امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 مورد که شما هرگز در مورد موبایل نشنیده اید
نویسنده پیام
hadikh73 آفلاین
مدیــر کـل سایـت

موضوع‌ها: 43

تشکرها : 13642
( 14739 تشکر در 4686 ارسال )
ارسال: #1
مواردی وجود دارد که می توان در مواقع فوری خطرناک انجام داد. موبایل شما می تواند یک نجات دهنده زندگی یا یک ابزار فوری برای نجات باشد. مواردی را که می توانید با موبایل انجام دهید را ببینید.

اول - وضعيت فوق العاده

شماره تلفن وضعيت فوق العاده در تمام دنیا 112 است. اگر شما در یک مکان خارج از محدوده شبکه موبایل خود قرار داشته باشید ، شماره 112 را بگیرید و موبایل در هر شبکه موجود جستجو می کند تا یک تماس وضعيت فوق العاده برای شما برقرار کند و جالب اینکه این شماره حتی زمانیکه صفحه کلید قفل است نیز کار می کند. امتحان کنید.

دوم - آیا تا بحال کلیدهای خود را در ماشین جاگذاشته اید؟

آیا ماشین شما یک دستگاه ورود از راه دور بدون کلید دارد؟ این وسیله می تواند روزی مفید باشد. یک دلیل خوب برای داشتن یک موبایل : اگر شما کلیدهای خود را در ماشین جاگذاشته باشید ، به موبایلیک نفر در منزل از طریق موبایلخودتان تماس بگیرید. تلفن خود را در حدود فاصله 1 متر از ماشین قرار دهید و از فرد مقابل در منزل بخواهید که کلید قفل بازکن را فشار دهد و آنرا نزدیک موبایل خود قرار دهد. قفل ماشین شما باز خواهد شد. با این کار نیاز نیست کسی کلیدها را شخصاً بیاورد. فاصله هیچ تاثیری ندارد. شما می توانید کیلومترها فاصله داشته باشید ، اگر شما بتوانید با کسی که کنترل ماشین شما را دارد ارتباط برقرار کنید ، شما می توانید قفل ماشین خود را باز کنید.

سوم - قدرت باطری مخفی شده

در نظر بگیرید باطری موبایل شما خیلی کم است. برای فعال کردن کلیدهای *3370# را فشار دهید. موبایل شما با این اندوخته راه اندازي مجدد خواهد شد و موبایل افزایش 50 % در باطری را نشان می دهد. این فضای اندوخته هنگامیکه موبایل خود را شارژ می کنید ، خودبه خود شارژ خواهد شد.

چهارم - چگونه یک موبایل دزدیده شده را غیرفعال کنیم؟

برای چک کردن شماره سریال موبایل خود ، کلید های زیر را به ترتیب فشار دهید : # 6 0 # * یک کد دیجیتالی روی صفحه نمایش ظاهر می شود. این شماره مختص دستگاه شما است. این شماره را یادداشت کنید و در جایی امن نگه دارید. هنگامیکه موبایل شما دزدیده می شود ، شما می توانید به پشتیبان شبکه خود تماس بگیرید و این کد را به آنها بدهید. سپس آنها قادر خواهند بود دستگاه شما را مسدود کنند ، حتی اگر دزدها SIM کارت را عوض کرده باشند. تلفن شما کاملاً غیرقابل استفاده خواهد شد. شما ممکن است نتوانید موبایل خود را بازپس گیرید ، اما حداقل می دانید کسیکه آنرا دزدیده است دیگر نمی تواند از آن استفاده کند یا آنرا بفروشد. اگر هر کسی این کار را بکند ، دیگر دزدین موبایل هیچ فایده ای نخواهد داشت.

۰۱-فروردین-۱۳۹۳, ۱۴:۱۶:۳۲
تشکر شده توسط : Ambassador, helma, akbar8, aKaReZa75, سینا قدرت101010, orange signal
akbar8 آفلاین
عضو افتخاری

موضوع‌ها: 67

تشکرها : 1080
( 2045 تشکر در 565 ارسال )
ارسال: #2
RE: 4 مورد که شما هرگز در مورد موبایل نشنیده اید
سلام مورد سوم تازه شنيدم اما هر جور بگى زدم براى من که کار نکرد.
مورد دوم روى بعضى از گوشى ها جواب ميده شايدم روى بعضى دزدگيرها.
۰۱-فروردین-۱۳۹۳, ۲۳:۴۵:۲۴
تشکر شده توسط : hadikh73
hadikh73 آفلاین
مدیــر کـل سایـت

موضوع‌ها: 43

تشکرها : 13642
( 14739 تشکر در 4686 ارسال )
ارسال: #3
(۰۱-فروردین-۱۳۹۳, ۲۳:۴۵:۲۴)akbar8 نوشته است: سلام مورد سوم تازه شنيدم اما هر جور بگى زدم براى من که کار نکرد.
مورد دوم روى بعضى از گوشى ها جواب ميده شايدم روى بعضى دزدگيرها.
منم هر کار کردم مورد 3 کار نکرد گوشی سونی اریکسون k770i هستش
2 رو هم هنوز امتحان نکردم ولی به زودی امتحان می کنم

۰۲-فروردین-۱۳۹۳, ۰۰:۱۲:۰۰
تشکر شده توسط : akbar8
رسول غایب
بازنشسته

موضوع‌ها: 237

تشکرها : 15003
( 20196 تشکر در 5767 ارسال )
ارسال: #4
شماره 2 رو خیلی جاها در اینترنت دیدم که نوشتن اما هیچکدومشون بصورت کتبی و عملی یعنی صددرصد مطمئن نبودن!!

حتی یادمه قدیما در یه تاپیکی علی تریپ اگر اشتباه نکنم هم به این موضوع اشاره کرده بود و میگفت با چند تا گوشی مختلف امتحان کرده ولی جواب نگرفته!!

حالا منم یه امتحانی میکنم اگه جواب داد میگم Biggrin
۰۲-فروردین-۱۳۹۳, ۰۳:۱۴:۵۸
تشکر شده توسط : akbar8, Ambassador, sarv, hadikh73, babyy, orange signal
a.mehran آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 93

تشکرها : 5125
( 4490 تشکر در 1882 ارسال )
ارسال: #5
منم نتونستم درو باز کنم خیلی وقت پیش شنیدم ولی فکر کنم رو فرکانس بالا جواب نمیده و باید فرکانس فرستنده ریموت دزدگیر کم باشه

silent people have the loudest minds شادی − بهینه شده برای ورژن جدید شادی − بهینه شده برای ورژن جدید
سایت من Abrdade.com
۲۴-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۲:۴۲:۵۷
تشکر شده توسط : hadikh73, babyy

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چند تا سوال در مورد گوشيها sarv 10 23,786 ۲۶-تير-۱۳۹۷, ۱۶:۳۵:۴۶
آخرین ارسال: sarv
  با موبایل از اینترنت کامپیوتر استفاده کنید milson 15 89,844 ۲۷-شهریور-۱۳۹۳, ۱۵:۳۲:۰۱
آخرین ارسال: aming101
  یه موبایل با قیمت 1تومن -2تومن میخوام بخرم؟ sara90 22 17,240 ۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۱:۳۹:۲۰
آخرین ارسال: aKaReZa75
  فارسی کردن موبایل RezaS_1354 2 4,922 ۲۰-فروردین-۱۳۹۳, ۰۸:۰۸:۰۸
آخرین ارسال: lord_viper
  کلیپهای کوتاه موبایل lord_viper 10 19,406 ۱۶-شهریور-۱۳۹۲, ۲۱:۰۱:۴۶
آخرین ارسال: Ambassador
  [سوال] کیت دو سیمکارته کردن موبایل aleas 0 2,380 ۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۳۲:۳۶
آخرین ارسال: aleas
  با موبایل پشت دیوار را ببینید! orange signal 9 8,973 ۰۱-اسفند-۱۳۹۱, ۱۵:۴۶:۱۱
آخرین ارسال: orange signal
  درخواست نرم افزار موبایل Ghoghnus 3 4,593 ۰۴-فروردین-۱۳۹۰, ۰۳:۰۸:۴۹
آخرین ارسال: HoseinVig
  اتصال موبایل به اینتر نت از طریق بلوتوث کامپیوتر lord_viper 4 25,633 ۱۶-بهمن-۱۳۸۹, ۲۰:۰۹:۲۷
آخرین ارسال: spfsf
  پختن تخم مرغ با موبایل رسول 11 12,573 ۰۵-تير-۱۳۸۹, ۱۳:۲۰:۱۹
آخرین ارسال: sarv

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS