امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چجوری برای مداری که می خوام بزارم رو روباتم ی برد درست کنم؟
نویسنده پیام
djahang آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
چجوری برای مداری که می خوام بزارم رو روباتم ی برد درست کنم؟
سلام من به تیم رو بوتیک ملحق شدم حالا قرار ی روبوت بسازم مدار های درایو و بقیه مدار ها رو پیدا کردم ولی نمیدونم این قطعات رو چطوری روی بردم بزارم و یا اینکه باید با سیم به هم وصل کنم و کلا بگین چی کار کنم ؟ممنون .Heart
۰۲-آبان-۱۳۹۰, ۱۴:۴۶:۲۰
rdscience آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 479
( 298 تشکر در 111 ارسال )
ارسال: #2
RE: چجوری برای مداری که می خوام بزارم رو روباتم ی برد درست کنم؟
(۰۲-آبان-۱۳۹۰, ۱۴:۴۶:۲۰)djahang نوشته است: سلام من به تیم رو بوتیک ملحق شدم حالا قرار ی روبوت بسازم مدار های درایو و بقیه مدار ها رو پیدا کردم ولی نمیدونم این قطعات رو چطوری روی بردم بزارم و یا اینکه باید با سیم به هم وصل کنم و کلا بگین چی کار کنم ؟ممنون .Heart

سلام بر دوست عزيزم
اگه قطعات و نحوه ارتباط اونها را ميدوني
براي آنكه بدوني بايد دنبال چي بگردي به طور كاملا خلاصه روند تهيه مدار براي قرارگيري بر روي روبات را مي گم :
قطعات را بر روي بردبرد ( بردهاي سفيدرنگ سوراخدار ) قرار بده و پايه هاشون را با سيم به هم متصل كن و به طور موقت راه اندازيشون كن ( در اين مرحله مي توني از نرم افزارهاي شبيه ساز مانند پروتئوس نيز كمك بگيري ) اگه اون طوري كه ميخواي كار كردند سپس با يه نرم افزار مثل پروتل يا پروتئوس يا اگه ساده هستند با دست نقشه مدار چاپيشون را بكش سپس بر روي يه برد مسي چاپشون كن و بقيه قسمتهاي چاپ نشده را با اسيد پاك كن و قطعات را بر روي برد مسي قرار بده و لحيم كن و دوباره تست كن اگه جواب داد بر روي شاسي روبات متصل كن و تمام ...
آموزش مراحل بالا را مي تواني بصورت پراكنده در انجمن بيابي
موفق تر از قبل باشي

كسي را كه آماده آموختن است تعليم ندادن، انساني را به هدر دادن است، كسي را كه آماده آموختن نيست تعليم دادن، سخن به هدر دادن است، خردمند نه انسان را به هدر مي دهد و نه سخن را

وبلاگ خودموني
۰۲-آبان-۱۳۹۰, ۱۶:۳۰:۰۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : sharin, h0x00i, aKaReZa75, milad15m

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS