امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نحوه پیدا کردن مقالات ISI ?
نویسنده پیام
Ambassador آفلاین
مدیر بخش موبایل

موضوع‌ها: 79

تشکرها : 30371
( 9873 تشکر در 3843 ارسال )
ارسال: #1
نحوه پیدا کردن مقالات ISI ?
سلام به دوستان

دوستان من باید چندتا مقاله ISI پیدا کنم, اطلاعی از نحوه پیدا کردن هم ندارم.

اینطور که متوجه شدم بدست آوردنشون به این راحتیا نیست, حالا ممنون میشم کسانی که قبلاً تجربه داشتن منو راهنمایی کنن, مطمئنم این راهنمایی بدرد خیلی ها می خوره.

START...

۱۰-اسفند-۱۳۹۲, ۱۲:۲۰:۰۵
godvb غایب
مدیر بازنشسته بخش نفوذ و امنیت

موضوع‌ها: 77

تشکرها : 886
( 1338 تشکر در 343 ارسال )
ارسال: #2
RE: نحوه پیدا کردن مقالات ISI ?
دوست عزیز ISI یک اسم کلی است، میشه عین ISO درنظر گرفت که استاندارد ها رو رعایت کنین دوارها فرمت مقالات و نکات لازم برای کنفرانس های معتبر.

ISI کلی ژورنال داره که هرکدوم هم اعتباری داره بعضی پرارزش و بعضی ها هم بی ارزش و اصلا اعتبار ندارن. مثلا همین پاکستان بغل دستمونه ISI داره ولی توی لیست سیاه وزارت علوم و امثال اینها زیاده. ISI اعتبار مقالات رو تامین نمیکنه بلکه داورها، تعداد ارجاع به مقالات اون کنفرانس و دانشگاه و محل برگزارکننده کنفرانس و .... هست که گرید اون کنفرانس و ضریب رو میبره بالا.

حالا شما دنبال ژورنال باش ببین کدوم رو انتخاب میکنی و در سایت ژورنال مقالات ایندکس شده یا نه، یا سایتی که مقالات اون کنفرانس رو ایندکس کرده چه سایتی هست.

میتونی از خود سایت های IEEE، ScienceDirect، Springerlink استفاده کنی، درون سایت قسمتی برای سرچ مقالات وجود داره وقتی مقاله مورد نیازتو پیدا کردی از سایت های معرفی شده در لینک زیر اونهارو دانلود کنی.

کد:
http://www.iranled.com/forum/thread-26416.html

بازهم سایت paper.paperdl.com رو بهت پیشنهاد میدم واقعا از بین همه اونها خیلی کارمو راه انداخته. البته میتونی از سایت های دیگه که تعداد مقالات رایگان واس دانلود میزارن استفاده کنی و بعد بری سراغ پولی هاش.

از لینک زیر هم میتونی لیست ژورنال های ISI رو ببینی:
کد:
http://ip-science.thomsonreuters.com/mjl/

آنچه توانسته ایم انجام دهیم، لطف پرودگار بوده است.

XMen For Ever
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-اسفند-۱۳۹۲, ۱۱:۱۰:۵۷، توسط godvb.)
۱۰-اسفند-۱۳۹۲, ۱۴:۱۱:۳۶
تشکر شده توسط : babyy, Ambassador, hadikh73, lord_viper, omid_phoenix, helma
Ambassador آفلاین
مدیر بخش موبایل

ارسال: #3
ممنون بابت توضیحاتتون,
یاد مرتضی جن افتادم :)

ببخشید من الان متوجه نشدم ارتباط IEEE با ISI چیه؟

بعد داخل این http://paper.paperdl.com/index.php که ثبت نام کردم هنوز منتظر تائید کاربریم
داخل این چطور باید در مورد سخت افزار سرچ کرد؟(استادمون همین فری پیپر رو معرفی کرده بود)
کد:
http://www.freepapers.ir/

استاد ما ازمون 5 تا مقاله می خواد (کنفرانس نه) اول باید اون صفحه اولش رو براش ببریم اگه از موضوعش خوشش امد تائید می کنه و بعد باید بشینم روش کار کنم.

START...

۱۰-اسفند-۱۳۹۲, ۱۶:۰۰:۵۰
تشکر شده توسط : helma
godvb غایب

ارسال: #4
(۱۰-اسفند-۱۳۹۲, ۱۶:۰۰:۵۰)Ambassador نوشته است: یاد مرتضی جن افتادم :)

جان؟؟

(۱۰-اسفند-۱۳۹۲, ۱۶:۰۰:۵۰)Ambassador نوشته است: ببخشید من الان متوجه نشدم ارتباط IEEE با ISI چیه؟

قبل گفتم ببینید مقالاتی که میخایین کجا نمایه یا همون ایندکس شده. IEEE هم مقالات برخی ژورنال هارو ایندکس میکنه که ISI هم هستند. در پیج زیر IEEE رو سرچ بزن:

کد:
http://science.thomsonreuters.com/cgi-bin/jrnlst/jlcovchanges.cgi?PC=MASTER

(۱۰-اسفند-۱۳۹۲, ۱۶:۰۰:۵۰)Ambassador نوشته است: داخل این چطور باید در مورد سخت افزار سرچ کرد؟(استادمون همین فری پیپر رو معرفی کرده بود)

گفتم شما بایستی سایت ژورنال رو پیداکنین، free paper فکرنکنم جایی برای سرچ داشته باشه شما لینک صفحه مقاله رو میدی و لینک مستقیم برای دانلود دریافت میکنی. free paper بعضی از بخش های رو بصورت رایگان قرار نمیده و هزینه داره که من از paperdl استفاده میکنم. توی چه زمینه از سخت افزار میخایین؟ موضوعتون رو دسته بندی کنید و ریز. سخت افزار خیلی کلی هست. با این طرز انتخاب موضوع پیدا کردن شما hardware سرچ کنین هرکدوم رو دوس داشتی دانلود کن.

(۱۰-اسفند-۱۳۹۲, ۱۶:۰۰:۵۰)Ambassador نوشته است: استاد ما ازمون 5 تا مقاله می خواد (کنفرانس نه) اول باید اون صفحه اولش رو براش ببریم اگه از موضوعش خوشش امد تائید می کنه و بعد باید بشینم روش کار کنم.

سلام من رو به استادتون برسونین، این چه استادیه و چه درسی که استاد باید از موضوع خوشش بیاد! از مقاله خوشش بیاد!! نکنه پروژه ترجمه مقاله است!؟!؟

call for paper زده میشه شما مقالتون رو ارسال میکنین و پذیرفته میشه و بعد کنفرانس و ارائه باید بدین.

بیشتر ScienceDirect، IEEE, Springerlink و ACM کار رو راه میندازه. مقالات توی دیتابیس شون خیلیه.

XMen For Ever
۱۰-اسفند-۱۳۹۲, ۱۶:۵۶:۴۵
تشکر شده توسط : babyy, Ambassador, helma
Ambassador آفلاین
مدیر بخش موبایل

ارسال: #5
(۱۰-اسفند-۱۳۹۲, ۱۶:۵۶:۴۵)godvb نوشته است:
(۱۰-اسفند-۱۳۹۲, ۱۶:۰۰:۵۰)Ambassador نوشته است: یاد مرتضی جان افتادم :)
جان؟؟
ببخشید منظورم جان بود Shy
بنده خدا الان خدمتن.

نقل قول:
(۱۰-اسفند-۱۳۹۲, ۱۶:۰۰:۵۰)Ambassador نوشته است: ببخشید من الان متوجه نشدم ارتباط IEEE با ISI چیه؟
قبل گفتم ببینید مقالاتی که میخایین کجا نمایه یا همون ایندکس شده. IEEE هم مقالات برخی ژورنال هارو ایندکس میکنه که ISI هم هستند. در پیج زیر IEEE رو سرچ بزن:
کد:
http://science.thomsonreuters.com/cgi-bin/jrnlst/jlcovchanges.cgi?PC=MASTER

سرچ کردم که این صفحه میاد
این صفحه در واقع چه توضیحاتی داده؟ برای اینکه بخوام مثلاً در مورد Redundant Number Systems مقاله گیر بیارم باید همین اسمو به جای ieee سرچ کنم.؟

نقل قول:
(۱۰-اسفند-۱۳۹۲, ۱۶:۰۰:۵۰)Ambassador نوشته است: داخل این چطور باید در مورد سخت افزار سرچ کرد؟(استادمون همین فری پیپر رو معرفی کرده بود)
گفتم شما بایستی سایت ژورنال رو پیداکنین، free paper فکرنکنم جایی برای سرچ داشته باشه شما لینک صفحه مقاله رو میدی و لینک مستقیم برای دانلود دریافت میکنی. free paper بعضی از بخش های رو بصورت رایگان قرار نمیده و هزینه داره که من از paperdl استفاده میکنم. توی چه زمینه از سخت افزار میخایین؟ موضوعتون رو دسته بندی کنید و ریز. سخت افزار خیلی کلی هست. با این طرز انتخاب موضوع پیدا کردن شما hardware سرچ کنین هرکدوم رو دوس داشتی دانلود کن.

الان داخل science.thomsonreuters اینطوری سرچ کردم حالا این صفحه رو آورد

یه سوال: این صفحه که لینک دانلود داره پس چه وقتی باید لینک دانلود ببرم داخل paperdl ؟

نقل قول:
(۱۰-اسفند-۱۳۹۲, ۱۶:۰۰:۵۰)Ambassador نوشته است: استاد ما ازمون 5 تا مقاله می خواد (کنفرانس نه) اول باید اون صفحه اولش رو براش ببریم اگه از موضوعش خوشش امد تائید می کنه و بعد باید بشینم روش کار کنم.
سلام من رو به استادتون برسونین، این چه استادیه و چه درسی که استاد باید از موضوع خوشش بیاد! از مقاله خوشش بیاد!! نکنه پروژه ترجمه مقاله است!؟!؟
call for paper زده میشه شما مقالتون رو ارسال میکنین و پذیرفته میشه و بعد کنفرانس و ارائه باید بدین.
بیشتر ScienceDirect، IEEE, Springerlink و ACM کار رو راه میندازه. مقالات توی دیتابیس شون خیلیه.

نه اون بیشتر هدفش اینه که حتماً مقاله باشه و بعد ما باید خلاصه ای از همون مقاله رو ببریم برا کنفرانس.

بازم ممنون...

START...

۱۰-اسفند-۱۳۹۲, ۲۰:۰۵:۵۵
godvb غایب

ارسال: #6
من کی گفتم اونجا دنبال مقاله بگردین.

توی یکی از لینک های زیر دنبال مقالت بگرد و لینک هرمقاله رو کپی کن توی سایت واس دانلود همون paperdl یک راهنما داره که واس هردیتابیس که سرچ میزنید لینکش رو چگونه بدست بیارین، حتما بخونینش:
کد:
http://ieeexplore.ieee.org/search/advsearch.jsp
http://link.springer.com/advanced-search

XMen For Ever
۱۰-اسفند-۱۳۹۲, ۲۱:۴۴:۵۰
تشکر شده توسط : babyy, Ambassador, helma
Ambassador آفلاین
مدیر بخش موبایل

ارسال: #7
سلام.واقعاً ممنون بابت راهنماییتون.این صفحه اول یه مقاله , چطور میشه فهمید که مقاله ISI هست یا خیر؟
کد:
Notice of Violation of IEEE Publication Principles
"Redundant Residue Number Systems Based Radiation Hardening for Datapath"
by Lei Li and Jianhao Hu,
in the IEEE Transactions on Nuclear Science, vol.57, no.4, Aug. 2010, pp.2332-2343
After careful and considered review of the content and authorship of this paper by a duly
constituted expert committee, this paper has been found to be in violation of IEEE’s Publication
Principles.
This paper contains substantial duplication of original text from the paper cited below. The
original text was copied without attribution (including appropriate references to the original
author(s) and/or paper title) and without permission.
Due to the nature of this violation, reasonable effort should be made to remove all past
references to this paper, and future references should be made to the following articles:
"Multiple Error Detection and Correction Based on Redundant Residue Number Systems"
by Vik Tor Goh and M.U. Siddiqi,
in the IEEE Transactions on Communications, vol.56, no.3, March 2008, pp.325-330
"A Coding Theory Approach to Error Control in Redundant Residue Number Systems. I:
Theory and Single Error Correction"
by H. Krishna, K-Y. Lin, and J-D. Sun,
in the IEEE Transactions on Circuits and Systems II: Analog and Digital Signal Processing,
vol.39, no.1, Jan 1992, pp. 8-17

START...

۱۱-اسفند-۱۳۹۲, ۰۹:۵۳:۴۶
godvb غایب

ارسال: #8
من نمیدونم چه گیری دادین به ISI، انگار اونای دیگه معتبر نیستن!

در کل باید ببینید که مقاله در چه ژورنالی ارائه شده و در لینکی لیست ژورنال های ISI که قبلا داده شده نام ژورنال رو سرچ کنین ببینید که توی لیست ISI هست یا نه.

الان خودم سرچ زدم بله ISI هست.

کد:
IEEE TRANSACTIONS ON NUCLEAR SCIENCE

http://ip-science.thomsonreuters.com/cgi-bin/jrnlst/jlresults.cgi?PC=MASTER&Full=IEEE%20Transactions%20on%20Nuclear%20Science

XMen For Ever
۱۱-اسفند-۱۳۹۲, ۱۱:۰۷:۰۱
تشکر شده توسط : Ambassador, babyy, helma
Ambassador آفلاین
مدیر بخش موبایل

ارسال: #9
سلام. تواین http://paper.paperdl.com فقط دوتا مقاله رایگان میشه گرفت؟! بیشتر بخوام چکار باید کنم؟

START...

۱۱-اسفند-۱۳۹۲, ۲۲:۰۱:۱۶
Ambassador آفلاین
مدیر بخش موبایل

ارسال: #10
میگم دوستان بنظرتون در مورد چه موضوعاتی مقاله پیدا کنم؟

START...

۱۱-اسفند-۱۳۹۲, ۲۳:۴۰:۱۵
godvb غایب

ارسال: #11
(۱۱-اسفند-۱۳۹۲, ۲۲:۰۱:۱۶)Ambassador نوشته است: سلام. تواین http://paper.paperdl.com فقط دوتا مقاله رایگان میشه گرفت؟! بیشتر بخوام چکار باید کنم؟

خداییش این سوال بود؟؟Biggrin

خوب رجیستر شو و بعد Buy Points رو بزن و امتیاز بخر. خداییش مقاله ای 100 تک تومانی بسیار خوبه نسبت به سایت های دیگه.

درمورد چه موضوعاتی؟؟ هرچی که دوس داری. ببین به چه موضوعاتی علاقه مندی، حتی من گاها خودم بدون اینکه بخام مقاله ای بدم یا کاری واس ریسرچ خودم از این مقالات استفاده میکنم واقعا خیلی چیزهای مفید داره، بقولی تئوری و عمل باهم یکی میشن و یک مقاله حرفه ای درمیاد و نتیجه شو شما داری میخونی.

XMen For Ever
۱۲-اسفند-۱۳۹۲, ۱۲:۵۴:۵۹
تشکر شده توسط : Ambassador, babyy, helma

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [مقاله] سوالات و مشکلات در ترجمه مقالات برق omid_phoenix 1 2,249 ۱۴-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۵:۵۹:۲۲
آخرین ارسال: NO DONGLE
  مجموعه مقالات تخصصی نرم افزار - 300 مقاله tajik84 2 4,225 ۰۴-تير-۱۳۸۵, ۰۱:۵۳:۰۳
آخرین ارسال: marx

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS