سلام دوستان ایران ویجی
بعضی از بچه ها بهم گفتن تو چرا میگی اویرا همش کو مدرکت چرا .... ؟
یکی میگی ناد 32 یکی میگه کسپر یکی دیگه میگه مکافی !
خوب من یه انتی ویروس میخوام که نیازی به سریال کرک اکتیو کی این مسخره بازیها نداشته نداشته باشه !
حاضر نیستم هم پولی هم بدم واسه انتی ویروس وقتی ویندوز هزار تومانه !
و اینکه راحتم اپدیت بشه
2 3 تا کیلاگر کپی شده گروه های هک بزرگ ایران (.......) رو هم پیدا کنه
من به شما Avira رو معرفی میکنم.
حالا میپرسید مدرکم چیه به تا زبان بهتون میگم !
eng:
کد:
Top 5 Free Antivirus for 2011
Avast Free Antivirus tops our rankings due to its solid detection and friendly interface; Avira AntiVir Personal is a close second, however, on the strength of its malware detection and removal.
Avast Free Antivirus 5
Avast Free Antivirus is a well-rounded free antivirus package: It does a solid job at blocking malware, has a pleasant interface, and scans files quickly.
Full Review
Last Rated: November 29, 2010
Avira AntiVir Personal Free AntiVirus 10
Avira AntiVir Personal does an great job at blocking and detecting malware, but its interface needs a makeover.
Last Rated: November 29, 2010
Microsoft Security Essentials 1.0
Microsoft Security Essentials is easy to use, but it lags behind newer products at detecting malware.
Full Review
Last Rated: November 29, 2010
Panda Cloud Antivirus 1.0
Panda Cloud Antivirus is easy to use, but its scanning speeds are slower than average. Look for the Cloud Antivirus 1.3 update, which the company says should improve its attack-blocking capabilities.
Full Review
Last Rated: November 29, 2010
Comodo Internet Security Premium 5.0
Comodo Internet Security Premium did a good job at blocking brand-new malware and has a firewall, but its inconsistent overall detection performance makes it tough to recommend.
Full Review
Last Rated: November 29, 2010
Persian:
پنج آنتی ویروس مجانی برتر سال 2011
--------------------------------------------------------------------------------
آنتیویروسها امروزه بدل به ضروریترین ابزار کاربران رایانه شدهاند که گاهی هزینه گزافی را تحمیل میکنند، اما نمونههای رایگانی نیز وجود دارند که به امتحان کردن میارزند!
به نقل از پایگاه اینترنتی مجله پیسی ورلد، متخصصان امنیت شبکه مجله علمی «پیسی ورلد» با بررسی تمامی نرمافزارهای ضد بدافزار و آنتیویروس های رایگان دنیا، به رتبهبندی آن ها پرداختهاند.
بر اساس این گزارش، شناسایی جدیدترین ویروسها و بدافزاها و حتی کرمهای اینترنتی و سپس کاربری آسان آن ها، معیارهای اصلی در این رده بندی بودهاند که عبارتست از:
Avast Free Antivirus 5
این آنتیویروس رایگان از بهترین الگوریتمها برای شناسایی انواع بدافزاها بهره میبرد. همچنین این نرمافزار سریعترین اسکن اطلاعات و فایلها را دارد و در کوتاهترین زمان به روز رسانی میشود. میز کار آن نیز دارای تعاملیترین ابزارها برای کاربری آسان است.
Avira AntiVir Personal Free AntiVirus 10
این نرم افزار با وجود این که بهترین کارایی را در شناسایی انواع بدافزارها و ویروسها از خود نشان داده است، اما به دلیل این که میز کار آن، راحتی آنتیویروس Avast را برای کاربران مهیا نمیکند، در جایگاه دوم قرار گرفته است.
Microsoft Security Essentials 1.0
کار کردن با آنتیویروس رایگان شرکت مایکروسافت نسبت به دیگر نرمافزارهای امنیتی آسانتر است، اما این نرمافزار در شناسایی برخی بدافزاها در مقایسه با رقبای خود ضعیف عمل میکند و به همین دلیل در رتبه سوم، ردهبندی شده است.
Panda Cloud Antivirus 1.0
این نسخه آنتیویروس شرکت پاندا کاربری بسیار آسانی دارد اما سرعت آن از حد نرمال کمتر است و به همین دلیل سرعت و کارآیی رایانه را نیز پایین میآورد. همچنین خود شرکت پاندا با ارایه یک سرویسپک برای این آنتیویروس اعلام کرده است که سعی دارد تا در نسخه بعدی آن، امنیت بیشتری را برای مشترکان خود به وجود بیاورد.
Comodo Internet Security Premium 5.0
آنتیویروس کومودو جزو بهترین نرمافزارهای امنیتی در شناسایی و پاک کردن بدافزارهای جدید در شبکه اینترنت به شمار میرود و دارای «دیواره آتش» نیز است، اما به دلیل اینکه کار کردن با آن سخت و مشکل است، علاقهمندان کمی دارد. همچنین هنگامی که این نرمافزار در حال اجرای دستورات است، سرعت رایانه به شدت کاهش پیدا میکند و همین ویزگیها باعث شده است که در جایگاه آخر برترین آنتی ویروسهای رایگان از نظر متخصصان نشریه پیسی ورلد قرار بگیرد.