امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کرکر های ایرانی
نویسنده پیام
joker آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 67

تشکرها : 849
( 3655 تشکر در 908 ارسال )
ارسال: #34
RE: کرکر های ایرانی
شتاب که هیچی
حفاظ از امضاهای جعلی برای فریب کرکر استفاده میکنه و الا هیچکدوم از اون بالائی ها نیست :) ولی روشهای استفاده شده ترکیبی از روشهای مشابه نرم افزارهای بالا هست.( فکر میکنم نانومتیس ارمادیلو را هم داشت ) البته تا جائی که میدونیم cracki ترتیبشو داد
ولی شرکتها سازنده پروتکتورها و قفلها هم در مقابل کاربرهای معمولی تا الان خوب جلو اومدن ، در مقابل حرفه ای ها هم که باز همون بحث قبل ، ایرانی و خارجی نداره :)
شما فایلهایی که به عنوان crackMe هستند را میتونید فیلم و آموزش کرکشون را بزارید ، چون تجاری نیستند. و صرفا برای همین نوشته شدن که کرک بشوند .
هیچ کرکری نیاز نیست حتما با اسم و Ip معتبری از خودش لوگین کنه اگه میترسه :)

[تصویر:  sajdelogo.gif]
۰۴-آذر-۱۳۸۹, ۰۲:۴۷:۰۴
تشکر شده توسط : t3r!p3000, Gladiator_CRK
sadra1234 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 97
( 81 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #35
قفل های دیگه چی؟
مثلا کولاک و نگهبان و ...
همشونو بفرمائید دیگه .
اصلا بعضی از شرکت های ایرانی نرم افزار خارجی رو میگیرن کرک می کنن با تغییر عنوان برنامه به کار برای ایرانی بدبخت میندازن. من خودم یه نرم افزار از همین ها رو گرفتم اون هم از خود شرکت و با اسم اورجینال به نام sdrmap 8.1 که یه نرم افزار خارجی و به نام Civil Engineering Software هست و ادرس سایتش هم www.foresoft.com هست و اونو با قفل نگهبان به اصطلاح محافظت کردن.
جناب جوکر و دوستان گرامی :
این دو مورد هست که من خودم قربانی به اصطلاح رعایت حقوق کپی رایت شدم.
شما جای من بودین چکار می کردین؟
۰۴-آذر-۱۳۸۹, ۱۲:۱۹:۲۰
تشکر شده توسط : t3r!p3000
joker آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #36
(۰۴-آذر-۱۳۸۹, ۱۲:۱۹:۲۰)sadra1234 نوشته است: قفل های دیگه چی؟
مثلا کولاک و نگهبان و ...
همشونو بفرمائید دیگه .
اصلا بعضی از شرکت های ایرانی نرم افزار خارجی رو میگیرن کرک می کنن با تغییر عنوان برنامه به کار برای ایرانی بدبخت میندازن. من خودم یه نرم افزار از همین ها رو گرفتم اون هم از خود شرکت و با اسم اورجینال به نام sdrmap 8.1 که یه نرم افزار خارجی و به نام Civil Engineering Software هست و ادرس سایتش هم www.foresoft.com هست و اونو با قفل نگهبان به اصطلاح محافظت کردن.
جناب جوکر و دوستان گرامی :
این دو مورد هست که من خودم قربانی به اصطلاح رعایت حقوق کپی رایت شدم.
شما جای من بودین چکار می کردین؟

قفلها و شرکتهای قفل ساز ، کلا بر اساس ادعا میان جلو ، و بحثشون با نرم افزارهای عمومی فرق میکنه :)
البته کرک این مدل نرم افزارها ، حلاله :)
این نرم افزار 3 سال پیش بحثش توی شبگرد بود و منم اول اشتباه کردم فکر کردم نرم افزار ایرانیه ، ولی ریسورسهای برنامه را که دیدم فهمیدم قضیه ریسورس هکر و تغییر نامی بیش نبوده.
http://www.shabgard.org/forums/archive/i...-9849.html
به نقل از خودم:
نقل قول: واقعا که عجب ملتی پیدا میشن !!! ( منه خر اول فکر کردم همکارهای برنامه نویسم به خودشون زحمت دادن نشستن برنامه به این خوبی نوشتن !!!!!!
ولی دریغا از ذره ای هم کشیدن ! فقط دزدی فقط دزدی و دزدی و دزدی.....
( یکی به خودم بگه :p )

نرم افزار میدزدن ، به اسم خودشون میکنن ، روش قفل میزارن ، میفروشن !!!!

حداقل اسم خودتون را بردارید :)
حداقل وقتی به اسم خودتون میزنید ، یادتون باشه ریسورسهای برنامه اصلی را تغییر بدین کسی نفهمه دزدیدین ...
خاک تو اون سرشون ....

نام اصلی نرم افزار :
Civil Engineering Softwareسایت رسمی :
www.foresoft.com (http://www.foresoft.com
در مورد اون نرم افزار خارجی هم شما قربانی چیزی نشدین ، 2 حالت داره یا خودتون میتونستید این نرم افزار را از اینترنت بگیرید ، یا نه ، اگه نه پس باید هزینه بدین به کسی که این کار را کرده :)
چطور وقتی سی دی مثلا کینگ یا آچار فرانسه یا ... میخریدکمتر از 20 هزارتومن با 100 هزارتا نرم افزار کرک شده ، قربانی چیزی نیستید !!!!
من جای شما بودم یه کم توی اینترنت میگشتم قبل از اینکه برم فرتی یه سی دی بخرم و بعد ادعا کنم قربونی شدم :)

۰۴-آذر-۱۳۸۹, ۱۳:۰۳:۰۶
تشکر شده توسط : t3r!p3000, reza555
sadra1234 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

تشکرها : 97
( 81 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #37
جوکر جان
من هم تقریبا سه سال قبل این نرم افزار رو خریدم اون هم با کلی تحقیق و اصلا ادرس شرکت کلاهبردار رو از اینتر نت گرفتم.
ببخشید جناب جوکر ادم باید چند با گول شرکت های حقه باز رو بخوره و پولش رو حروم کنه تا بتونه بگه قربونی شده؟
رنگ کردن گنجشک و قالب کردن به جای قناری....
اینجوره داداش
پس اگه اینطوره برنامه های ایرانی را هم اول بگیرم بررسی و کرک کنیم تا نکنه باز از اون دست برنامه های کپی شده و کرک شده خارجی باشند و بعد در صورت تایید اصل بودن پولشو پرداخت کنیم؟
۰۴-آذر-۱۳۸۹, ۱۳:۴۴:۰۲
Gladiator_CRK آفلاین
كاربر تک ستاره
*

تشکرها : 32
( 41 تشکر در 24 ارسال )
ارسال: #38
(۰۴-آذر-۱۳۸۹, ۰۰:۴۰:۲۷)civilmans نوشته است: شركتهايي كه كه پروتكتور ميسازن آخر كپي رايت هستن
شتاب : moleBoxTongue
حفاظ : Boxedapp +theMida+VmprotectWink
و.....

بعد اگر كركشون كني و فيلم شو بزاري ميگن ميرن از شما شكايت ميكنن و دمار از روزگارتون در ميارنAngryHappy
جسارتا" اگر حرفی میزنید دلیلش رو هم عنوان کنید در غیر این صورت گفته شما فقط یک ادعا هست که منطقا" نمیشه قبولش کرد.

نقل قول: حفاظ از امضاهای جعلی برای فریب کرکر استفاده میکنه و الا هیچکدوم از اون بالائی ها نیست :)
متشکرم که یکی پیدا شد و حرف حق زد.009

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ کسانی است که گدایی را
قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب ؛ حماقت را
حکمت خداوند می نامند. ( گاندی )
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۴-آذر-۱۳۸۹, ۱۵:۱۰:۳۸، توسط Gladiator_CRK.)
۰۴-آذر-۱۳۸۹, ۱۵:۰۷:۳۱
civilmans آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 131
( 266 تشکر در 107 ارسال )
ارسال: #39
(۰۴-آذر-۱۳۸۹, ۱۵:۰۷:۳۱)Gladiator_CRK نوشته است:
(۰۴-آذر-۱۳۸۹, ۰۰:۴۰:۲۷)civilmans نوشته است: شركتهايي كه كه پروتكتور ميسازن آخر كپي رايت هستن
و.....

بعد اگر كركشون كني و فيلم شو بزاري ميگن ميرن از شما شكايت ميكنن و دمار از روزگارتون در ميارنAngryHappy
جسارتا" اگر حرفی میزنید دلیلش رو هم عنوان کنید در غیر این صورت گفته شما فقط یک ادعا هست که منطقا" نمیشه قبولش کرد.

نقل قول: حفاظ از امضاهای جعلی برای فریب کرکر استفاده میکنه و الا هیچکدوم از اون بالائی ها نیست :)

نقل قول يكي از دوستان بود كه گروه آنريل بر اين اعتقاد هستند
فكر كنم newbi_cracker هم در جايي به اين موضوع اشاره كردن
۰۴-آذر-۱۳۸۹, ۱۶:۰۲:۲۳
joker آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #40
در مورد تشخیص صحت نرم افزار هم این که حالا یکی سرش کلاه رفته دلیل نمیشه خودش بره کلاهبرداری یاد بگیره ،
اگه جائی شک و شبهه ای دارید میتونید توی انجمن مطرح کنید ، جیک ثانیه تعین تکلیف میشه( مثال همون نرم افزاری که بالا مثال زدین مگه نبوده که تا دیدیم قضیه نقاشی و رنگ کاریه ، آبروشون را بردیم Biggrin

قبلا که گفتم ، بحث گنجشک رنگ کن ها را از تعداد بسیار زیادی برنامه نویس که تا به امروز کمک بسیار زیادی توی ارتقاء سطح دانش و رفاه و علم و تکنولوژی و صنعت و پزشکی و اجتماعی و و و برای کشور داشتند را جدا کنید.

فقط فکر کنید هنوز چیزی به اسم ساتنا و موبایل بانک و اینترنت بانک وجود نداشت ؟

فقط فکر کنید هنوز چیزی به اسم اتوماسیون اداری وجود نداشت
با این جمعیت و مشکلات اداری توی کشور ، به جای یک روز وقت شاید 10 برابر مجبور میشدید وقتتون را تلف کنید ( بماند که همین الانم افتضاحه ولی بین بد و بدتر کدوم را انتخاب میکنید ؟
فکر کنید نرم افزارهای حسابداری وجود نداشت ، چی میشد ؟

فکر کنید نرم افزارهای محاسباتی تولید نمیشدن ، چندتا هواپیما و کشتی و زیر دریائی و موشک و اسلحه ممکن بود توی این وضع تحریم درست بشه و منو شما الان خیالمون راحت باشه دوباره مثل زمان 30 سال پیش یه کشور عربی کو...مون نمیزاره و این همه از ما رو نمیکشه ؟
فکر کنید اگه این مترجمها یک زمانی نبودند ( الان دیگه گوگل ترکونده )اون قدیما را میگم ، چقدر ممکن بود سرعت کشف علوم جدید و آموزش و یادگیریشون کاهش پیدا میکرد ؟
فکر کنید اگه بیمارستانها سیستم های هوشمند نداشتند چقدر الاف میشدین برای بستری و ترخیص یک مریض ؟
فکر کنید اگه نرم افزارهای آمار گیری وجود نداشت ، چقدر خطای محسابات انسانی پیش میمومد و برنامه ریزی های کوتاه مدت و دراز مدت به فاک فنا میرفت و پول و سرمایه دود میشد میرفت هواا
فکر کنید نرم افزارهای تبلیغاتی نبود ، چقدر از کسب و کار پدران شما کمتر میشد و الان به جای BMW ی 400 میلیونی زیر پاتون یک پیکان 57 هم نبود
فکر کنید اگه نرم افزارهای هوش مصنوعی وجود نداشت !!!!
فکر کنید اگه نرم افزارهای دبیرخانه یک سازمان وجود نداشت ، چه بلائی سر پیگیری وضعیت ها بود

فقط فکر کنید اگه برنامه نویسها نبودند چه چیزها نداشتید.

به پیر به پیغمبر همه چی حسابداری نیست :)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۴-آذر-۱۳۸۹, ۱۸:۳۰:۰۸، توسط joker.)
۰۴-آذر-۱۳۸۹, ۱۸:۲۸:۴۷
Gladiator_CRK آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 41 تشکر در 24 ارسال )
ارسال: #41
(۰۴-آذر-۱۳۸۹, ۰۲:۴۷:۰۴)joker نوشته است: شتاب که هیچی
حفاظ از امضاهای جعلی برای فریب کرکر استفاده میکنه و الا هیچکدوم از اون بالائی ها نیست :) ولی روشهای استفاده شده ترکیبی از روشهای مشابه نرم افزارهای بالا هست.( فکر میکنم نانومتیس ارمادیلو را هم داشت ) البته تا جائی که میدونیم cracki ترتیبشو داد
ولی شرکتها سازنده پروتکتورها و قفلها هم در مقابل کاربرهای معمولی تا الان خوب جلو اومدن ، در مقابل حرفه ای ها هم که باز همون بحث قبل ، ایرانی و خارجی نداره :)
شما فایلهایی که به عنوان crackMe هستند را میتونید فیلم و آموزش کرکشون را بزارید ، چون تجاری نیستند. و صرفا برای همین نوشته شدن که کرک بشوند .
هیچ کرکری نیاز نیست حتما با اسم و Ip معتبری از خودش لوگین کنه اگه میترسه :)

(۰۴-آذر-۱۳۸۹, ۱۶:۰۲:۲۳)civilmans نوشته است:
(۰۴-آذر-۱۳۸۹, ۱۵:۰۷:۳۱)Gladiator_CRK نوشته است:
و.....

نقل قول يكي از دوستان بود كه گروه آنريل بر اين اعتقاد هستند
فكر كنم newbi_cracker هم در جايي به اين موضوع اشاره كردن

متشکرم که منبع رو ذکر کردید.
واقعا" باعث تاسف هست که همچین فردی در این سطح علمی چنین گافی بده.

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ کسانی است که گدایی را
قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب ؛ حماقت را
حکمت خداوند می نامند. ( گاندی )
۰۴-آذر-۱۳۸۹, ۱۸:۵۹:۴۷
civilmans آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 131
( 266 تشکر در 107 ارسال )
ارسال: #42
جوكر عزيز تمام حرفهاي شما درست ولي

اولا غير از نرم افزار هاي تجاري سطح پايين مثل حسابداري و... بقيه كه كرك نشدن و نميشن مثلا يك شركت عظيم نمياد برنامه اتوماسيون كرك شده بخره و يا براي دستگاههاي اتوماتيك cnc كسي برنامه كرك شده نصب بكنه پس كرك به بخش صنعتي و حرفه اي ضرر نميزنه و فقط برنامه هاي سطح پايين را كه توشون غره و غوره زياده را هدف قرار ميده و نويسنده هاشون را وادار ميكنه يك خرده حق مشتري را در نظر بگيرن

ثانيا يك كمي فكر كنم در مورد سلاح و موشك يك جورايي .... شده مثل خبر چند روز پيش كه سيستم ضد كروز مشابه s300 ساخته شده اينها همه بلوف نظامي هست حالا وسط صحبتهاي شما چكار ميكنن من كه متوجه نشدم
۰۴-آذر-۱۳۸۹, ۱۹:۰۷:۰۳
Sh4DoVV آفلاین
عضو افتخاری

( 293 تشکر در 118 ارسال )
ارسال: #43
(۲۸-آبان-۱۳۸۹, ۱۴:۵۶:۱۱)hamed2006 نوشته است: بابا چرا اینهمه داستان تعریف میکنید شما اگه میخوایید حرفه ای کرک کار کنید بهتره برید تو یکی از سایتهای pcseven یا ray-team کهکارشون همینه و هیچ محدودیتی هم ندارن ثبت نام کنید

در جواب به joker هم باید بگم شما که نظر مثبت رو کرک نداری و اینکارو مثل ساخت بمب میدونی اینقدر ادعا نکن و سابقتو به رخ نکش. برای مثال جوکر ایتالیا کجا و شما کجاBiggrinBiggrinBiggrin

با سلام
من هم با نظر Joker عزيز موافقم ، چرا بايد نرم افزارهاي ايراني رو كرك كنيم ؟
در مورد اينكه ميگين سايت PC-Seven و Ray-Team ميشه بدون محدوديت ثبت نام كرد ، فكر نكنم اينطور باشه چون مدير Ray-Team كه خودم هستم و بخش ريليز كرك هارو برداشتيم
يا علي

اللهم عجل لوليك الفرج
۰۴-آذر-۱۳۸۹, ۲۲:۱۳:۵۴
joker آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #44
این همه چیز را ول کردین S300 که ذاتا اسم یک سلاح روسی هست را چسبیدین ؟
تاجائی که میدونم s300 یک سیستم دور برد هست ، موشک کروز که اکثرا نزدیک سطح زمین و با سرعت بالا حرکت میکنه را با چیزای دیگه بزنن راحت ترن :)

رادار ، هواپیما ، پوشش ضد رادار ، اسلحه های سبک و نیمه سنگین و سنگین
اسلحه های تک تیر انداز ، ناوشکن ، هلیکوپتر ، هواپیمای سبک ، هواپیمای بدون سرنشین ، تانک ، جنگنده صاعقه ، سیستمهای جنگ الکترونیک ، و و و و

همه اینها حداقل حداقل به واسطه وجود شبیه سازهایی نرم افزار طراحی شده در داخل تولید شدند ، حتی سر سوزن هم فکر نکنید چیزی از این دست را اجازه ورودش به ایران را میدادند .
در کنار بحث شبیه سازی ، بقیه برنامه نویسی های سیستمهای بلادرنگ و کنترلی و پردازشی و هوش مصنوعی و..... را هم در صنایع نظامی حتما حساب کنید.

البته در کنارش ابزارهایی مثل catia-solidwork-autocad و امثال اونها هم در دسترس بودن که حتما استفاده شدند.

۰۵-آذر-۱۳۸۹, ۰۱:۱۸:۲۳

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش شبیه سازی قفل های سخت افزاری -برای اولین بار توسط تیم قدرتمند ایرانی NO DONGLE 9 22,721 ۰۶-دى-۱۴۰۲, ۰۲:۰۹:۰۹
آخرین ارسال: rpm2000hot
  [سوال] چگونه سی دی چند رسانه‌ای خارجی با قفل اینترنتی ایرانی را باز کنم؟ abbas14 10 7,066 ۱۳-آبان-۱۳۹۳, ۱۱:۱۵:۵۹
آخرین ارسال: abbas14
  [سوال] چنتا سوال از کرکر ها javaweb 12 7,945 ۲۶-خرداد-۱۳۹۲, ۲۰:۳۶:۳۸
آخرین ارسال: javaweb
  [سوال] امنیت در مقابل کرکر دیوونه ؟ Mr.pRoGraMmer 26 12,681 ۰۴-مهر-۱۳۹۰, ۱۱:۰۹:۳۷
آخرین ارسال: Mr.pRoGraMmer
  فیلم های آموزش اسمبلی مخصوص هکر ها و کرکر ها p3rtic@n 0 4,070 ۱۵-شهریور-۱۳۸۹, ۱۹:۴۹:۳۲
آخرین ارسال: p3rtic@n
  هر کی اینو کرک کنه یا کیجن بسازه اخره کرکر هست saeedsmk 24 20,184 ۰۸-مرداد-۱۳۸۹, ۰۲:۴۸:۵۲
آخرین ارسال: saeedsmk
  اگر کرکر هستی بیا تو (نیستی نیا) saeedsmk 17 14,185 ۱۳-خرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۵۷:۳۶
Question درخواست دیباگر ایرانی yonas021 1 2,700 ۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۶:۱۷:۵۸
آخرین ارسال: Di Di
Exclamation اقایون کرکر بیان saeedsmk 19 13,780 ۰۱-شهریور-۱۳۸۵, ۱۸:۲۱:۰۳
  IMP-Packer 1.0 يک انتی کرکر عالی! impostor 46 30,154 ۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۲۲:۴۹:۱۳
آخرین ارسال: mehdvirus

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS