امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم
نویسنده پیام
alaska آفلاین
عضو افتخاری

موضوع‌ها: 65

تشکرها : 3841
( 2520 تشکر در 474 ارسال )
ارسال: #12
RE: هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم
سلام
دوست من شما اول باید یه آشنایی مختصر با وی بی داشته باشی. این هایی که ققنوس عزیز گفت ساده ترین و اولین مباحث وی بی هست.
یه فرم درست کن به هر اندازه که لازمه.بعد روی ایکون تایمر تو ابزار هات کلیک کن تا کنترل تایمر به فرمت اضافه بشه.بعد روی کنترل تایمر کلیک کن تا سمت راست صفحه قسمت مشخصات تایمر یا همون properties فعال بشه. تو پروپرتیس تایمر یه قسمتی هست به اسم interval که میتونی جلوش یه عدد وارد کنی. اگه عدد 1000 بذاری معال 1 ثانیه میشه.(درستش 1004 هستش). یه قسمت هم داره بهنام enable که میتونی با کد دادن اون رو فعال یا غیر فعال کنی. فک نکنم از این ساده تر بشه گفت.

فکر کن آنگاه سخن بگو تا از لغزش و خطا مصون باشی .
امیرمومنان علی (ع)
۲۱-آذر-۱۳۹۱, ۰۹:۱۱:۰۱
تشکر شده توسط : farzadavr
farzadavr آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 5

تشکرها : 40
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #13
با سلام

یه فکری کردم امیدوارم اینجوری هم من سریعتر یاد بگیرم و هم این پست به درد دوستانی که مشکلاتی مثل من دارن بخوره
دوستانی که برنامه نویسی با vb رو بلدن این برنامه براشون خیلی پیش پا افتاده هست ولی برای یکی که تازه اومده خیلی سخته به همین دلیل من تصمبم گرفتم این برنامه رو به سه بخش تقسیم کنم
اینم از سه قسمت
1- Start
2- Timer
3- Stop
مشکلات
1- ارتباط بین start و timer
2- تنظیمات خود timer
3- ارتباط بین timer و stop

خب من در اینجا بخش اول رو شروع میکنم :
ما در قسمت start یه دکمه ( (command buttonداریم که با کلیک بر روی اون یک تایمر یا زمان سنج شروع به کار می کنه
خوب اولبن مشکل من میدونم باید وارد قسمت کد نویسی بشم و برای ( (command buttonرویداد (event) کلیک رو انتخاب کنم اما چطور باید با کلیک تایمر رو راه اندازی کنم ؟؟؟
مشکل دوم تنظیمات خود تایمر به چه صورت باید باشه ؟
من در جایی خوندم که حداکثر مقدار مشخصه ی interval می تواند 535/65 باشد یعنی 5/65 ثانیه
فکر کنم فعلا همینا کافی باشه
راستی برای تایمر من یه ایده دارم فقط لطفا نگین بدرد نمی خوره و عملی تیست چون خودم میدونم ولی هر چی فکر کردم چیز دیگه ای پیدا نکردم
ما سه متغیر تعریف می کنیم a – b – c تایمر رو روی یک ثانیه تنظیم میکنیم هر با تایمر صفر شد یک واحد به متغیر a اضافه میشه بعد از یه دستور شرط اگر ((if استفاده می کنیم و با رسیدن مقدار a به 60 (در حقیقت 60 ثاتیه) میشه صفر و b یک واحد افزایش پیدا می کنه تا برسه به 60 (در حقیقت 60 دقیقه ) باز صفر میشه و یک واحد c افزایش پیدا میکنه
فقط امیدوارم با این وضعیت توضیح دادن گیج نکرده باشم
۲۲-آذر-۱۳۹۱, ۰۱:۲۲:۱۰
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #14
بابا چرا اينقدر به اين بنده خدا سخت مي گيريد آخه؟؟ شايد دفعه اول بهتر باشه يك سورس آماده كنيم براش به همراه توضيحات تا عملي ياد بگيره

اينم سورس

.rar   Timer.rar (اندازه: 2 KB / تعداد دفعات دریافت: 38)

توضيحات هم بهش اضافه كردم تا متوجه كاري كه انجام داديم بشي باز اگر سوالي داشتي بيا همين جا بپرس تا بيشتر توضيح بديم

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-آذر-۱۳۹۱, ۱۲:۱۸:۳۸، توسط Di Di.)
۲۲-آذر-۱۳۹۱, ۱۲:۱۰:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : sharin, alaska, farzadavr
Ghoghnus آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 270

تشکرها : 1652
( 3938 تشکر در 1453 ارسال )
ارسال: #15
(۲۲-آذر-۱۳۹۱, ۱۲:۱۰:۱۹)Di Di نوشته است: بابا چرا اينقدر به اين بنده خدا سخت مي گيريد آخه؟؟ شايد دفعه اول بهتر باشه يك سورس آماده كنيم براش به همراه توضيحات تا عملي ياد بگيره

اينم سورس

توضيحات هم بهش اضافه كردم تا متوجه كاري كه انجام داديم بشي باز اگر سوالي داشتي بيا همين جا بپرس تا بيشتر توضيح بديم

Di Di جان خودشون گفته بودن سورس نمیخوان......

[تصویر:  a.jpg]

باور کنیم
همانگونه که در غیبت مقصریم در ظهور موثریم!
نیستیم؟

زیر شمشیر غمش رقص کنان باید رفت #  کان که شد کُشته ی او نیک سرانجام افتاد

چشمک - بهینه شده برای ورژن جدید دانلود پروژه برنامه نويسي
۲۲-آذر-۱۳۹۱, ۱۵:۲۲:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #16
نقل قول: farzadavr

جناب سعي كن يهPDF گير بياري يا يه كتاب بخري كه قدم اول رو بتوني برداري ... .
نت و يه سرچي بزني راحت پيدا مي كني.
وقتي سبك كار دستت اومد سري بعد ، يه سرچ بزني راحت پيدا مي كني.
مثلا اينا رو ببين : ( البته فقط يه مثال هست ، در مورد تايمر نيست )

http://www.codeproject.com/Articles/1546...Image-Conv
http://www.devasp.net/net/articles/display/1102.html
http://www.devasp.net/net/articles/c_sharp.aspx

يه توضيح مختصر داده و سورس اش هم گذاشته ...
موفق باشي.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-آذر-۱۳۹۱, ۱۸:۲۹:۰۹، توسط sharin.)
۲۲-آذر-۱۳۹۱, ۱۸:۲۵:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
farzadavr آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #17
(۲۲-آذر-۱۳۹۱, ۱۲:۱۰:۱۹)Di Di نوشته است: بابا چرا اينقدر به اين بنده خدا سخت مي گيريد آخه؟؟ شايد دفعه اول بهتر باشه يك سورس آماده كنيم براش به همراه توضيحات تا عملي ياد بگيره

اينم سورس

با سلام و تشكر از شما من نميخوام برنامه رو بهم بدين حاضرم كارم طول بكشه و كوچيك باشه و ضعيف باشه و هزار و يك چيز ديگه باشه اما كار خودم باشه

حالا لطفا جواب اينو بديد

بخش اول رو شروع میکنم :
ما در قسمت start یه دکمه ( (command buttonداریم که با کلیک بر روی اون یک تایمر یا زمان سنج شروع به کار می کنه
خوب اولبن مشکل من میدونم باید وارد قسمت کد نویسی بشم و برای ( (command buttonرویداد (event) کلیک رو انتخاب کنم اما چطور باید با کلیک تایمر رو راه اندازی کنم ؟؟؟
من در جایی خوندم که حداکثر مقدار مشخصه ی interval می تواند 65/535 باشد یعنی 65/5 ثانیه
راستی برای تایمر من یه ایده دارم فقط لطفا نگین بدرد نمی خوره و عملی تیست چون خودم میدونم ولی هر چی فکر کردم چیز دیگه ای پیدا نکردم
ما سه متغیر تعریف می کنیم a – b – c تایمر رو روی یک ثانیه تنظیم میکنیم هر با تایمر صفر شد یک واحد به متغیر a اضافه میشه بعد از یه دستور شرط اگر ((if استفاده می کنیم و با رسیدن مقدار a به 60 (در حقیقت 60 ثاتیه) میشه صفر و b یک واحد افزایش پیدا می کنه تا برسه به 60 (در حقیقت 60 دقیقه ) باز صفر میشه و یک واحد c افزایش پیدا میکنه

راستي اگه ميشه اون لينك رو حذف كنيد وسوسه به جون آدم ميندازه

با تشكر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-آذر-۱۳۹۱, ۱۱:۲۲:۱۲، توسط farzadavr.)
۲۶-آذر-۱۳۹۱, ۱۱:۱۹:۵۴
Ghoghnus آفلاین
مدیر بخش

ارسال: #18
(۲۶-آذر-۱۳۹۱, ۱۱:۱۹:۵۴)farzadavr نوشته است:

اينم سورس

با سلام و تشكر از شما من نميخوام برنامه رو بهم بدين حاضرم كارم طول بكشه و كوچيك باشه و ضعيف باشه و هزار و يك چيز ديگه باشه اما كار خودم باشه

حالا لطفا جواب اينو بديد

بخش اول رو شروع میکنم :
من در جایی خوندم که حداکثر مقدار مشخصه ی interval می تواند 65/535 باشد یعنی 65/5 ثانیه

راستي اگه ميشه اون لينك رو حذف كنيد وسوسه به جون آدم ميندازه

با تشكر
سلام قبلا که گفتم برای فعال یا غیر فعال کردن تایمر باید خاصیت Enabled راFalse کنیم! و برای شروع مجدد و ادامه همین خاصیت را به True تغییر بدیم!

تنظیمات خاصی نداره فقط به interval نسبت به نیازتون مقدار بدین!برای زمان های زیاد هم بجای اینکه عدد بزرگ بدین یک شماره قرار بدین تا واستون بشماره نه اینکه زمان بزرگ بدین!
ایده درسته ای هست!فقط متغیر ها باید جنرال تعریف بشن تا مقدارشون بمونه توی متغییر!

باور کنیم
نیستیم؟

۲۶-آذر-۱۳۹۱, ۱۷:۰۰:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mhad آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #19
سلام
کتاب آموزش ویژوال بیسیک نوشته گریگ پری رو بخون کمک یاد میگیری
موفق باشی
۲۹-آذر-۱۳۹۱, ۱۹:۴۱:۵۵
farzadavr آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #20
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
همون طور که می بینید من بالاخره با لطف خدا و راهنمایی های شما عزیزان تونستم مشکلمو حل کنم میدونم که در برابر برنامه هایی که شما مینویسید خیلی مبتدی و خنده دار هست اما فعلا همینو قبول کنید و نظرتونو بگید
اول بزارید بگم کجا رو همش اشتباه میکردم: چون من یکمی هم میکرو کنترل AVR می کنم و اونم با زبان بیسیک هست
در میکرو با دستور INCR مقدار یه متغیر رو افرایش میدادیم من در وی بی هم همین کار رو میکردم (عجب سوتی) حالا بخندید
خب این برنامه من کمی مشکل داره که من هرچی گشتم راه حلی پیدا نکردم به همین دلیل اومدم خدمت شما عزیزان
اول : چطور کاربر می تونه پسورد رو عوض کنه و پسورد دلخواه خودش رو بزاره ؟
دوم: من این مینی برنامه رو برای دوستم که کافینت داره آماده کردم در کادر "قیمت" هزینه هرساعت باید نوشته بشه اما من هر کاری کردم نتونستم درستش کنم کمک کنید ؟؟
سوم : اندازه فونت با چه دستوری تنظیم کنم ؟؟؟
فعلا همین البته بازم میام

ممنون تا بعد

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   TEST.rar (اندازه: 5.21 KB / تعداد دفعات دریافت: 36)
۰۴-دى-۱۳۹۱, ۱۹:۳۷:۲۹
Ghoghnus آفلاین
مدیر بخش

ارسال: #21
(۰۴-دى-۱۳۹۱, ۱۹:۳۷:۲۹)farzadavr نوشته است: اول : چطور کاربر می تونه پسورد رو عوض کنه و پسورد دلخواه خودش رو بزاره ؟
دوم: من این مینی برنامه رو برای دوستم که کافینت داره آماده کردم در کادر "قیمت" هزینه هرساعت باید نوشته بشه اما من هر کاری کردم نتونستم درستش کنم کمک کنید ؟؟

ممنون تا بعد

پسورد کجا؟
مگه میشه ادم برنامه کافی نت بنویسه و نتونه.............
سومی هم
کد:
Label1.FontName = "tahoma"
Label1.FontSize = 13

باور کنیم
نیستیم؟

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵-دى-۱۳۹۱, ۰۱:۵۴:۴۴، توسط Ghoghnus.)
۰۵-دى-۱۳۹۱, ۰۱:۵۱:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
farzadavr آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #22
(۰۵-دى-۱۳۹۱, ۰۱:۵۱:۴۲)Ghoghnus نوشته است:
(۰۴-دى-۱۳۹۱, ۱۹:۳۷:۲۹)farzadavr نوشته است: اول : چطور کاربر می تونه پسورد رو عوض کنه و پسورد دلخواه خودش رو بزاره ؟

ممنون تا بعد

پسورد کجا؟
مگه میشه ادم برنامه کافی نت بنویسه و نتونه.............
سومی هم
کد:
Label1.FontName = "tahoma"
Label1.FontSize = 13

سلام

ممنون از راهنمایی ها و کمکهاتون اما ای کاش اول فایل رو دانلود میکردی
اونوقت نمیپرسیدی " پسورد کجا ؟"

"مگه میشه ادم برنامه کافی نت بنویسه و نتونه............."
آره چرا نشه من که گفتم تازه کارم و اینو خودم تنهایی نوشتم

بازم ممنون

اينم سورس

با سلام
من فایل تایمر شما رو دانلود و بررسی کردم خیلی جالب و جامع و کاربردی بود و از اونی که من نوشتم بهتر بود اما به نظرم برای یکی مثل من که تازه کار هست یکم زیادی سنگین باشه
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵-دى-۱۳۹۱, ۱۳:۱۰:۳۲، توسط farzadavr.)
۰۵-دى-۱۳۹۱, ۱۲:۳۶:۵۸

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نيازمند ياري سبزتان هستم behnamled 0 1,245 ۰۹-آذر-۱۳۸۵, ۱۹:۱۴:۵۸
آخرین ارسال: behnamled

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS