امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کرکر های ایرانی
نویسنده پیام
sadra1234 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 97
( 81 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #1
کرکر های ایرانی
سلام
بااجازه مدیران محترم می خواهم در این تاپیک به بررسی وضعیت و نیز انتقاد و پیشنهاد ازکار کرکرهای ایرانی بپردازیم
دوستان گرامی اگه نظری در مورد وضعیت علم کرکینگ و دانش کرکرهای ایرانی و نیز مقایسه با خارجی ها دارید بفرمائید.
در مورد سایتهای کرک ایرانی و اینکه تاچه اندازه می تونند به جامعه برنامه نویس برای پیشرفت در زمینه امنیت نرم افزار هاشون کمک کنند هم نظری اگه دارید در خدمتیم.
یه سری واقعیاتی هست که در صورتی که دوستان تمایل نشون بدن و بحث گرم بشه آشکار میشن
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-آبان-۱۳۸۹, ۰۲:۰۳:۱۲، توسط sadra1234.)
۲۵-آبان-۱۳۸۹, ۰۱:۱۰:۴۳
تشکر شده توسط : saeedsmk, t3r!p3000, Saji777, makintajh
sadra1234 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 81 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #2
RE: کرکر های ایرانی
با سلام مجدد
مثل اینکه دوستان نظری ندارن
عزیزان موضوعی هست که نه تنها من بلکه خیلی از عزیزانی را که قدم در راه یادگیری علم مهندسی معکوس گذاشتن آزارمیده اینه که دوستان و اساتیدی رو که در این علم کاربلد هستند هیچ رغبتی به آموزش افراد مبتدی ندارند و این در حالی است که سایتهای خارجی با توجه به اینکه در کشورهاشون قانون کپی رایت هم رعایت میشه خیلی بهتر از ما عمل میکنند.
چرا باید اینطور باشد؟
۲۶-آبان-۱۳۸۹, ۱۶:۵۷:۰۹
تشکر شده توسط : saeedsmk, t3r!p3000, makintajh
mohamadpk آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 39

تشکرها : 726
( 661 تشکر در 257 ارسال )
ارسال: #3
بچه های ایرانی کاملا هم سطح خارجی ها هستند. اما چرا آموزش نمی دن. این فقط تو زمینه کرک نیست. کلا ما ایرانی ها علاقه به تولید داده های مفید نداریم . ولی در زمینه عشق و عاشقی و شعر همیشه آماده هستیم. (خنده) . جدی میگم الان یه شعر سرچ کنید ببینید چند تا بلاگ یا سایت پیدا میشه . ولی یه چیز علمی مخصوصا جدید سرچ کنید هیچی پیدا نمی کنید.

وطنم ای عشق همیشگی من ایران زمین

شقایق ها گل میکنن دوباره عاشق میشن...........قصه عشق وطن رو به غنچه هاشون میگن

۲۶-آبان-۱۳۸۹, ۲۰:۱۱:۵۹
تشکر شده توسط : t3r!p3000, lolohacko
joker آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 67

تشکرها : 849
( 3655 تشکر در 908 ارسال )
ارسال: #4
بگردی قاطی همون فرومهای خارجی ، ابزارها و آموزشهای کرک بچه های ایرانی را میتونی پیدا کنی.

[تصویر:  sajdelogo.gif]
۲۶-آبان-۱۳۸۹, ۲۰:۵۹:۴۹
تشکر شده توسط : t3r!p3000
sadra1234 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 81 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #5
جناب mohamadpk
ولی به نظر من بچه های ایرانی خیلی از خارجی ها (در زمینه کرک )عقب تر هستند . همین دوستانی که الان ادعای استادیشون میشه و حاضر هم نیستند به کسی اموزش بدن خودشون بیشتر اطلاعاتشون رو از سایتهای خارجی میگیرن( و گرفتن) و عضو اون سایتها هستن (اکثرا با همون ID که توی سایتها و فروم های ایرانی دارن).
اگه همین دوستان یه ذره از خود گذشتگی داشته باشن و درصدی از داشته هاشون رو به دیگران هم یاد بدن طولی نمیکشه که ما هم با همفکری هم به خارجی ها برسیم .
بابا به خدا این رسمش نیست
لااقل از همین عربها یاد بگیرین (at4re ).

(۲۶-آبان-۱۳۸۹, ۲۰:۵۹:۴۹)joker نوشته است: بگردی قاطی همون فرومهای خارجی ، ابزارها و آموزشهای کرک بچه های ایرانی را میتونی پیدا کنی.

جناب joker
همون بچه ها چرا تو سایتهای ایرانی این کارا رو انجام نمیدن
چرا ما مثل سری اموزش های lena نداریم و نباید داشته باشیم؟
(منظورم اینه که اموزش منظم و درست و حسابی نداریم؟)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-آبان-۱۳۸۹, ۲۱:۱۴:۲۳، توسط sadra1234.)
۲۶-آبان-۱۳۸۹, ۲۱:۱۱:۰۱
تشکر شده توسط : t3r!p3000, makintajh
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 2031
( 2927 تشکر در 1008 ارسال )
ارسال: #6
لااقل از همین عربها یاد بگیرین (at4re ).

یعنی اینقدر کرکهای ایرانی خدا زده شدند ؟
فعلا عرب ها رو یه چیز دیگه خوب دارن اموزش میدن
کافیه یه دی وی بی برداری یه دانلود افلاین بزنی رو جهت عربها تا به قدرت مخ این نابغه ها پی ببرید.
شما نمیتونید در مورد کرکهای ایران یا ..... تصمیم بگیرید یا نظر خاصی بدید چون یکی 2 تا نیستن
موفق باشید

۲۶-آبان-۱۳۸۹, ۲۳:۴۳:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, reza555, saeedsmk, WhiteNoise
sadra1234 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 81 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #7
به کسی برنخوره ولی خداییش کجا تا حالا این همت دیده شده که یه سری اموزشی درست و حسابی بیرون داده بشه؟غیر از اموزشهای جسته و گریخته ای که اون هم به ندرت؟
واقعیت رو باید قبول کنیم -
خارجی هایی که قفل های قوی مانند dongle رو به راحتی کرک می کنن بعدش اموزششو میزارن ملت استفاده کنن ولی ما چی؟

۲۷-آبان-۱۳۸۹, ۰۰:۰۲:۳۶
تشکر شده توسط : t3r!p3000, WhiteNoise
joker آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #8
این که فکر میکنید امثال لنا و عربها از تو شیکم مامانشون کرکر بودند و حالادر راه خدا و حوریان بهشتی آموزش های تصویری میدن اشتباهه ، همین آموزشهای امثال کرکرهای ایرانی و چینی و روسی و... را خوندن تا رسیدن به اینجا :)
( البته هنوزم اونقدرها جلو نیستند)
اون زمانی که عربها کامپیوتر نداشتند آموزشهای کرک را ما توی اینترنت قرار میدادیم.
بگردی، هست.
فقط دو قلمش را که میدونم : 9 سال پیش اولین مجله آموزش فارسی کرک را روی شبکه های bbs آپلود کردم ،
وشاید اولین ایرانی بودم که MUP توی tuts4u آپلود کردم
شاید.....
و همین الان افرادی هستند که قدرتمندترین پروتکتورها را در همان روز انتشار ترتیبش را میدهند ... منتها پابلیک نمیشه هیچ وقت یا سالها طول میکشه.

خلاصه بگردی میبینی که تا الان تعداد آموزشهای ایرانی قابل شمردن نیست....
اون گوگلت را یه کم استفاده کن :) هست.
اگر هم میبینی آموزشی به چشمت نمیاد ( پس چرا من میبینم؟)، دلیلش شاید اینه که توی ایران هر بچه ای از راه رسید با یاد گرفتن یک تکنیک زد خار و مادر نرم افزارهای تجاری را مورد عنایت قرار داد و شرکتهای زیادی که نون زن و بچه شون از این راه تامین میشد را آجر کردند. گناهش هم شاید گردن امثال من بوده :(
تا الان تنها جبرانی که تونستم بکنم سعیم این بوده که فرهنگ جلوگیری از کرک نرم افزارهای ایرانی و انتشار کرکها را یه کم بین دوستان جا بندازم و کمی هم موفق بوده و دیگر هیچ :(

۲۷-آبان-۱۳۸۹, ۰۰:۰۵:۰۳
تشکر شده توسط : t3r!p3000, reza555, 1120, Sh4DoVV, WhiteNoise, godvb, makintajh
sadra1234 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 81 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #9
جناب جوکر
من خودم حدود 5سالی هست که تو این کار هستم و منابع زیادی رو جمع کردم و لی اون چیزی رو که باید یاد بگیرم نبوده واقعیتش رو می گم و مطمئن باشید یکی از دلایل اصلی اون همین کمبود منابع مفید هست.
لنا هم اموزشهای مفیدی رو داده و مطمئن باشید اون هم نتیجه تلاش و یادگیری خودشو گذاشته و من هم نگفتم از شکم مامانش کرکر بدنیا اومده (هر چیزی زکاتی دارد و زکات علم یاد دادن است)
موضوع دیگه اینه که موضوع اموزش کرک قفل های ایرانی نیست بلکه اموزش یادگیری اصولی کرک است.
شما هم اگه می خوای به شرکت های ایرانی لطفی کرده باشی می تونی در زمینه قوی کردن قفلاشون و اینکه به راحتی کرک نشن کمک کنی.
۲۷-آبان-۱۳۸۹, ۰۰:۲۰:۲۷
تشکر شده توسط : t3r!p3000, WhiteNoise, makintajh
joker آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #10
من الانم همین کارو دارم میکنم :)
محافظت از برنامه فايل اجرايي (براي استفاده عموم) ‏
آموزش کرک مثل آموزش ساخت بمب کثیف هست.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-آبان-۱۳۸۹, ۰۱:۴۷:۲۷، توسط joker.)
۲۷-آبان-۱۳۸۹, ۰۱:۴۵:۳۲
تشکر شده توسط : t3r!p3000, reza555, saeedsmk, WhiteNoise, makintajh
sadra1234 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 81 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #11
joker جان
قبول داری که من برنامه نویس اگه اصول کرک رو بلدنباشم و ندونم که دیباگر و دیس اسمبلرو بقیه ابزار کرک چطوری کار می کنند ، نمی تونم اون طور که باید از برنامه ای که مدتها براش زحمت کشیدم محافظت کنم؟
و اینو هم قبول داری که استفاده از قفل ها و محافظ (packr&protector) های اماده خطرهای خاص خودش رو داره؟
کسانی که فقط برای شهرت کرک می کنند بیشتر دنبال انجام کاری هستند که مورد توجه قراربگیره و من اگه یه قفل ابتکاری روی یه برنامه ای که خیلی هم مورد استفاده عمومی نداره بزارم خیالم راحت تر هست تا اینکه بیام از یه قفل تجاری استفاده کنم که روش دورزدنشو همه بلدن.

۲۷-آبان-۱۳۸۹, ۰۸:۴۸:۳۵
تشکر شده توسط : IISecurity.C, WhiteNoise, makintajh

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش شبیه سازی قفل های سخت افزاری -برای اولین بار توسط تیم قدرتمند ایرانی NO DONGLE 9 22,721 ۰۶-دى-۱۴۰۲, ۰۲:۰۹:۰۹
آخرین ارسال: rpm2000hot
  [سوال] چگونه سی دی چند رسانه‌ای خارجی با قفل اینترنتی ایرانی را باز کنم؟ abbas14 10 7,066 ۱۳-آبان-۱۳۹۳, ۱۱:۱۵:۵۹
آخرین ارسال: abbas14
  [سوال] چنتا سوال از کرکر ها javaweb 12 7,945 ۲۶-خرداد-۱۳۹۲, ۲۰:۳۶:۳۸
آخرین ارسال: javaweb
  [سوال] امنیت در مقابل کرکر دیوونه ؟ Mr.pRoGraMmer 26 12,681 ۰۴-مهر-۱۳۹۰, ۱۱:۰۹:۳۷
آخرین ارسال: Mr.pRoGraMmer
  فیلم های آموزش اسمبلی مخصوص هکر ها و کرکر ها p3rtic@n 0 4,070 ۱۵-شهریور-۱۳۸۹, ۱۹:۴۹:۳۲
آخرین ارسال: p3rtic@n
  هر کی اینو کرک کنه یا کیجن بسازه اخره کرکر هست saeedsmk 24 20,184 ۰۸-مرداد-۱۳۸۹, ۰۲:۴۸:۵۲
آخرین ارسال: saeedsmk
  اگر کرکر هستی بیا تو (نیستی نیا) saeedsmk 17 14,185 ۱۳-خرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۵۷:۳۶
Question درخواست دیباگر ایرانی yonas021 1 2,700 ۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۶:۱۷:۵۸
آخرین ارسال: Di Di
Exclamation اقایون کرکر بیان saeedsmk 19 13,780 ۰۱-شهریور-۱۳۸۵, ۱۸:۲۱:۰۳
  IMP-Packer 1.0 يک انتی کرکر عالی! impostor 46 30,154 ۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۲۲:۴۹:۱۳
آخرین ارسال: mehdvirus

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS