امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حذف مسابقه مینیاب دستی خوارزمی در دومین دوره
نویسنده پیام
joker آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 67

تشکرها : 849
( 3655 تشکر در 908 ارسال )
ارسال: #23
RE: حذف مسابقه مینیاب دستی خوارزمی در دومین دوره
(۱۷-آبان-۱۳۸۸, ۰۰:۲۱:۳۵)Robocup نوشته است:
(۱۷-آبان-۱۳۸۸, ۰۰:۰۷:۱۶)joker نوشته است:

چاپ اينا لازم نيست اونا اگه واسه ما ارزش قائل بودن مسابقه رو مثل پارسال برگزار نميكردن يه اشتباه چند بار بايد تكرار بشه!!!
یعنی جدی جدی دفعه دومه که این بلا سرتون میاد ؟
یک اشتباه تا وقتی تکرار میشه که .....
ببخشین یه ضرب المثل بیشتر یادم نمیاد ،
شرمنده ،
روم به دیوار ، ....
از قدیم الیام گفتن : خر همیشه جفته. :)

من اطلاعات زیادی در مورد رباتیک ندارم ، فکر میکردم اینجور مسابقات ( با این اسم دهن پرکن خوارزمی باید خفن باشه ( حدسم اینکه که آدمهای باهوش اونجا زیاد بوده ، ولی برگذاری اینقدر بد بوده که منی که از راه دور فقط دارم میخونم فکر میکنم اونجا چندتا بچه مدرسه ای دنبال یه قابلمه فلزی میگشتن که با قاشق صداشو دربیارن :)))))))))))))))))))
من تازه 2هفته هست به خاطر یه رفیق نجار ، مجبور شدم برم تو مسائل رباتیک و استپر موتور - بال اسکرو و یه مشت چرت پرت مثل آمپر و درجه و اهم و ولتاژ و منبع تغذیه و درایور و پروتئوس و اینا :))) ایشالا ساختمش عکسشا میزارم همینجا. ولی الان کلی خوشحال شدم که زودتر شروع نکردم ، یهم میومدم قاطی شما ضایع میشدم :)) البته فعلا سوالاتمو توی فروم خودمون اونطرف شبگرد میپرسم.
خیلی تخصصی شد میام همینجا میپرسم :)

در هر حال اگه با جزئیات کامل باشه ، احتمال چاپ و ضایع شدن مسئولینش هست ( هیچی نباشه ، مسئولین بقیه مسابقات ماستشون را کیسه میکنن)

مطمئن باشید یک اشتباه تا وقتی که تنبیه ی براش نباشه ، احتمال تکرارش 99% هست.

نه به خاطر خودتون ، به خاطر بعدی ها هم باید جلو یک اشتباه را بگیرید.
یکی از راههاش تحریم خوارزمی هست
یکی از راههای اطلاع رسانی هست
یکی از راهها تنبیه مسئولین برگذاری هست
یکی از راهها جایگزینی مسابقات مشابه هست.
یکی از راهها .......

[تصویر:  sajdelogo.gif]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-آبان-۱۳۸۸, ۰۱:۱۲:۵۹، توسط joker.)
۱۷-آبان-۱۳۸۸, ۰۱:۱۲:۰۳
تشکر شده توسط : maxn@morteza, Robocup, t3r!p3000, lord_viper
maxn@morteza آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 29

تشکرها : 157
( 607 تشکر در 221 ارسال )
ارسال: #24
سلام اقا مرتضی به شما میگفتن هرکول ؟!!!!!Biggrin
کودوم مرتضی شمارشو بزاره من یا هرکول Tongue

اقا منم موافقم با جوکر حرف حساب میزنه تحریمش که 100% میکنیم
:)
راستی آقا مرتضی حالتون چطوره چرا گوشیتون خاموش؟ وقت کردین یه زنگ بزننین ( اگه فکر میکنید کوبوکاپ همون علی اون نیست )

داده پردازان سریر سیستم
۱۷-آبان-۱۳۸۸, ۰۱:۴۴:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Robocup, t3r!p3000
Robocup آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 8

تشکرها : 1016
( 249 تشکر در 78 ارسال )
ارسال: #25
(۱۷-آبان-۱۳۸۸, ۰۱:۴۴:۴۱)maxn@morteza نوشته است: سلام اقا مرتضی به شما میگفتن هرکول ؟!!!!!Biggrin
کودوم مرتضی شمارشو بزاره من یا هرکولTongue

راستی آقا مرتضی حالتون چطوره چرا گوشیتون خاموش؟ وقت کردین یه زنگ بزننین ( اگه فکر میکنید کوبوکاپ همون علی اون نیست )

مرتضي كه خودون هستيد
هركول هم سرپرست تيم روياله
(۱۷-آبان-۱۳۸۸, ۰۱:۴۴:۴۱)maxn@morteza نوشته است: سلام اقا مرتضی به شما میگفتن هرکول ؟!!!!!Biggrin
کودوم مرتضی شمارشو بزاره من یا هرکولTongue

مرتضي كه خودتي
هركول هم سرپرست تيم روياله

رباتیک تخصص ماست

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-آبان-۱۳۸۸, ۰۳:۵۳:۲۴، توسط Robocup.)
۱۷-آبان-۱۳۸۸, ۰۳:۵۳:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : maxn@morteza
mafarid آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 1
( 17 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #26
با سلام

آقايون شرمنده ولي من شايد يكم دوباره مي گم يكم درشت باشم ولي اصلا تو مايه هاي هركول نيستم.
چشم همه چيز به وقتش.
و اما در باب مسابقات خوارزمي.
معذرت مي خوام انگار اشتباه شد . چون معمولا مسابقه بايد عادلانه قانونمند و با هدف مشخصي برگذار بشه كه هيچ كدوم از اينها رعايت نشده بود.
عادلانه : يعني تمامي امكانات و فرصت ها به شكل مساوي در اختيار همه قرار بگيرد. مثلا پيست قبل از مسابقه توسط بعضي تيم ها آزمايش نشه يا موقعي كه به ما فقط 5 دقيقه فرصت setup داده ميشه براي بقيه اين فرصت نشه 20 دقيقه . البته امكانات هم خودش خيلي شرطه كه روي دانشگاه ما سياه آبروي ما رو برد چون لا اقل كاور هايي رو كه پولش رو هم از ما گرفته بودند به مسابقه نياوردند تا اعضاي تيم يك شكل باشند . اعضاي تيم مين ياب ما 4 نفر ثبت شده بود ولي من شمردم بعضي تيم ها تا 6 نفر هم براي مسابقه آورده بودند با اين حساب اگه گل يا پوچ هم برگذار مي كردند اونها اول مي شدند . مسابقه يك دونه دو چرخه با يك دونه بنز چه نتيجه اي داره . اين دوتا از لحاظ قيمت تموم شده يا امكانات اصلا با هم برابر نيستند ولي اگه داور عادل باشه يا بايد از مسابقه دادن اينها جلوگيري كنه يا لاقل چند تا امتياز اضافي براي دو چرخه در نظر بگيره.
قانونمند : يعني چهار چوب اصلي . چيزي كه بايد از طرف همه رعايت بشه. " در اين مورد قبلا حرف زدم " اين مسابقات اصلا چيزي به نام قانون نداشت.
هدفمند : تنها هدفي كه اين مسابقات پيگيري مي كرد فقط بر گذار كردن اين مسابقات بود و هيچ . يك دونه مصاحبه تو كانال يك بعد باز ديد آقاي معاون و يك سطر اضافي در رزومه كاري تيم برگذار كننده . هدفي كه بايد لااقل كم كردن تلفات در مواجهه با هزاران ميني باشه كه كار گذاشته شده . بيني و بين اله رباتي كه 2 نفر جابجاش مي كنند و حداقل 2 ميليون خرجش شده اگه بره رو مين چه اتفاقي براش پيش مياد به اين مي گن واقعي سازي نه ...؟
به هر حال اين تيم اجرايي بهتره براي سال بعد چند تا مسابقه هم به ليگ ها شون اضافه كنند تا مسابقات از اين هم پر بار تر بشه.
1 مسابقه گل يا پوچ بين تيم داوري و ساير تيم ها " تيم داوري حتما اول ميشه چون موقعي كه ببينند دارند مي بازند قوانين رو عوض مي كنند . "
2 مسابقه قهرماني منچ و مار پله " با اين سطح علمي كه من ديدم كاملا هماهنگي داره . "
3 مسابقه گرگم به هوا " چون فضا خيلي رمانتيكه خيلي مي چسبه "
4 مسابقه شيرجه روي پتو و تشك هاي ابري " خودم كاشفش هستم روز آخر كلي كسب روحيه كرديم چون چيزي كه زياد بود همين لحاف تشك ها بود كه 3 برابر برامون حساب كرده بودند . "
5 كشتي آزاد و فرنگي " اين مسابقه رو بهتره چند روز قبل از مسابقات اصلي برگذار كنند و به برنده ها چند تا سيم سيار جايزه بدند تا ملت روز مسابقه براي سيم سيار كشتي نگيره . "
يك پيشنهاد ديگه هم براي تيم داوري دارم و اونم اينه كه قبل از مسابقات برن كلاس هاي آمادگي جسماني ، زبان آدميزاد و كوبلن دوزي چون داور حال نداشت با ما حرف بزنه اونقدر يا لاغر مردني بود يا چاق و چله . زبون آدميزاد هم كه حاليشون نبود بجاي خود . اما چرا كوبلن دوزي چون حداقل فرق نخ و سوزن رو بفهمه بعد از نقشه سر در بياره ربات و فركانس و نويز و فلز ياب پيش كش
بچه ها اخلاقه من زيادي تنده نه ؟
فعلا خدا حافظ ....
۱۷-آبان-۱۳۸۸, ۱۷:۲۰:۳۹
تشکر شده توسط : t3r!p3000, joker, Robocup, maxn@morteza
Robocup آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 249 تشکر در 78 ارسال )
ارسال: #27
(۱۷-آبان-۱۳۸۸, ۱۷:۲۰:۳۹)mafarid نوشته است: با سلام

آقايون شرمنده ولي من شايد يكم دوباره مي گم يكم درشت باشم ولي اصلا تو مايه هاي هركول نيستم.
چشم همه چيز به وقتش.
و اما در باب مسابقات خوارزمي.
معذرت مي خوام انگار اشتباه شد . چون معمولا مسابقه بايد عادلانه قانونمند و با هدف مشخصي برگذار بشه كه هيچ كدوم از اينها رعايت نشده بود.
عادلانه : يعني تمامي امكانات و فرصت ها به شكل مساوي در اختيار همه قرار بگيرد. مثلا پيست قبل از مسابقه توسط بعضي تيم ها آزمايش نشه يا موقعي كه به ما فقط 5 دقيقه فرصت setup داده ميشه براي بقيه اين فرصت نشه 20 دقيقه . البته امكانات هم خودش خيلي شرطه كه روي دانشگاه ما سياه آبروي ما رو برد چون لا اقل كاور هايي رو كه پولش رو هم از ما گرفته بودند به مسابقه نياوردند تا اعضاي تيم يك شكل باشند . اعضاي تيم مين ياب ما 4 نفر ثبت شده بود ولي من شمردم بعضي تيم ها تا 6 نفر هم براي مسابقه آورده بودند با اين حساب اگه گل يا پوچ هم برگذار مي كردند اونها اول مي شدند . مسابقه يك دونه دو چرخه با يك دونه بنز چه نتيجه اي داره . اين دوتا از لحاظ قيمت تموم شده يا امكانات اصلا با هم برابر نيستند ولي اگه داور عادل باشه يا بايد از مسابقه دادن اينها جلوگيري كنه يا لاقل چند تا امتياز اضافي براي دو چرخه در نظر بگيره.
قانونمند : يعني چهار چوب اصلي . چيزي كه بايد از طرف همه رعايت بشه. " در اين مورد قبلا حرف زدم " اين مسابقات اصلا چيزي به نام قانون نداشت.
هدفمند : تنها هدفي كه اين مسابقات پيگيري مي كرد فقط بر گذار كردن اين مسابقات بود و هيچ . يك دونه مصاحبه تو كانال يك بعد باز ديد آقاي معاون و يك سطر اضافي در رزومه كاري تيم برگذار كننده . هدفي كه بايد لااقل كم كردن تلفات در مواجهه با هزاران ميني باشه كه كار گذاشته شده . بيني و بين اله رباتي كه 2 نفر جابجاش مي كنند و حداقل 2 ميليون خرجش شده اگه بره رو مين چه اتفاقي براش پيش مياد به اين مي گن واقعي سازي نه ...؟
به هر حال اين تيم اجرايي بهتره براي سال بعد چند تا مسابقه هم به ليگ ها شون اضافه كنند تا مسابقات از اين هم پر بار تر بشه.
1 مسابقه گل يا پوچ بين تيم داوري و ساير تيم ها " تيم داوري حتما اول ميشه چون موقعي كه ببينند دارند مي بازند قوانين رو عوض مي كنند . "
2 مسابقه قهرماني منچ و مار پله " با اين سطح علمي كه من ديدم كاملا هماهنگي داره . "
3 مسابقه گرگم به هوا " چون فضا خيلي رمانتيكه خيلي مي چسبه "
4 مسابقه شيرجه روي پتو و تشك هاي ابري " خودم كاشفش هستم روز آخر كلي كسب روحيه كرديم چون چيزي كه زياد بود همين لحاف تشك ها بود كه 3 برابر برامون حساب كرده بودند . "
5 كشتي آزاد و فرنگي " اين مسابقه رو بهتره چند روز قبل از مسابقات اصلي برگذار كنند و به برنده ها چند تا سيم سيار جايزه بدند تا ملت روز مسابقه براي سيم سيار كشتي نگيره . "
يك پيشنهاد ديگه هم براي تيم داوري دارم و اونم اينه كه قبل از مسابقات برن كلاس هاي آمادگي جسماني ، زبان آدميزاد و كوبلن دوزي چون داور حال نداشت با ما حرف بزنه اونقدر يا لاغر مردني بود يا چاق و چله . زبون آدميزاد هم كه حاليشون نبود بجاي خود . اما چرا كوبلن دوزي چون حداقل فرق نخ و سوزن رو بفهمه بعد از نقشه سر در بياره ربات و فركانس و نويز و فلز ياب پيش كش
بچه ها اخلاقه من زيادي تنده نه ؟
فعلا خدا حافظ ....

آقا گل گفتي
حالا مونديم دوره بعدي خوارزمي تيم بديم يا نه!!!
چون امكان داره بازم ......

رباتیک تخصص ماست

۱۷-آبان-۱۳۸۸, ۲۱:۲۵:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mafarid آفلاین
تازه وارد

( 17 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #28
سلام

اينكه ما دوباره تيم بديم يا نه اصلا مهم نيست . چون تا ساله بعد معلوم نيست باشيم يا نه به هر حال با ما يا بدون ما مسابقات رباتيك خوارزمي " من قبلا گفتم با اين اسم شديدا مشكل دارم " بر گذار مي شه چون نمي شه اين مسابقات رو كاملا تحريم كرد " به هر حال چند تا دانشگاه كه بودجه زياد آوردن بايد پولشون رو يك جوري حيف و ميل كنند يا نه " . مهم اينه كه بلاخره كارد به استخون همه رسيده ، بايد گفت زياد هم گفت هر جايي كه مي شه بايد روشنگري كرد كه ديگه كسي حوس نكنه كه با وقت و اعصاب ملت بازي كنه بعد هم بگه كردم كه كردم بايد از آبروي خودش بترسه بايد از باز خواست شدن بترسه . صد درصد بين تيم برگذار كننده چند تا آدم كار بلد و با كله هم پيدا مي شه مثلا مسئول فوتبال سايز كوچك واقعا هم فهميده بود هم معلوم بود قبلا تو اين ضمينه كار كرده . خودش مي گفت ما هم مي دونيم فرق بين دوربين 20 ميليوني با دوربين 2 ميليوني چيه و براي سال بعد تصميم داريم خودمون دوربين در اختيار تيم ها قرار بديم تا حداقل اين بخش از كار براي همه عادلانه و برابر باشه .
ما بايد خوبي خوب و بدي بد رو بهش گوشزد كنيم تا شايد براي ما كه قسمت نشد براي بقيه شرايط محيا بشه.
در ضمن يك پيشنهاد برادرانه از همه كساني كه قصد دارن تو هر مسابقه اي شركت كنند : خواهش مي كنم اگه حامي مالي ندارند تو هيچ مسابقه اي شركت نكنند . شما فرض كن ما مقام مي آورديم سودش رو كي مي برد ؟ دانشگاه . زحمت حمالي و آهنگري ، دود هويه خوردن ، شب نخوابيدن ، حرص و جوش مسابقه رو خوردن هم نسيب ما مي شد پس برادراي من از اين كارها نكنيد نگذاريد بودجه اي كه به اسم بودجه پژوهشي مي دن صرف خريدن شيريني و پلا كارد نوشتن بشه .

خدا حافظ
۱۸-آبان-۱۳۸۸, ۰۹:۰۲:۵۶
تشکر شده توسط : t3r!p3000, Robocup, joker
Robocup آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 249 تشکر در 78 ارسال )
ارسال: #29
Wink  RE: حذف مسابقه مینیاب دستی خوارزمی در دومین دوره
(۱۸-آبان-۱۳۸۸, ۰۹:۰۲:۵۶)mafarid نوشته است: سلام

اينكه ما دوباره تيم بديم يا نه اصلا مهم نيست . چون تا ساله بعد معلوم نيست باشيم يا نه به هر حال با ما يا بدون ما مسابقات رباتيك خوارزمي " من قبلا گفتم با اين اسم شديدا مشكل دارم " بر گذار مي شه چون نمي شه اين مسابقات رو كاملا تحريم كرد " به هر حال چند تا دانشگاه كه بودجه زياد آوردن بايد پولشون رو يك جوري حيف و ميل كنند يا نه " . مهم اينه كه بلاخره كارد به استخون همه رسيده ، بايد گفت زياد هم گفت هر جايي كه مي شه بايد روشنگري كرد كه ديگه كسي حوس نكنه كه با وقت و اعصاب ملت بازي كنه بعد هم بگه كردم كه كردم بايد از آبروي خودش بترسه بايد از باز خواست شدن بترسه . صد درصد بين تيم برگذار كننده چند تا آدم كار بلد و با كله هم پيدا مي شه مثلا مسئول فوتبال سايز كوچك واقعا هم فهميده بود هم معلوم بود قبلا تو اين ضمينه كار كرده . خودش مي گفت ما هم مي دونيم فرق بين دوربين 20 ميليوني با دوربين 2 ميليوني چيه و براي سال بعد تصميم داريم خودمون دوربين در اختيار تيم ها قرار بديم تا حداقل اين بخش از كار براي همه عادلانه و برابر باشه .
ما بايد خوبي خوب و بدي بد رو بهش گوشزد كنيم تا شايد براي ما كه قسمت نشد براي بقيه شرايط محيا بشه.
در ضمن يك پيشنهاد برادرانه از همه كساني كه قصد دارن تو هر مسابقه اي شركت كنند : خواهش مي كنم اگه حامي مالي ندارند تو هيچ مسابقه اي شركت نكنند . شما فرض كن ما مقام مي آورديم سودش رو كي مي برد ؟ دانشگاه . زحمت حمالي و آهنگري ، دود هويه خوردن ، شب نخوابيدن ، حرص و جوش مسابقه رو خوردن هم نسيب ما مي شد پس برادراي من از اين كارها نكنيد نگذاريد بودجه اي كه به اسم بودجه پژوهشي مي دن صرف خريدن شيريني و پلا كارد نوشتن بشه .

خدا حافظ

کاملا درسته استاد!

ربوکاپ شیراز میایین نه؟

رباتیک تخصص ماست

۱۸-آبان-۱۳۸۸, ۱۳:۲۶:۴۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
maxn@morteza آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 29

تشکرها : 157
( 607 تشکر در 221 ارسال )
ارسال: #30
مهندس اگه بوجه بدن میاییم ندن اصلا >>>>>>>>>>>>.......Biggrin
مافرید هم نظرش اینه فکر کنم ؟!

داده پردازان سریر سیستم
۱۸-آبان-۱۳۸۸, ۱۵:۰۶:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mafarid آفلاین
تازه وارد

( 17 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #31
سلام

شيراز كه نه چون ثبت نام نكرديم . راستش انقدر سرمون شلوغ بود كه پريد . ولي با اين وضع اگه حتي ثبت نام هم كرده بوديم باز هم نمي رفتيم . قضيه اي بودجه و حامي مالي كه فراموش نشده ...!
به خدا ما اين قدر تو اين مسابقه اذيت شديم كه فعلا دور ربات رو يك خط قرمز كشيديم ." بهتر بود جمع نمي بستم " . از وقتي كه از اون ده خلاص شديم تا همين امروز بروبچ رو نديدم .
شما فرض كن من با اين هيكل كلي هم وسايل و خرت و پرت بغلم چپيدم عقب يك دونه پيكان 17 هزار تومن هم پول بي زبون دادم بهش ما رو ببره از اون ده به ايستگاه راه آهن كرج كه اونجا هم نفري 19 هزار تومن پول بليط قطار داديم . ببين اين انصافه دانشگاه حتي پول رفت و آمد رو هم نداده نامرد .
من يك رفيقي به اسم اصغر دارم كه همون روز مسابقه گفت من چهار گوشه ميدون رو بوسيدم تا كردم گذاشتم لب تاقچه رفت . من حالا تصميمم رو نگرفتم ولي فعلا OFF هستم تا ببينيم بعدا چي مي شه .
شما كه مشكل بودجه نداريد يا مثل ما ...
نه لاقل اگه بودجه هم ندن دانشگاه شما اون جنم رو داره كه يك دونه ميني بوس دربست ميزاره در اختيارتون به خدا نعمته .
به هر حال اگه رفتيد شيراز از عوض ما نايب و الزيارت باشد " شاه چراغ " و دستتون رو بكشيد رو پيست مسابقه و ياد ما باشيد . روز مسابقه هم بدونيد اگه خودمون اونجا نيستيم ولي دلمون با شماست پيروز باشيد ، حتي اگه ببازيد .

خدا حافظ
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-آبان-۱۳۸۸, ۱۰:۴۰:۰۱، توسط mafarid.)
۱۸-آبان-۱۳۸۸, ۱۹:۰۳:۱۷
تشکر شده توسط : t3r!p3000, maxn@morteza, Robocup
amiraliforoozandeh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 101
( 46 تشکر در 29 ارسال )
ارسال: #32
سلام
اقا راستی کسی خبر داره که گفتن دوباره کی مسابقات برگزار میشه ؟
۱۹-آبان-۱۳۸۸, ۲۲:۵۷:۱۰
تشکر شده توسط : Robocup
Robocup آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 249 تشکر در 78 ارسال )
ارسال: #33
(۱۸-آبان-۱۳۸۸, ۱۹:۰۳:۱۷)mafarid نوشته است: سلام

شيراز كه نه چون ثبت نام نكرديم . راستش انقدر سرمون شلوغ بود كه پريد . ولي با اين وضع اگه حتي ثبت نام هم كرده بوديم باز هم نمي رفتيم . قضيه اي بودجه و حامي مالي كه فراموش نشده ...!
به خدا ما اين قدر تو اين مسابقه اذيت شديم كه فعلا دور ربات رو يك خط قرمز كشيديم ." بهتر بود جمع نمي بستم " . از وقتي كه از اون ده خلاص شديم تا همين امروز بروبچ رو نديدم .
شما فرض كن من با اين هيكل كلي هم وسايل و خرت و پرت بغلم چپيدم عقب يك دونه پيكان 17 هزار تومن هم پول بي زبون دادم بهش ما رو ببره از اون ده به ايستگاه راه آهن كرج كه اونجا هم نفري 19 هزار تومن پول بليط قطار داديم . ببين اين انصافه دانشگاه حتي پول رفت و آمد رو هم نداده نامرد .
من يك رفيقي به اسم اصغر دارم كه همون روز مسابقه گفت من چهار گوشه ميدون رو بوسيدم تا كردم گذاشتم لب تاقچه رفت . من حالا تصميمم رو نگرفتم ولي فعلا OFF هستم تا ببينيم بعدا چي مي شه .
شما كه مشكل بودجه نداريد يا مثل ما ...
نه لاقل اگه بودجه هم ندن دانشگاه شما اون جنم رو داره كه يك دونه ميني بوس دربست ميزاره در اختيارتون به خدا نعمته .
به هر حال اگه رفتيد شيراز از عوض ما نايب و الزيارت باشد " شاه چراغ " و دستتون رو بكشيد رو پيست مسابقه و ياد ما باشيد . روز مسابقه هم بدونيد اگه خودمون اونجا نيستيم ولي دلمون با شماست پيروز باشيد ، حتي اگه ببازيد .

خدا حافظ

واقعا جاي هركولهايي مثل شما تو شيراز خالي خواهد بود
ميگن داورهاي خوارزمي قراره اونجا هم داوري كنند
خيلي دلم واسه داوريشون تنگ شده انصافا آخر داورين!!!
هركول جان بازم منتظرتون ميمونيم! شايد تصميمتون عوض بشه!
(۱۹-آبان-۱۳۸۸, ۲۲:۵۷:۱۰)amiraliforoozandeh نوشته است: سلام
اقا راستی کسی خبر داره که گفتن دوباره کی مسابقات برگزار میشه ؟

گفتن تماس ميگيرن
خوبي حاجي چه خبر؟
رباتت رو آماده كردي!؟

رباتیک تخصص ماست

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-آبان-۱۳۸۸, ۲۳:۰۲:۴۶، توسط Robocup.)
۱۹-آبان-۱۳۸۸, ۲۲:۵۹:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فراخوان اولین دوره مسابقات رباتیک آزاد ارومیه 28 الی 30 آبان 93 omid_phoenix 0 2,707 ۱۰-مهر-۱۳۹۳, ۰۹:۲۵:۰۲
آخرین ارسال: omid_phoenix
  چهارمین دوره مسابقات رباتیک جام دانشگاه امیرکبیر (AUTCup2013) hassanzadeh92 0 2,429 ۱۳-تير-۱۳۹۲, ۱۵:۰۸:۴۴
آخرین ارسال: hassanzadeh92
  اولین دوره مسابقات کشوری رباتیک دانش اموزی و دانشجویی نوروز 92 mehraneh 1 3,652 ۲۴-بهمن-۱۳۹۱, ۱۸:۱۶:۴۲
آخرین ارسال: babyy
  مسابقه فن بازار شهرداری تهران - ۲۸ تا ۳۰ بهمن ماه سال ۱۳۹۱ ROBOTICS 0 2,225 ۱۷-بهمن-۱۳۹۱, ۲۱:۴۵:۰۶
آخرین ارسال: ROBOTICS
  راه‌اندازی نخستین دوره پست دکتری برق و مکاترونیک در امیرکبیر ROBOTICS 9 12,211 ۱۹-مهر-۱۳۹۱, ۲۱:۳۰:۰۱
آخرین ارسال: megatron
  اولین دوره مسابقات ربات های شطرنج باز - زمستان 1391 ROBOTICS 0 3,272 ۲۵-تير-۱۳۹۱, ۱۸:۳۴:۲۷
  دومین جشنواره هفته ملی رباتیک ایران ROBOTICS 4 6,376 ۲۵-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۰۲:۱۱:۰۱
آخرین ارسال: abbasalifix
  کیا میان مسابقات ملی رباتیک خوارزمی؟؟؟ ercmehdi 4 5,518 ۳۱-خرداد-۱۳۹۰, ۰۹:۱۱:۱۳
آخرین ارسال: SAMIN_73
  نگاهی به اولین مسابقه ملی طراحی و ساخت اسباب بازی در ایران ROBOTICS 0 2,855 ۱۵-دى-۱۳۸۹, ۲۱:۳۳:۵۷
  دروس دوره کارشناسی مهندسی رباتیک دانشگاه swinburne ROBOTICS 0 2,096 ۱۵-مهر-۱۳۸۹, ۱۷:۲۶:۱۹

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS