امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک فوری درباره HM-T و HM-R
نویسنده پیام
blackstar368 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 21
( 26 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #1
کمک فوری درباره HM-T و HM-R
دارم روی یه ربات کار مبکنم. برای ارتباط بیسیم رباتم از HM-T و HM-R استفاده می کنم. ولی به خیلی مشکل در ایجاد ارتباط سریال بر خوردم. فرستنده اطلاعات را به درستی میفرسته فقط در گیرند نمیدونم چطور اطلاعات کامل دریافت کنم! از دستور Inkey , waitkey ,input , inputbin همه استفاده کردم ولی جواب کاملی نگرفتم. در بعضی موارد به جواب می رسیدم ولی الان خیلی گیر کردم. میخوام کاری کنم تا اطلاعات کامل دریافت نشد هیچ عملی انجام نده (سرعت هم خیلی واسم مهمه).
۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۰۱:۲۵
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 4094
( 6339 تشکر در 2085 ارسال )
ارسال: #2
RE: کمک فوری درباره HM-T و HM-R
از وقفه سریال استفاده کن اینجوری تمامی ورودی ها رو میگیری حالا اینکه همه ی اطلاعات هست یا نیست رو با خلاقیت خودت باید بسنجی مثلا همیشه طور رشته ها 10(مثلا) کلی کار دیگه هم می تونی بکنی

روش های بالا برای این کار شما به نظر من مناسب نیست همون وقفه سریال کارتو راه می نداره

به همه عشق بورز، به معدودی اعتماد کن و در حق کسی بدی نکن.
ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۱۰:۳۲، توسط behzady.)
۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۰۹:۴۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : blackstar368, رسول
blackstar368 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 26 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #3
(۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۰۹:۴۷)behzady نوشته است: از وقفه سریال استفاده کن اینجوری تمامی ورودی ها رو میگیری حالا اینکه همه ی اطلاعات هست یا نیست رو با خلاقیت خودت باید بسنجی مثلا همیشه طور رشته ها 10(مثلا) کلی کار دیگه هم می تونی بکنی

روش های بالا برای این کار شما به نظر من مناسب نیست همون وقفه سریال کارتو راه می نداره

اگر امکان داره یه مثال کوچیک بزنین، تو کتاب و نت خیلی دیدم ولی مثال کاربدی که نشون بده چطور باید ازش استفاده کنم جایی ندیدم. با تشکر
۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۱۳:۲۳
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #4
با مراجعه به پوشه ی بسکام
MCS Electronics\BASCOM-AVR\SAMPLES\SERIAL
فایل serint.bas را باز کرده مثالش برای کار با وقفه سریال هست کاملا هم واضحه مشکلی بود در خدمتم

ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۱۷:۰۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
blackstar368 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 26 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #5
(۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۱۷:۰۹)behzady نوشته است: با مراجعه به پوشه ی بسکام
MCS Electronics\BASCOM-AVR\SAMPLES\SERIAL
فایل serint.bas را باز کرده مثالش برای کار با وقفه سریال هست کاملا هم واضحه مشکلی بود در خدمتم

با تشکر فراوان و عرض شرمندگی که انقدر سوال می پرسم. فایلی که گفتین رو بررسی کردم فقط نمیدونم D = Udr چی کار میکنه!!!؟ یعنی منظور از UDR چیه!!؟ یعنی همان ورودی سریاله!!؟ به جای hnkey ,... استفاده میشه. و اینکه فرمت دریافت اطلاعاتش چطوره!!؟ تو help هیچی پیدا نکردم.
۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۲۹:۵۳
apcog آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 61
( 280 تشکر در 167 ارسال )
ارسال: #6
چند وقتیه دور و بر میکرو نرفتم.
یادمه تو کد ویژن یه وقفه بود که باید توش هی بافر رو میخوندیم و کانتر رو اضافه میکردیم.وقتی هم خوندن تموم شد کانتر رو صبر میکردیم و بافر رو خالی میکردیم.اما توی بسکام رو درست یادم نمیاد
۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۳۴:۴۰
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #7
بافر سریال هست کد دریافتی در اون ذخیره می شه اخرین کد گرفته شده به صورت اسکی در اون ذخیره میشه پس از خوندن هم صفر میشه

ویلیام شکسپیر

مهاتما گاندی

۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۳۸:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : blackstar368, abbasalifix, رسول
blackstar368 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 26 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #8
خب تا چند بایت در اون ذخیره میشه!!؟ من میخوام یه ربات بسازم که با چند کلید کنترل میشه... به نظرتون اطلاعات را برای هر کلید به صورت جدا بفرستم یا به صورت یک کد بفرستم!؟ اگر به صورت کد بفرستم امکان از دست دادنش وجود داره!؟
۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۴۷:۱۹
EBKA آفلاین
مخترع

موضوع‌ها: 89

تشکرها : 1655
( 2792 تشکر در 982 ارسال )
ارسال: #9
سلام..
سری hmt , hmr یا hmtr یکی از بدرد نخور ترین ماژول ها است..
ببین دوسته من شما برای اینکه فقط رباتت رو عقب جلو کنی یا اینکه بازویی را حرکت بدی میتونی از ای سی های سری pt استفاده کنی..
ماژول hmr , hmt خیلی نویز میگیره.. و برای اینکه دیتایی رو بفرستی باید چند بار ارسال کنی و در گیرنده هم در صورت دریافت کد و دیتا و کد2 انوقت دیتایی را استفاده کنه...
یعنی شما یه کد1 مثلا 12 و بعد دیتای اصلی و سپس کد 2 مثلا 22 ارسال میکنی.. در گیرنده اگر دو تا کد درست بود دیتا رو استفاده میکنه..
من پیشنهادم ماژول های rfm12b یا ای سی های سری pt هست..
ماژول hmtr من بیشتر از 10 متر نتونستم ازش برد بگیرم...
موفق باشی..
کد:
bitwait ucsra.5,set
این دستور رو بعد از print استفاده کن تا دیتا رو ارسال کرد صبر کنه تا ریجیستر اماده بشه برای ارسال بعدی..
و برای وقفه بدین صورت عمل کن..
کد:
enable interupts
enable urxc
on urxc ebi
do
loop
ebi:
var=udr
return
موفق باشی

ابراهیم خوانین زاده
 ساعت کار بدن انسان بیشتر وقتها, کمتر از 657.000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد  :():کمی فکر کنیم.....

259-734

[/url]
وبلاگ من

وب سایت من
[url=http://www.ebka-intelligent.com/]
آموزش کار با rfm12b,آموزش کامل ای سی ds1307, آموزش اتصال ماژول em18,سنسور رنگ ,سنسور گاز, و ... در وبلاگ من خواهید دید

۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۴:۵۸:۳۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #10
(۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۴۷:۱۹)blackstar368 نوشته است: خب تا چند بایت در اون ذخیره میشه!!؟ من میخوام یه ربات بسازم که با چند کلید کنترل میشه... به نظرتون اطلاعات را برای هر کلید به صورت جدا بفرستم یا به صورت یک کد بفرستم!؟ اگر به صورت کد بفرستم امکان از دست دادنش وجود داره!؟

یک بایت ذخیره میشه گفتم یک کد اسکی هست
خوب به هر کد یک عدد نسبت بدید و بفرستید دیگه اگر همه ی کلید ها قراره فرستاده بشه که میل خودتون هست فقط طول داده ارسالی یکی باشه که بتونید بفهمید که یکسری داده هست که بعد به هم بچسبونید
مثلا چهار تا کلیده یک رشته درست کنید که مثلا هست 1010 بعد اون طرف چهار بار که داده رو در یافت کردید هر چهار تا رو یا به هم بچسبونید یا به صورت جدا گانه استفاده کنید

ویلیام شکسپیر

مهاتما گاندی

۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۵:۰۳:۴۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
blackstar368 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 26 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #11
(۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۴:۵۸:۳۲)EBKA نوشته است: سلام..
سری hmt , hmr یا hmtr یکی از بدرد نخور ترین ماژول ها است..
ببین دوسته من شما برای اینکه فقط رباتت رو عقب جلو کنی یا اینکه بازویی را حرکت بدی میتونی از ای سی های سری pt استفاده کنی..
ماژول hmr , hmt خیلی نویز میگیره.. و برای اینکه دیتایی رو بفرستی باید چند بار ارسال کنی و در گیرنده هم در صورت دریافت کد و دیتا و کد2 انوقت دیتایی را استفاده کنه...
یعنی شما یه کد1 مثلا 12 و بعد دیتای اصلی و سپس کد 2 مثلا 22 ارسال میکنی.. در گیرنده اگر دو تا کد درست بود دیتا رو استفاده میکنه..
من پیشنهادم ماژول های rfm12b یا ای سی های سری pt هست..
ماژول hmtr من بیشتر از 10 متر نتونستم ازش برد بگیرم...
موفق باشی..
کد:
bitwait ucsra.5,set
این دستور رو بعد از print استفاده کن تا دیتا رو ارسال کرد صبر کنه تا ریجیستر اماده بشه برای ارسال بعدی..
و برای وقفه بدین صورت عمل کن..
کد:
enable interupts
enable urxc
on urxc ebi
do
loop
ebi:
var=udr
return
موفق باشی

خیلی ممنون از پاسخ خوبتون. نمی دونم چی قبل خرید هر چیزی در موردش تحقیق می کنم همه میگن خوبه بعدی بدترین جنس دنیا میشه. بگذریم خلاصه گرفتم زیاد هم وقت و هزینه ندارم برم دنبال چیزه دیگه ای!! به خاطر رفع همین مشکل تصمیم دارم دیتا مو بصورت کارکتری کدگذاری کنم. به نظرتون اینجوری می تونم جواب بگیرم!؟ بنظرم تو تئوری باید خوب ج بده... الان حدود یکی دو هفته یک بند دارم روش کار می کنم. تا آخر این هفته یا هفته بعد هم باید پروژه ام رو تحویل بدم. میشه کمکم کنید!
البته قسمت بازو رباتم رو به صورت مجزا جواب گرفتم یعنی تونستم کنترل کنم تا حدی ولی می خوام حرکت ربات رو کنترل کنم سخت میشه برام...

(۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۵:۰۳:۴۷)behzady نوشته است:
(۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۴۷:۱۹)blackstar368 نوشته است: خب تا چند بایت در اون ذخیره میشه!!؟ من میخوام یه ربات بسازم که با چند کلید کنترل میشه... به نظرتون اطلاعات را برای هر کلید به صورت جدا بفرستم یا به صورت یک کد بفرستم!؟ اگر به صورت کد بفرستم امکان از دست دادنش وجود داره!؟

یک بایت ذخیره میشه گفتم یک کد اسکی هست
خوب به هر کد یک عدد نسبت بدید و بفرستید دیگه اگر همه ی کلید ها قراره فرستاده بشه که میل خودتون هست فقط طول داده ارسالی یکی باشه که بتونید بفهمید که یکسری داده هست که بعد به هم بچسبونید
مثلا چهار تا کلیده یک رشته درست کنید که مثلا هست 1010 بعد اون طرف چهار بار که داده رو در یافت کردید هر چهار تا رو یا به هم بچسبونید یا به صورت جدا گانه استفاده کنید

اره فک میکنم بهترین روش همین باشه دارم همین کار می کنم با این تفاوت که به هر کلید یک کد کارکتری دادم که حالتش مشخص بشه... بازم خیلی ممنون از کمکتون. بازم اگر طرحی به ذهنتون میزنه که بهم کمک می کنه ممنون میشم بهم کمک کنید...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۵:۱۱:۵۸، توسط blackstar368.)
۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۵:۰۸:۲۶

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [فوری] کمک درباره نویز گرفتن میکرو avr عابد مقدسیان 8 3,322 ۱۱-بهمن-۱۳۹۷, ۲۲:۴۱:۰۶
آخرین ارسال: 1نفر
  [فوری] یک کمک ساده و فوری questnet 5 4,014 ۱۶-مرداد-۱۳۹۷, ۱۸:۳۶:۴۳
آخرین ارسال: questnet
Question [سوال] یه سوال درباره ماژول esp8266 Index1 4 3,150 ۰۴-اردیبهشت-۱۳۹۷, ۲۳:۰۹:۲۶
آخرین ارسال: babyy
  چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) amiraliforoozandeh 52 56,442 ۲۰-خرداد-۱۳۹۶, ۱۶:۳۳:۲۵
آخرین ارسال: erfanjann
  درخواست راهنمایی درباره دماسنج و رطوبت سنج fedagh 2 3,195 ۰۳-دى-۱۳۹۵, ۰۱:۲۵:۰۷
آخرین ارسال: omid_phoenix
  سوال درباره نحوه تولید پالس مربعی sinohe 37 41,329 ۱۷-اسفند-۱۳۹۴, ۱۸:۳۶:۲۴
آخرین ارسال: sharin
  سوال درباره پروگرمر جمشاد alien 1 2,412 ۰۷-دى-۱۳۹۴, ۱۳:۰۰:۲۸
Wink یک کتاب خیلی باحال و مفید درباره میکروکنترلرها lktra 0 2,320 ۰۵-دى-۱۳۹۴, ۰۱:۴۷:۳۴
آخرین ارسال: lktra
  سوال درباره ی avr با سی++ mahdieh_sh 2 2,693 ۱۸-مهر-۱۳۹۴, ۱۸:۲۳:۰۴
آخرین ارسال: vigraz
  کمک درباره تشریح رابط i2c .::saman::. 10 5,590 ۲۲-مرداد-۱۳۹۴, ۱۷:۳۸:۵۰

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS