امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گیرنده و فرستنده مادون قرمز
نویسنده پیام
sinastar آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 155
( 66 تشکر در 48 ارسال )
ارسال: #1
گیرنده و فرستنده مادون قرمز
با سلام

دوستان عزیزم من احتیاج مبرم دارم به یک مدار گیرنده و فرستنده 2 کاناله یا 3 یا 4 کاناله
تو اینترنت خیلی گشتم ولی همشون یک کاناله هستن و بعشی ها هم هستن که چند کاناله و خیلی زیبا هستن اما متاسفانه برای فروش هستند و مدارشون نیست(اونم چه قیمت هایی)

چند تا مدار هم پیدا کرده بودم ولی قطعاتش گیرم نیومد،از دوستان خوبم عاجزانه خواهش می کنم یک مدار گیرنده و فرستنده مادون قرمز حداقل دو کاناله به من بدن

من رشته ام کامپیوتر هست ولی تا جاییکه میتونم سعی می کنم گفته های مهندسین عزیز رو زود یاد بگیرم و مدار رو بسازم،فقط کافیه دوستان کمکم کنن

منتظر کمک دوستان هستم Heart
۰۳-اسفند-۱۳۹۰, ۲۲:۳۸:۳۵
abbasalifix غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 82

تشکرها : 1496
( 2198 تشکر در 1065 ارسال )
ارسال: #2
RE: گیرنده و فرستنده مادون قرمز
سلام
اگه سرچ کنید زودتر به نتیجه میرسید چون تاپیک ها همه کامل توضیح داده شده
http://www.iranled.com/forum/post-138687.html#pid138687
۰۴-اسفند-۱۳۹۰, ۲۰:۴۵:۱۷
تشکر شده توسط : sinastar
sinastar آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 155
( 66 تشکر در 48 ارسال )
ارسال: #3
به همین تاپیک هم رفتم ولی بعضی جاهاش برام خیلی گنگ هست
به عنوان مثال :

نقل قول: اتصال فرستنده به ميکرو مانند شکل زير است :

]
[تصویر:  6.PNG]

خوب این مدار کشیده و گفته باید به میگرو وصل بشه !!! آخه کوش پس میکرو ؟ این مدار که به جایی از آیسی میکرو وصل نشده !! درسته که این مدارحتماٌ برای دوستانم الکترونیک کار مفهومه ولی برای اشخاصی مثل من رشتم کامپیوتر هست و 50% الکترونیک بلدم کاملاٌ نا مفهوم هست و صاحب تاپیک میتونست یکم کوچولو بیشتر حوصله به خرج بده و تو هموم شکل نشون بده که چطور به مبکرو وصل میشه

کاش حداقل دوستان در مورد همون لینک که شما دادید کمکم کنن و نکات گنگش رو برام بگن
۰۵-اسفند-۱۳۹۰, ۱۴:۲۹:۲۲
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 4094
( 6339 تشکر در 2085 ارسال )
ارسال: #4
(۰۵-اسفند-۱۳۹۰, ۱۴:۲۹:۲۲)sinastar نوشته است: به همین تاپیک هم رفتم ولی بعضی جاهاش برام خیلی گنگ هست
به عنوان مثال :

]

خوب این مدار کشیده و گفته باید به میگرو وصل بشه !!! آخه کوش پس میکرو ؟ این مدار که به جایی از آیسی میکرو وصل نشده !! درسته که این مدارحتماٌ برای دوستانم الکترونیک کار مفهومه ولی برای اشخاصی مثل من رشتم کامپیوتر هست و 50% الکترونیک بلدم کاملاٌ نا مفهوم هست و صاحب تاپیک میتونست یکم کوچولو بیشتر حوصله به خرج بده و تو هموم شکل نشون بده که چطور به مبکرو وصل میشه

کاش حداقل دوستان در مورد همون لینک که شما دادید کمکم کنن و نکات گنگش رو برام بگن

تو help بسکام RC5 رو سرچ کنی کامل توضیح داده
تو این مدار فرستنده این جایی که نوشته in باید به oc1a میکرو (تایمر 1) وصل بشه!
(۰۵-اسفند-۱۳۹۰, ۱۴:۲۹:۲۲)sinastar نوشته است: به همین تاپیک هم رفتم ولی بعضی جاهاش برام خیلی گنگ هست
به عنوان مثال :

]

به عنوان مثال :

]

به همه عشق بورز، به معدودی اعتماد کن و در حق کسی بدی نکن.
ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸-اسفند-۱۳۹۰, ۱۹:۵۹:۱۲، توسط behzady.)
۰۸-اسفند-۱۳۹۰, ۱۹:۵۳:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : abbasalifix
جلالی آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 6
( 78 تشکر در 45 ارسال )
ارسال: #5
دوست عزیز اگر اجباری برای ساختش نداری می توانی از بازار انرا بخری
برای نمونه انتن های تلوزیون گردان دقیقا چیزی است که شما نیاز دارید
یک کنترل برای چپ وراست چرخاندن ویک گیرنده بدون احتیاج به میکرو وغیره. خودش هم مادون قرمز و دقت بالا
۰۹-اسفند-۱۳۹۰, ۰۰:۱۰:۰۶

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فرستنده گیرنده مادون قرمز 4 کاناله مادون قرمز با avr ؟ mega32 3 3,101 ۲۸-فروردین-۱۳۹۶, ۰۹:۲۴:۱۶
آخرین ارسال: agape
  کمک در برنامه فرستنده avr به زبان سی sniper-70 3 3,823 ۱۹-شهریور-۱۳۹۵, ۱۲:۳۳:۲۰
آخرین ارسال: aKaReZa75
  ارتباط دو طرفه با فرستنده nrf24 sniper-70 0 2,426 ۰۹-شهریور-۱۳۹۵, ۲۲:۱۶:۴۸
آخرین ارسال: sniper-70
  درخواست مدار محاسبه سرعت با سنسور مادون قرمز maxell2500 8 6,690 ۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۰۰:۱۰:۴۱
آخرین ارسال: maxell2500
  [سوال] سنسور فرستنده و گیرنده مادون قرمز rezamajdi 2 3,082 ۰۸-بهمن-۱۳۹۴, ۰۰:۱۰:۴۸
آخرین ارسال: rezamajdi
  [سوال] ساخت فرستنده و گیرنده با ماژول ask sajjad12 1 3,038 ۲۱-مرداد-۱۳۹۴, ۰۶:۱۶:۳۴
آخرین ارسال: sajjad12
  delay در فرستنده-گیرنده ASK 315MHz با AVR cortex-m3 0 1,915 ۲۱-خرداد-۱۳۹۴, ۰۹:۵۸:۳۷
آخرین ارسال: cortex-m3
  مشکل در دریافت اطلاعات صحیح در گیرنده با پروتکل USART cortex-m3 0 2,051 ۱۹-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۲۲:۵۴:۳۸
آخرین ارسال: cortex-m3
  [سوال] مشکل در پاور میکرو و گیرنده پارس( یا همون tsop 1738) HamidSay 36 17,578 ۱۱-دى-۱۳۹۳, ۰۳:۳۵:۳۵
آخرین ارسال: HamidSay
  ماژول فرسنده و گیرنده RF ماکان 12 9,163 ۲۹-مهر-۱۳۹۳, ۱۵:۵۸:۴۷
آخرین ارسال: a.mehran

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS