امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فارسی ساز IPB رایگان !!
نویسنده پیام
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #12
RE: فارسی ساز IPB رایگان !!
(۲۷-آذر-۱۳۸۸, ۱۸:۰۶:۳۹)VAHID216 نوشته است: در ضمن یه بار دقت کنی شما و با دقت بیشتری بخونی می فهمی که من اصلا تاپیک رو نزدم و کار کاربر عزیز babyy بوده که قبلا من ایشون رو نمی شناختم. پس شما چه جوری می گه من قصد تبلیغ کردن سایتم رو داشتم !؟!!!!

آقا وحید دست شما درد نکنه !
حالا مارو نمیشناسی دیگه ؟؟
۲۷-آذر-۱۳۸۸, ۱۸:۱۵:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
VAHID216 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 3
( 5 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #13
شرمنده به خدا بهتره بگم به جا نمی یارم!
۲۷-آذر-۱۳۸۸, ۲۰:۳۴:۴۴
joker آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 67

تشکرها : 849
( 3655 تشکر در 908 ارسال )
ارسال: #14
خب اینجا را این دوستمون نوشت ( البته اصل قضیه فرقی نمیکنه ، یک تبلیغ عمومی یک محصول 150هزارتومنی خارجکی ، فقط تحت عنوان فارسی ساز رایگان ( که البته توی اینترنت هم قبلا بوده ) و تبلیغ غیر مستقیم فروش IPB
( جدا چه آدم خوبی هستی که هیچ پولی بابت این واسطه بودن به جیبتون نمیره )
من یه چندتا نرم افزار میخوام ، زحمتشو برام میکشی ایشالا Clap

نقل قول: در ضمن یه بار دقت کنی شما و با دقت بیشتری بخونی می فهمی که من اصلا تاپیک رو نزدم و کار کاربر عزیز babyy بوده که قبلا من ایشون رو نمی شناختم. پس شما چه جوری می گه من قصد تبلیغ کردن سایتم رو داشتم !؟!!!!
خب اینم دلیل که قصد واقعیتون چی بوده Wink ( ایدی همین امروزساخته شده و اولین پستش هم هست ،
حیف شد من تو همه انجمنها آیدی دارم ، نــــــــــه Happy
http://www.developercenter.ir/forum/show...hp?t=22170

نمیگم کار بدی کردین یک محصول را رایگان دادید ، میگم تبلیغ تبلیغه ، و این روش غیر مستقیم یه جورایی شوت فرض کردن بازدید کننده هست ؟Cool
در ضمن چون آدم خیری هستید ، خدا خاطرتون را خواست و زد تو سر مال و از 149دلار به خریداران 129 دلار میده :)

http://community.invisionpower.com/topic...sion-sale/

[تصویر:  sajdelogo.gif]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-آذر-۱۳۸۸, ۰۰:۳۱:۴۲، توسط joker.)
۲۸-آذر-۱۳۸۸, ۰۰:۲۱:۲۹
تشکر شده توسط : t3r!p3000
VAHID216 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 3
( 5 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #15
joker جون من هر چی می گم نره تو میگی بدوش ، پسر خوب سواد انگلیسی هم نداری درست حسابی که من حداقل بگم آره درست می گه شما این تاپیکی که لینکش رو دادی خوندی اصلا ، عین همین تاپیک توی سایت IPBFarsi هست . خوب نگاه کن ببین فرقی بینشون هست یا نه ! تا دیدی نوشتی 129 آخ دیگه علامه دهر شدی و خیلی زرنگ، پسر جون تاریخی که گذشته و برای مدت محدودی بوده اون فروش.
یه بحث مذخرفی دارید می کنید که من تبلیغ می کنم آخه بنده خدا تو می دونی اصلا این پروژه ها چی هستن من چند سال روی nuke platinum کار کردم اوپن سورس هست الان طبق نظر شما من دارم ازش سود می برم ، عزیز یاد بگیر همه چی برای کسب سود نیست ، علاقه شخصی هم هست وگرنه من و دوستم نمی اومدیم کلی هزینه سرور اون سایت afagh.biz رو بکنیم.
دوست عزیز بعد از پست من هم هر شر و بری که دلت خواست بنویس و فکر کن خیلی زرنگی . خوب
با افکار پوچ خودت خوش باش
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-آذر-۱۳۸۸, ۱۲:۰۴:۴۰، توسط VAHID216.)
۲۸-آذر-۱۳۸۸, ۱۲:۰۳:۲۴
تشکر شده توسط : t3r!p3000
joker آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 67

تشکرها : 849
( 3655 تشکر در 908 ارسال )
ارسال: #16
(۲۸-آذر-۱۳۸۸, ۱۲:۰۳:۲۴)VAHID216 نوشته است: joker جون من هر چی می گم نره تو میگی بدوش ، پسر خوب سواد انگلیسی هم نداری درست حسابی که من حداقل بگم آره درست می گه شما این تاپیکی که لینکش رو دادی خوندی اصلا ، عین همین تاپیک توی سایت IPBFarsi هست . خوب نگاه کن ببین فرقی بینشون هست یا نه ! تا دیدی نوشتی 129 آخ دیگه علامه دهر شدی و خیلی زرنگ، پسر جون تاریخی که گذشته و برای مدت محدودی بوده اون فروش.
یه بحث مذخرفی دارید می کنید که من تبلیغ می کنم آخه بنده خدا تو می دونی اصلا این پروژه ها چی هستن من چند سال روی nuke platinum کار کردم اوپن سورس هست الان طبق نظر شما من دارم ازش سود می برم ، عزیز یاد بگیر همه چی برای کسب سود نیست ، علاقه شخصی هم هست وگرنه من و دوستم نمی اومدیم کلی هزینه سرور اون سایت afagh.biz رو بکنیم.
دوست عزیز بعد از پست من هم هر شر و بری که دلت خواست بنویس و فکر کن خیلی زرنگی . خوب
با افکار پوچ خودت خوش باش

ا حالا چرا میزنی ؟Sad

[تصویر:  sajdelogo.gif]
۲۸-آذر-۱۳۸۸, ۱۵:۵۲:۲۳

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question [آموزشی] پشتیبانی آموزشی رایگان برای فراگیران زبان های برنامه نویسی one hacker alone 0 1,630 ۱۹-مرداد-۱۳۹۵, ۲۳:۵۱:۰۰
آخرین ارسال: one hacker alone
  فارسی ساز آفیس 2007 babyy 0 2,233 ۰۴-آبان-۱۳۸۸, ۱۳:۰۳:۱۷
آخرین ارسال: babyy

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS