهای لکترونیکی ، و در پی اون میکرو یا مدار ات مقایسه کننده استفاده کنید و یا میتونید از ترموتات که بیشتر یه سنسور مکانیکیه استفاده کنید.

فقط این مسأله رو هم در نظر داشته باشین که تخمها هر روز باید دو سه بار جابجا بشن کاری که مادر هر پرنده ای با تخماش میکنه. برای این کار هم کافیه یه تسمه یا ریل یا ... شبیه اونی که تو نان ماشینی ها میبینید با یه موتور درست کنید که در هر روز مثلا دو بازر تخما رو جابجا کنه.

راستی تخم بلدرچین کجا گیر میاد ؟ و قیمتش چنده؟
دوست عزیز کمال تشکر را ازتون دارم در مورد تخم بلدرچین شرمنده نمیدونم کجا گیر میاد اخه من خودم بلدرچین نگه میدارم که تخم گذاری میکنن حدود 10 تا دارم یعنی 5 جفت ولی مشکل اینا چون خودشون با دستگاه به دنیا اومدن روی تخم نمی خوابن من هم به فکر ساخت دستگاه افتادم تا بتونم تخم ها رو به بچه تبدیل کنم راستی من هیچی از الکترونیک نمیدونم میشه ساده تر راهنمایی کنی با تشکر یا جایی میشناسی از این دستگاه ها بفروشه دستگاه جوجه کشی که ارزون باشه 50 یا 60 تومن باشه بخرم یا خودم بسازم در مورد ریل هم توضیح بده ریل رو چی به حرکت در بیاره کلا ساده راهنمایی بکن شرمنده آقایی میکنی در مورد موتور ریل چی به موتور دستور بده که در طول روز 2 بار تخم هارو جابجایی کنه
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-مهر-۱۳۸۸, ۰۹:۴۹:۰۸، توسط saeid000.)
۱۸-مهر-۱۳۸۸, ۰۹:۴۳:۴۱
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 383
( 2597 تشکر در 855 ارسال )
ارسال: #4
تو بازار که فکر نمیکنم دستگاه آماده در حد 50 تومن بشه پیدا کرد. اگه دستگاهو در حد تخمای پنشیش تا بلدرچین بخاین میتونید با این بودجه ای که اختصاص میدین حل کرد. برای این کار هم اون قسمت ریل که برای جابجا کردن تخما گفتم لازم نیست. شما خودتون دستی هر روز دو بار تخمارو جابجا کنید.

من این روشو پیشنهاد میکنم:
یه آکواریوم کوچیک بسازین. تهش چند لایه ابر که ضخامتش بیشتر از یک سانت بشه بکشین. ترموستاتهای قابل تنظیم میتونین تو بازار پیدا کنین نشد مدار الکترونیکیش فراوونه.حداکثر هم 10 تومن میتونه قیمت داشته باشه. رله مدار الکترونیکی یا کنتاکتهای ترموستاتو به سشوار وصلش کنید .البته مسیر بین سشوار تا تخمارو عایق کنین تا هوای داغ مستقیماً به تخما نرسه و فقط جریان هوا موجب گرم شدن تخما بشه.

در طول کار مواظب خطر برق گرفتگی باشین و همون اول کار همه چیزو عایق بندی کنید
۱۹-مهر-۱۳۸۸, ۱۶:۰۷:۰۶
تشکر شده توسط : saeid000, t3r!p3000, mahdi20
makintajh آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 263
( 128 تشکر در 41 ارسال )
ارسال: #5
دقیقا یادش بخیر. تو دوران دبیرستان منم خیلی بهش فکر کردم.
شروع به ساختنشم کردم ولی امان از بیخیالی و کمبود وقت که هنوز تموم نشده...
درضمن دوستان رطوبت یادتون نره و همچنین تحویه هوا.
اگه قراره دستی تخمارو جابجا کنید که تحویه انجام میشه واسه رطوبتم با قرار دادن یک ظرف آب شاید تامین بشه ولی اصلا نمیشه اعتماد کرد..
۲۰-مهر-۱۳۸۸, ۰۰:۰۶:۰۹
saeid000 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 6 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #6
کمال تشکر را ازتون دارم دوستان میشه چند تا عکس از دستگاه های جوجه کشی بزارین از همون خانگی ها من خودم نتونستم یه عکس درست حسابی پیدا کنم با تشکر من سوال کردم از دوستام گفتن میتونی از موتور جوجه گردان فر استفاده کنی آیا میشه تخم ها چه جوری حرکت کنن با تشکر تخم ها تو جاشون باید جا به جا بشن یا تو محیط دستگاه جا به جا بشن کافیه با تشکر منظورم همون ریل برای جا به جایی تخم ها بود موتور جوجه گردان فر
۲۰-مهر-۱۳۸۸, ۰۰:۳۸:۱۲
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 91

تشکرها : 1577
( 4273 تشکر در 953 ارسال )
ارسال: #7
سلام
باید یه سری اطلاعات اولیه رو بدست بیارید ، مثلا دمای بدن بلدرچین هنگام خوابیدن روی تخم ها چقدر هست .
قبلا چند از بچه ها با استفاده از یه نونه لامپ 200 وات تونسته بون جوجه مرغ تولید کنن .
لامپ 20 ساعت روش و 4 ساعت خاموش بود ، تخم مرغ ها و لامپ و.. توی یه جعبه چوبی قرارداشت و.............
[تصویر:  40fyiht.gif]
[تصویر:  47rvhxs.jpg]

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵-آبان-۱۳۹۳, ۲۱:۰۰:۵۵، توسط a.mehran.)
۱۴-آبان-۱۳۸۸, ۱۵:۱۹:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, mahdi20, mojetm, a.mehran
7072 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #8
(۱۷-مهر-۱۳۸۸, ۱۳:۳۷:۵۱)saeid000 نوشته است: دوستان آیا میشه دستگاه جوجه کشی خانگی ساخت یعنی کوچیک باشه برای تخم جوجه بلدرچین یا نه اگه میشه راهنمایی کنین یه چیزه ساده ای باشه ولی جوجه کشی کنه تخم ها رو جوجه کنه یادتون میاد تو راهنمایی تو کتاب حرفه فن یکی بود که خیلی ساده بود ولی نمیشه بهش اعتماد کرد کلا اگه راهی برای ساخت این دستگاه چه ساده چه پیشرفته راهنمایی کنین با تشکر مداری چیزی داره راهنمایی کنین

۰۴-شهریور-۱۳۸۹, ۱۶:۲۶:۰۰
mr saeed آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #9
(۱۷-مهر-۱۳۸۸, ۱۳:۳۷:۵۱)saeid000 نوشته است: دوستان آیا میشه دستگاه جوجه کشی خانگی ساخت یعنی کوچیک باشه برای تخم جوجه بلدرچین یا نه اگه میشه راهنمایی کنین یه چیزه ساده ای باشه ولی جوجه کشی کنه تخم ها رو جوجه کنه یادتون میاد تو راهنمایی تو کتاب حرفه فن یکی بود که خیلی ساده بود ولی نمیشه بهش اعتماد کرد کلا اگه راهی برای ساخت این دستگاه چه ساده چه پیشرفته راهنمایی کنین با تشکر مداری چیزی داره راهنمایی کنین

۱۸-آبان-۱۳۸۹, ۲۰:۳۲:۴۲
رسول غایب
بازنشسته

موضوع‌ها: 237

تشکرها : 15003
( 20196 تشکر در 5767 ارسال )
ارسال: #10
سلام

من خودمم قدیما خیلی دوست داشتم یدونه دستگاه جوجه کشی درست کنم , البته الان هم دوست دارم اما از اونجایی که تحمل 21 روز انتظار کشیدن از تخم بیرون اومدن جوجه ها رو ندارم , بهمون خاطر تا حالا سراغش نرفتم ... اما حتما یه روزی میسازمش [تصویر:  68466386670516875967.gif]

داشتم جستجو میکردم که یه سری عکس جالب از دستگاه جوجه کشی ساده ساخته شده پیدا کردم که همینجا میذارم , شاید به درد کسی بخوره [تصویر:  92150877975083424897.gif]

[تصویر:  70634010390686307226.jpg]

[تصویر:  00212123826244022070.jpg]

[تصویر:  48342663443949539899.jpg]

[تصویر:  76940283498304557358.jpg]

[تصویر:  92756921195840507228.jpg]

[تصویر:  94420259054433990287.jpg]

اینم فایل پیوست شده عکسها برای زمانی که عکسها باز نشن:

.rar   joojeh.rar (اندازه: 226.91 KB / تعداد دفعات دریافت: 1,516)

----------------------------------------------------------
عشق سپیده دم ازدواج است و ازدواج شامگاه عشق
۱۳-دى-۱۳۸۹, ۰۰:۳۵:۴۹
تشکر شده توسط : reza555, hamidn
zoh2528 آفلاین
تازه وارد

( 7 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #11

سلام
شما می تونید خیلی راحا و ساده طبق شکل زیر یک دستگاه جوجه کشی بسازید
[تصویر:  40fyiht.gif]
* ترموستات رو میتونی از ترموستات آبگرمکن هم استفاده کنی که در دور افتاده ترین نقطه کشور اونو با 5000 تومان هم میتونی استفاده کنی
* المن رو هم میتونی از یک بخاری برقی کهنه و قدیمی استفاده کنی یا از فروشگاه تهیه کنی
توجه : برای استفاده بهتر و کسانی که از نگهداری بهینه المن های گرمایشی زیاد اطلاعاتی ندارد می تونند از المنت نسوز 1000 وات سماور برقی استفاده کنند که قیمتش خیلی باشه 5000 تومانه و طریق نصب اون به ترموستات رو می توانید از تعمیرکار های شهر خودتون سئوال کنید
* دماسنج رو هم که از فروشگاه های کلا پزشکی تهیه نمایید
* جعبه رو هم میتوانید از رو عکس پرینت بگیرید و به یه نجار نشود بدید تا براتون درستش کنه
* اما در مورد پر کردن بیت جدار جعبه می تونید از فوم های سقف های سبک هم استفاده کنید
دوستان عزیز اگر سئوال بود در خدمت دوستان هستم
۲۴-بهمن-۱۳۸۹, ۱۲:۵۵:۴۶
تشکر شده توسط : رسول, rezasede

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آَشنایی با انواع سیستم کنترل دستگاه جوجه کشی amir6666 1 2,650 ۲۰-شهریور-۱۳۹۹, ۱۶:۵۰:۵۵
آخرین ارسال: Ambassador
  دانلود فایل آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی lktra 3 8,771 ۲۲-مرداد-۱۳۹۷, ۱۷:۲۶:۴۸
آخرین ارسال: setare rashidi
  مشاوره در انتخاب قطعات و دستگاه های الکترونیک رسول 46 32,977 ۳۰-بهمن-۱۳۹۳, ۰۱:۱۹:۲۶
آخرین ارسال: omid_phoenix
  دستگاه پول شمار javad.alavi 6 4,253 ۲۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۹:۴۶:۲۰
آخرین ارسال: aKaReZa75
  [سوال] دستگاه گرم کننده غذا برای ماشین علیدلی 13 11,760 ۰۸-شهریور-۱۳۹۲, ۲۳:۳۱:۲۱
آخرین ارسال: omid_phoenix
  [آموزشی] دستگاه های اندازه گیری اختلاف فاز javad.alavi 0 2,155 ۱۰-تير-۱۳۹۲, ۱۴:۰۴:۱۶
آخرین ارسال: javad.alavi
Question ساخت دستگاه High voltage جریان مستقیم mamad-pc 2 5,023 ۰۱-آبان-۱۳۹۰, ۲۰:۲۵:۳۰
آخرین ارسال: rdscience
  با اتصال خروجی دو دستگاه، به یک اسپیکر چه اتفاقی میفته؟ mojtabamalaekeh 7 8,353 ۲۷-دى-۱۳۸۹, ۲۳:۰۱:۰۸
آخرین ارسال: reza555
Question ساخت دستگاه cd برای ماشین با cd writer کامپیوتر mhr74 4 14,515 ۱۲-شهریور-۱۳۸۹, ۱۳:۳۱:۳۰
آخرین ارسال: reza555

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS