امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رمز مموری کارت
نویسنده پیام
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 4094
( 6339 تشکر در 2085 ارسال )
ارسال: #1
رمز مموری کارت
با سلام من گوشیمو رمز رو یادم رفته بود رفتم یه نمایندگی بعد از کلی بالا و پایین کردن همه ی اطلاعاتم پاک شد(فلش نکرد) و درست شد بعد یه مشکلی که پیدا کردم رمز مموری کارت رو از من خواست منم اونم که یادم نبود از شانس خوبم اولین رمزی که زدم باز شد بعد دیدم ای دل غافل همه ی اطلاعاتش رفته!
رمز رو پاک کردم تا بتونم به کامپیوتر مستقیم وصلش کنم هر کاری کردم نتونستم اطلاعاتم رو باز یابی کنم باید یه فاتحه براشون بخونم؟Confused
گوشی منم nokia 5630 هست

به همه عشق بورز، به معدودی اعتماد کن و در حق کسی بدی نکن.
ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-تير-۱۳۹۱, ۰۹:۵۵:۵۴، توسط behzady.)
۲۵-تير-۱۳۹۱, ۰۹:۵۴:۲۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Rain_Saeid آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 19

تشکرها : 160
( 80 تشکر در 29 ارسال )
ارسال: #2
RE: رمز مموری کارت
(۲۵-تير-۱۳۹۱, ۰۹:۵۴:۲۳)behzady نوشته است: با سلام من گوشیمو رمز رو یادم رفته بود رفتم یه نمایندگی بعد از کلی بالا و پایین کردن همه ی اطلاعاتم پاک شد(فلش نکرد) و درست شد بعد یه مشکلی که پیدا کردم رمز مموری کارت رو از من خواست منم اونم که یادم نبود از شانس خوبم اولین رمزی که زدم باز شد بعد دیدم ای دل غافل همه ی اطلاعاتش رفته!
رمز رو پاک کردم تا بتونم به کامپیوتر مستقیم وصلش کنم هر کاری کردم نتونستم اطلاعاتم رو باز یابی کنم باید یه فاتحه براشون بخونم؟Confused
گوشی منم nokia 5630 هست

در صورتی که اطلاعات شما با برنامه های ریکاوری بازنگردد، راه دیگری جز بی خیال شدن ندارید
چون به احتمال زیاد رم شما هم فرمت شده و رم ها درصد بازگشت و ریکاوری فایل هاشون خیلی به مراتب کمتر هست از فلش مموری ها..

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

هيچ ثروتي چون عقل ، و هيچ فقري چون ناداني نيست . هيچ ارثي چون ادب ، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علي(ع)
Happy
۰۵-آبان-۱۳۹۱, ۲۳:۵۵:۱۵
sez آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 1
( 19 تشکر در 12 ارسال )
ارسال: #3
RE: رمز مموری کارت
بستگی به قدرت برنامه ریکاوری داره
مثلا من چندتا فلشا با برنامه های ریکاوری معروف تو بازار ریکاوری کردم هیچی نیاورد
ولی بایه برنامه ریکاوری حرفه ای مخصوص هکر ها ریکاوری کردم بیشتریاشو آورد
۰۶-آبان-۱۳۹۱, ۰۳:۳۷:۰۰

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Cool آموزش خرید کارت شارژ از اینترنت rezadotcom 2 8,438 ۲۶-بهمن-۱۳۸۸, ۱۱:۳۰:۴۲
آخرین ارسال: ajlajlajl
  عرضه سیم کارت هدیه ایرانسل تا سوم خرداد ادامه می یابد ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 0 3,424 ۲۹-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۲۰:۳۹:۵۸
آخرین ارسال: ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω
  بازگشت اطلاعات مموری کارت HoseinVig 9 13,710 ۲۸-مرداد-۱۳۸۶, ۲۱:۳۷:۴۱
آخرین ارسال: HoseinVig
  یک مشکل در مورد مموری گوشیم . HoseinVig 5 4,860 ۲۵-بهمن-۱۳۸۵, ۰۳:۳۸:۲۷
آخرین ارسال: HoseinVig

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS