امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات بدون انتهای من!
نویسنده پیام
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #155
RE: سوالات بدون انتهای من!
بچه ها به نظر شما ایراد این برنامه چیه که گیرنده فقط 255 رو میگیره؟
این برنامه فرستنده:
کد:
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 8000000

Config Sda = Portc.0
Config Scl = Portc.1

Dim A As Byte

I2CINIT
Do
I2cstart
I2csend 1 , A
I2cstop
Print A
Waitms 250
Incr A
Loop

End

اینم برنامه گیرنده:
کد:
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 8000000

Config Lcdpin = Pin , Db7 = Portb.7 , Db6 = Portb.6 , Db5 = Portb.5 , Db4 = Portb.4 , E = Portb.3 , Rs = Portb.2
Config Sda = Portb.0
Config Scl = Portb.1

Dim A As Byte

I2CINIT
Do
I2cstart
I2creceive 1 , A
I2cstop
Locate 1 , 1 : Lcd A
Print A
Waitms 250
Loop

End
یک دنیا تشکر.....

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-شهریور-۱۳۹۱, ۰۸:۱۶:۵۲، توسط aKaReZa75.)
۲۲-شهریور-۱۳۹۱, ۲۱:۳۴:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 4094
( 6339 تشکر در 2085 ارسال )
ارسال: #156
هیچی هم زمان نیستن برادر!
یه وقفه برای گیرنده باید بزاری که هنگام ارتباط بره دریافت کنه حالا فرسنده میفرسته و گیرنده هنوز به خط دریافت نرسیده!

به همه عشق بورز، به معدودی اعتماد کن و در حق کسی بدی نکن.
ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
۲۲-شهریور-۱۳۹۱, ۲۳:۰۳:۰۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : aKaReZa75
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #157
باشه ممنون حالا باهاش ور میرم ببینم چی میشه.خب اگه لطف کنید و سوال هایی که در آخر صفحه ی 14 پرسیدم رو هم جواب بدی ممنونتون میشم....

توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
۲۳-شهریور-۱۳۹۱, ۰۸:۱۷:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #158
(۲۳-شهریور-۱۳۹۱, ۰۸:۱۷:۵۸)h.unique نوشته است: باشه ممنون حالا باهاش ور میرم ببینم چی میشه.خب اگه لطف کنید و سوال هایی که در آخر صفحه ی 14 پرسیدم رو هم جواب بدی ممنونتون میشم....

حاج اقا صفحه 14 کدومه میشه ویرایش کرد تو هر صفحه چند تا پست نشون داده بشه برا من زوری 4 صفحه شدهBiggrinExclamation

من حالا به یه نکته جالبی رسیدم هم سنیم!(نبوغ رو کیف کن بعد چند مدت فهمیدم!)
حالا ایران اپن تو چه لیگی میای؟

Biggrinاگه رقیب مایی جواب بیخودی بهت بدم

ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-شهریور-۱۳۹۱, ۰۹:۴۲:۲۴، توسط behzady.)
۲۳-شهریور-۱۳۹۱, ۰۹:۳۸:۳۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #159
نقل قول: حاج اقا صفحه 14 کدومه میشه ویرایش کرد تو هر صفحه چند تا پست نشون داده بشه برا من زوری 4 صفحه شدهBiggrinExclamation
سوال قبلی همین سوالی که لطف کردی و جواب دادیBiggrin
نقل قول: من حالا به یه نکته جالبی رسیدم هم سنیم!(نبوغ رو کیف کن بعد چند مدت فهمیدم!)
عجب.... من سال سوم دبیرستان هستم رشته ریاضی و فیزیک...شما چه رشته ای هستی؟
نقل قول: حالا ایران اپن تو چه لیگی میای؟
من فعلا با مدیرم حرف نزدم ولی به احتمال زیاد امدادگر پیشرفته الف
نقل قول: Biggrinاگه رقیب مایی جواب بیخودی بهت بدم
من خرتم داداش.
البته اگه میبینی اینجا رو کردم چت باکس به این دلیل هستش:
1.من خیلی خیلی تازه وارد هستم.(در این حد که هنوز یک سال از اولین کلاس الکترونیکی که رفتم که اونم مقدماتی بود نگذشته!)کلاس های منم هر هفته پنج شنبه ها بودش که از بد شانسی اکثر هفته ها پیج شنبه ها تعطیل بود و حتی در بعضی از ماه ها اصلا کلاس الکترونیک نداشتیم!و این کلاس ها تا قبل مسابقات ایران اپن ادامه داشت که بعده اون دیگه کلاس نرفتم.(البته کلاس التیوم رفتم).
الان شما چندساله با الکترونیک کار میکنی؟

۲۳-شهریور-۱۳۹۱, ۱۰:۱۳:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #160
منم سوم ریاضی فیزیک
شانس داری ها من لیگ B میرم
من از وقتی دست راست و چپم رو میشناسم دارم قطعه الکترونیکی میترکونم!
از نصف کردن شروع شد تا عبور جریان اضافه و اتیش زدن سیم برق و حالا در قدمتم Biggrin

البته یه سه سالی هست که در روبات دارم فرو میرم!

ویلیام شکسپیر

مهاتما گاندی

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-شهریور-۱۳۹۱, ۱۱:۳۹:۲۱، توسط behzady.)
۲۳-شهریور-۱۳۹۱, ۱۱:۳۸:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mahdinabati آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 2
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #161
RE:راهنمائی
سلام منLCD20*4 دارم میخواهم به میکرو متصل کنم برای اولین با مشکل نسب دارم اگر امکان دارد من را راهنمائی کنید فایل هگزه رادانلود کردم برای پرگرامکردن کدویژن نیازی به تنظیمات پرگرام دارد یا نه شکل ال سی دی ومدار را پیوست کردم متشکرم

[attachment=7795] [attachment=7798] [attachment=7797]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-شهریور-۱۳۹۱, ۱۴:۲۴:۳۲، توسط mahdinabati.)
۲۳-شهریور-۱۳۹۱, ۱۴:۰۳:۳۶
abbasalifix غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 82

تشکرها : 1496
( 2198 تشکر در 1065 ارسال )
ارسال: #162
بهتره که اینجارو اسپم نکنید و مکانی باشه فقط برای موضوعات علمی
مطالب اضافی و هرز به زودی پاک میشه
۲۳-شهریور-۱۳۹۱, ۱۴:۱۴:۲۰
تشکر شده توسط : behzady, aKaReZa75
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #163
نقل قول: سلام منLCD20*4 دارم میخواهم به میکرو متصل کنم برای اولین با مشکل نسب دارم اگر امکان دارد من را راهنمائی کنید فایل هگزه رادانلود کردم برای پرگرامکردن کدویژن نیازی به تنظیمات پرگرام دارد یا نه شکل ال سی دی ومدار را پیوست کردم متشکرم
سلام دوسته من.
در وحله اول باید به شما بگم که سوالتونو در جای مناسبی مطرح نکردید.اینجا یک تاپیک شخصیه.
ثانیا اگه سوال داری میتونی در تاپیک ( این تاپیک ) تشریف ببر و اونجا مطرح کنی در مورد میکرو و ال سی دی بحث شده.

۲۳-شهریور-۱۳۹۱, ۱۵:۰۲:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mahdinabati
abbasalifix غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 82

تشکرها : 1496
( 2198 تشکر در 1065 ارسال )
ارسال: #164
RE: راهنمائی
(۲۳-شهریور-۱۳۹۱, ۱۴:۰۳:۳۶)mahdinabati نوشته است: سلام منLCD20*4 دارم میخواهم به میکرو متصل کنم برای اولین با مشکل نسب دارم اگر امکان دارد من را راهنمائی کنید فایل هگزه رادانلود کردم برای پرگرامکردن کدویژن نیازی به تنظیمات پرگرام دارد یا نه شکل ال سی دی ومدار را پیوست کردم متشکرم
بله نیاز به تنظیمات فیوز بیت ها هست اینجوری که من داخل یکی از تصاویری که گذاشتین دیدم یه کریستال 16مگاهرتزی هم داشتین که باید تنظیم بشه
و همین طور فیوز بیت jtag در صورتی که از پایه های پورت c میکرو استفاده کردین
ال سی دی پایه های E-RS-RW-DB4-DB5-DB6-DB7 اون به میکرو وصل میشه
وپایه های دیگه مربوط به نور اون و تغذیه ال سی دی هست

(۲۳-شهریور-۱۳۹۱, ۱۵:۰۲:۱۱)h.unique نوشته است:
نقل قول: سلام منLCD20*4 دارم میخواهم به میکرو متصل کنم برای اولین با مشکل نسب دارم اگر امکان دارد من را راهنمائی کنید فایل هگزه رادانلود کردم برای پرگرامکردن کدویژن نیازی به تنظیمات پرگرام دارد یا نه شکل ال سی دی ومدار را پیوست کردم متشکرم
سلام دوسته من.
در وحله اول باید به شما بگم که سوالتونو در جای مناسبی مطرح نکردید.اینجا یک تاپیک شخصیه.
ثانیا اگه سوال داری میتونی در تاپیک ( این تاپیک ) تشریف ببر و اونجا مطرح کنی در مورد میکرو و ال سی دی بحث شده.
نگران نباشید بعدا منتقل میشه به تاپیک چت باکس علمی avr
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-شهریور-۱۳۹۱, ۱۵:۰۵:۴۱، توسط abbasalifix.)
۲۳-شهریور-۱۳۹۱, ۱۵:۰۳:۳۹
تشکر شده توسط : aKaReZa75, behzady, mahdinabati
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #165
نقل قول: 1.بچه ها تو کدویژن میشه پایه های uart رو خودت تعیین کنی؟
2.بعد معادل این دستور تو کدویژن چیه؟
کد:
Dim A As Byte
Dim T As String * 20
T = Lookupstr(a , Text)
Wait 1
Incr A
Text:
Data "Hi" , "Www.IranLed.Com" , "h.unique" , "This Is A Test"
3.بعد تو ارتباط i2c چطور میشه یک رشته رو فرستاد؟
دوستان عزیز ممنون میشم که این سوال منو که تو پست ها گم شده بود جواب بدین.Biggrin

۲۴-شهریور-۱۳۹۱, ۰۸:۱۹:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS